خب شما مشکلت همون 500 تومنه؟؟ بریز به حساب من تا مشکلت حل شه...نقل قول:
Printable View
خب شما مشکلت همون 500 تومنه؟؟ بریز به حساب من تا مشکلت حل شه...نقل قول:
نقل قول:
25 هزار تومن هزینه نصب نیس.. هزینه راه اندازی پورتت تو مخابراته
منظور من اینه که یک جا یه قیمته جای دیگه یه قیمت دیگست البته خودم اشتباه کردم :31: چون توی سایت مای شاتل با مالیات زده بود:8:نقل قول:
حالا وقتی ترافیک میخریم بازم باید مالیات بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر مالیات پردمون دراومد:13:
سلام دوستان می خواستم جدیدا adsl بگیرم شنیدم شاتل خوبه. یه چنتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.:46:
1. حالا واقعا خوبه یا فقط اسم در کرده؟(اگه خوب نیست کدوم یکی از شرکتارو پیشنهاد میدید؟)
2. با توجه به کاراییم (بعضی وقتا خیلی استفاده میکنم و بعضی وقتا 4،5 ساعت تو ماه استفاده میکنم) کدوم یکی از تعرفه هاشو پیشنهاد میدید؟(سرعتش حداقل 256 و قیمتش 16،17 تومن)
3. میخوام یه مدل مودم planet wireless بگیرم شاتل با این مدل مشکلی نداره؟ چون معمولا همشون میگن اگه مودم از ما نخری کار نمیکنه!!!!!!
در ضمن تو منطقه 2 تهرانم
با تشکر:40:
سلام من شاتل سمنان رو گرفتم 10 روز پیش اسم نوشتم 30 تومنم واریز کردم
نمیدونم واسه چی بود هنوز بهم مودم ندادن میگن از تهران میاد و با تخفیف ویژه 29 تومن
میشه( 128 اکو .)
میخوام بدونم سرعت دانلودش با IDM چطوره؟؟
خلاصه واسه ما شهرستانی های بدبخت بعد از 10 روز علافی به صرفه ست؟؟
دوستان لطف کنن سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 1024 رو هم بگن ممنون میشم........
جالبه
2 گیگ که همون 9 خرداد صبح دادن
الانم از شاتل تماس گرفتم اطلاعات و صحتش رو چک کردن و بعد نظر سنجی کردن
و بعد گفتن برای تولدم 3 گیگ میدن
که خودش گفت چون تا 18 ام که دورت شروع میشه چیزی نمونده به همکاران میگم 18 ام شبش شارژ کنن گه تو دوره بعدی استفاده کنی:31:
همه اینها در حالی که سرعت برگشته به 160 و ضد حالی شده برای خودش
دوست گلم شما باید توی همون منطقه خودت پرس و جو کنینقل قول:
سلام دوستان می خواستم جدیدا adsl بگیرم شنیدم شاتل خوبه. یه چنتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1. حالا واقعا خوبه یا فقط اسم در کرده؟(اگه خوب نیست کدوم یکی از شرکتارو پیشنهاد میدید؟)
2. با توجه به کاراییم (بعضی وقتا خیلی استفاده میکنم و بعضی وقتا 4،5 ساعت تو ماه استفاده میکنم) کدوم یکی از تعرفه هاشو پیشنهاد میدید؟(سرعتش حداقل 256 و قیمتش 16،17 تومن)
3. میخوام یه مدل مودم planet wireless بگیرم شاتل با این مدل مشکلی نداره؟ چون معمولا همشون میگن اگه مودم از ما نخری کار نمیکنه!!!!!!
در ضمن تو منطقه 2 تهرانم
با تشکر
مثلا من بیرجندم اینجا شاتل عالیه سرعتش هم فوق العادست محدودیتی واسمون نذاشتن اما خیلی از دوستان همین الان توی شهرای دیگه هزار و یک مشکل دارن
فقط یادت نره دانلود شبانه شاتل از یک شروع میشه و تا 8 صبح ادامه داره در حال حاظر سرعت دانلود اشتراک 256 حدود 60 کبلوبایت در ثانیه و اشتراک 2 مگ حدود 250 کیلوبایت در ثانیه هست
شما متناسب با هدفی که داری بهترین شرکت رو انتخاب کن
ممنون دوست عزیز:31:
لطفا بقیه هم نظر خودشونو بگن
سلام دوستان می خواستم جدیدا adsl بگیرم شنیدم شاتل خوبه. یه چنتا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو منطقه 2 تهرانم
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شاتل ازین چیه ؟ ( دارای ۴ پورت شبکه با سرعت ۱۰۰ مگابیت در ثانیه ) در خبر ِ مدلهای جدید وایرلس زایکسل نوشته . مگه خودش سرعت داره ؟ نباید یکی از سرویسها مثلا آرت رو انتخاب کنی بعد مودم وایرلس باشه ؟