سلام تهران هستم ، ستاد نخبگان مراجعه کردم قبل عید ، ولی گفتن فعلا پروژه نداریم،نقل قول:
جاهای دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
Printable View
سلام تهران هستم ، ستاد نخبگان مراجعه کردم قبل عید ، ولی گفتن فعلا پروژه نداریم،نقل قول:
جاهای دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
ستاد نخبگان با مراکز نظامی و غیر نظامی و دانشگاه هایی بسیاری در ارتباط است یعنی پروژهایی که ستاد می دهد یر اساس نیاز ان مراکز است می توانید لیست ان را از خود ستاد تهیه کنید.نقل قول:
آره اتفاقا منم رفته بودم اون موقع میگفتن پروژه نداریم میتونید به دانشگاه مالک اشتر اگر اشتباه نکنم اسمشو (چون من تهران نیستم) میکن پروژه زیاد دارهنقل قول:
به صنایع دفاع هم یک سری بزنید صنایع دفاع مرکز رشد که در دانشگاه هاست این ها همه پروژه کسری میدن
من خودم مشهد صنایع دفاع پروژه برام تعریف شده بود منتها برای معافیت اقدام کردم و معاف شدم بعد از انجامش انصراف دادم
ممنونم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، لطف کردی. :)نقل قول:
دوستان کسی هست از مورد شماره 1 و 2 و 4 اطلاعات و جزئیات بیشتری بتونه به من بده؟
در مورد سوال شماره 2، آخه چرا یه ماه میدن؟ مگه مرض دارن... بابا من در راه بسیج جر خوردم یه زمانی!! :n14: بالاخره سابقه ام بوده دیگه... دلیل نمیشه که تا آخر عمر بخوام برم بسیج... درس و کار و زندگی داریم مثلا واسه خودمون... :(
1، دوره تکمیلی با با 6 ماه بسیج جمعا 6 ماه کسری تعلق میگیرهنقل قول:
برای آموزش درسته 10روز اونجا میمونی
اگه امریه بگیری فقط دوره تکمیلی شامل میشه ینی کسری 6 ماه تعلق نمیگیره
درجه شما تو سپاه میشه ستوان 3 ، ارتش و نمیدونم
سلام بچه ها جریان این یک ماه کسری خدمت چیه؟؟؟ من یک سال بسیج فعال دارم بعد پروندم راکد شد بعد دو سال رفتم دوباره پایگاه و حضور غیاب برام رد شد نزدیک یک سال حالا جمعا میشه سابقم دو سال الان دو ماه کسری دارم یا یک ماه؟؟؟:n03::n38::n36::n28::n41::n13:
1، دوره تکمیلی با با 6 ماه بسیج جمعا 6 ماه کسری تعلق میگیرهنقل قول:
برای آموزش درسته 10روز اونجا میمونی
اگه امریه بگیری فقط دوره تکمیلی شامل میشه ینی کسری 6 ماه تعلق نمیگیره
درجه شما تو سپاه میشه ستوان 3 ، ارتش و نمیدونم
اگه رشتت فنی هست و معدلت بالای 15 هست یه پیشنهاد خوب دارم براتنقل قول:
عکس باید کچل بگیریم یا فرقی نمیکنه؟
ممنون..نقل قول:
ارتش نمیرم...
پس فکر کنم دور امریه رو خط میکشم...
میمونه سپاه یا وزارت دفاع.... (ارتش نمیرم)
پس مطمئنی وزارت دفاع آموزشم با کارت سبز میشه همون 10 روز؟ شنیدم پادگان آموزشش هم تو اتوبان قزوین (اگه اشتباه نکنم پادگان جوادیه) هست...
اگه بخوام برم سپاه کسی جایی میشناسه که خدمتش به صورت کادری باشه؟
یعنی صبح تا عصر باشه و بتونم عصر برگردم خونه... (حداقل 4 روز در هفته برگردم خونه کافیه ... 2-3 شب نگهبان باشم هم اوکیه :D )
تنها دلیلی که می خوام اینطوری بشه اینه که کارم رو ول نکنم... من برنامه نویس هستم و طراحی سایت هم انجام میدم... اگر بتونم بعد از ظهر برگردم خونه می تونم به کارم هم ادامه بدم و زندگیم الکی یک سال و چند ماه عقب نمی افته...
با من بودی؟نقل قول:
خصوصی بفرست چیه پیشنهادت؟... :)