نه الان هم دارم دانلود میکنم ساعت 1.27 دقیقهنقل قول:
Printable View
نه الان هم دارم دانلود میکنم ساعت 1.27 دقیقهنقل قول:
هنوز اضافه نشــــــــــده....
با سلام
برای من الان چک کردم 2 گیگ رایگان اضافه شد . اکو 512 کرمان
بعد یه سئوالم داشتم . من الان حدود یک هفته ایی است که وقتی می خوام از دانلود شبانه استفاده کنم سرعت دانلود اوایل شب به شدت افت می کنه یعنی ساعت 1 . اما بعدش خوب می شه . مجبورم چند تا فایل کوچیک بزارم رو دانلود تا بعدش بتونم فایلای اصلیمو بگیرم . می خواستم بدونم کسی از دوستان این مشکل رو داره یا نه ؟ در ضمن من فایلا رو با IDM می گیرم.
سلام دوستان
من eco 128 شاتل دارم سرعتم تا آخر ماه قبل خوب بود با idm با سرعت 70 دانلود میکردم شبا هم که دانلود رایگان بود از یک تا هشت صبح با همین سرعت دانلود داشتم ، از ابتدای این ماه سرعتمو آوردن پایین ، حدود 16-17-18 تا بدجوری رفتن رو مخم ، وقتی زنگ میزنم بهشون میگن استاندارد همینه اون موقع بهتون امتیاز داده بودیم ، من قبلا از مخابرات سرویس 128 میگرفتم پشیمونم با این سرویس عوضش کردم بدجوری پشیمونم ، ترافیک نامحدود با دانلود حدود 21-22 ، دوستانی که این سرویس eco 128 شاتلو دارن لطفا بهم بگن این وضع دائمی یا این که دوباره سرعتم میره بالا من تازه عضو شاتل شدم ، حس میکنم یک یا دو پله از دایل آپ بالاترم اونم محدود ...
2 گیگ اضافه شد ، اکو2048 اصفهان
سلام دوستان
من eco 128 شاتل دارم ، تازه خدمات ازش می گیرم ، تا آخر ماه قبل سرعت خوب بود با سرعت 70 با idm دانلود میکردم شبا هم که دانلود رایگان بود از یک تا هشت صبح با همین سرعت دانلود داشتم ، اما از ابتدای این ماه یکدفه سرعتم اومد پایین الان با idm حدود 17-18 دانلود دارم ، کلی رفتن رو مخم وقتی بهشون زنگ میزنم میتگن استاندارد سرویس شما همینه اون موقع شاتل برای شما امتیاز قائل شده بود سرعتتون رو بالا برده بود ، من قبلا از مخابرات سرویس 128 میگرفتم نامحدود با دانلود 21-22 خیلی پشیمونم که با این سرویس عوضش کردم خیلی خیلی پشیمونم ، خواهش میکنم دوستانی که این سرویس شاتلو دارن به من بگن که این وضع دائمی یا این که دوباره سرعتم میره بالا ؟ باور کنید یک یا دو پله بالاتر از دایل آپم ...:sad:
از من که همون دیروز ظهر اضافه شد، اکو 512 اصفهان.
2 گیگ . 2 آفیس آمل
کهکشان منظومه شمسی زمین اسیا ایران خوزستان اهواز اکو 128 دوگیگ اضافه شد :31::31:
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
نه عزیز دائمی نیست یکبار داره یکبار نداره شاتل دیگه کاریش نمیشه کرد :8:نقل قول:
من خودم 6 ماه با سرعت دانلود 18 بودم الان یک هفته است که برات اینجوری شده وای به حال زمستون یک سر سرعت پایینه اون موقع :8::5:
به بیخیالی بزنش :8:
البته گوگل کروم من یک مقدار قدیمیه, ورژن 0.2.149...نقل قول:
این سایتی که گفتید ریموت آپلود میکنه مدیافایر رو؟! آدرسش که تو امضا نبود...لطفا پ.خ کنید.
ممنون.:20: