بله الان دبدم اما این کار غیرقانونی است و طبق گفته مسئولان سرشماری نباید محدودیتی داشته باشد و دیگر شرکتها چنین محدودیتی ندارند، پیشنهاد میکنم به سایت 195 شکایت کنیم.نقل قول:
Printable View
بله الان دبدم اما این کار غیرقانونی است و طبق گفته مسئولان سرشماری نباید محدودیتی داشته باشد و دیگر شرکتها چنین محدودیتی ندارند، پیشنهاد میکنم به سایت 195 شکایت کنیم.نقل قول:
جالبه که نه های وب و نه پارس آنلاین هیچکدام این حجم را بابت سرشماری ندادند.نقل قول:
همه خواهند داد، آسیاتک هم از امروز شروع کرده ولی صبانت از هفته پیش و بدون محدودیت زمانینقل قول:
پارس آنلاین داده و محدودیت زمانی هم نذاشتهنقل قول:
اگه کسی از همراه اول، ایرانسل و رایتل خبر داره که چجوری میدن اطلاع بده لطفا:n16:
مخابرات کدوم طرح؟نقل قول:
روی چند مگابیت آپ شدن هر کدوم؟نقل قول:
روي 10 مگ :n39:نقل قول:
با این حساب خط اولی نهایتا 12 مگ میکشه اما خط دومی خیلی بهتره راحت بالای 18 مگ یا بیشتر احتمالا جواب بدهنقل قول:
اما در کل هر دو برای 10 مگ کاملا پایدارن
ممنونم جالب اينجاست هر دو مربوط به يك خط هستند و فقط اولي با مود G.Dmt و دومي با مود اي دي اس اي پلاس و آنكس ال هستشنقل قول:
پس با اين حساب اين خط كشش پايدار 12 مگ رو داره درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب طبق این جدول مود G.Dmt نهایتا همون 12 مگابیت ساپورت میکنه و SNR هم اکثرا زیر 12 هست که با مورد شما مطابقت داره
شما اگر مودلاسیون رو روی ADSL2+ بزارید بهتر میشه نهایت استریم رو به نسبت نویز تشخیص داد
اما برای آسیاتک چیزی که خودم تجربه کردم روی تک کانکشن G.Dmt سرعتش بالاتره و چیزی که نشون میده در عمل همون سرعته