دوستان من یکم وارد نیستم
میشه توضیح بدید چکار کنم
من این طرح 3 ماه 90 گیگ رو خریدیم
الان 46 روزش مونده 80 گیگ از حجمم هم مونده
ولی الان سرعت 40 کیلوبایت هست
چکار کنم سرعت بیشتر بشه باید جایی زنگ بزنم تنظیم کنند
Printable View
دوستان من یکم وارد نیستم
میشه توضیح بدید چکار کنم
من این طرح 3 ماه 90 گیگ رو خریدیم
الان 46 روزش مونده 80 گیگ از حجمم هم مونده
ولی الان سرعت 40 کیلوبایت هست
چکار کنم سرعت بیشتر بشه باید جایی زنگ بزنم تنظیم کنند
Asiatech Pr:
شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای رضایتمندی مشتریان جدید و مشترکین قدیمی خود ، اقدام به ارایه یک سرویس بی نظیر با نام عصرانه کرده است. هدف از اجرای این طرح خدمت رسانی هر چه بهتر به مشترکین بوده و برای همگی افراد از جمله شاغلین که در طول روز اوقات بیشتری را در خارج از خانه سپری کرده و عصرها به منزل می رسند بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
در سرویس عصرانه به شما ۲۶۵ گیگ اینترنت از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در طی ۱۸ ماه تعلق گرفته و در مابقی ساعات نیز از ۱۰۰ گیگ حجم برخوردار می گردید. تمامی این خدمات تنها با ۹۹۰۰۰ تومان امکان پذیر است " البته هزینه رانژه ۵۰۰۰ تومان و ارزش افزوده به ارقام فوق اضافه می شود "
همچنین " آپلود یا هزینه ارسال " و هزینه نصب و راه اندازی جهت این سرویس رایگان بوده و ضمن عدم وجود محدودیت سرعت درون شبکه ای ، سرعت عمومی سرویس تا ۱۶ مگ نیز می رسد.
در ضمن دقت نمایید به علت برخی محدودیتها در بعضی از مراکز مخابراتی سرویس فوق قابل ارائه نمی باشد، جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۱۵۴۴ تماس بگیرید.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] co
این آسیاتکو من میشناسمش سرویس صبحانه یادتونه ۱۳۹۵ گیگ حجم صبحانه میداد عوض محاسبه حجم سرعتو محدود کرد اینم همینطوریه احتمالا مثل سرویس صبحانه سرعت بین ساعات ۱۶ تا ۲۰ رو محدود کنه به ۳۲ کیلو تا اون ۲۵۶ گیگ درست دربیاد مسخرست واقعا :n08:
درضمن خبر رسیده آسیاتکم میخاد سرویس td-lte ارائه بده کسی از جزئیاتش خبر داره؟؟؟؟ نسبت به ایرانسل سرویساش ارزونتره یا نه؟؟
خوندید خواهشا جواب بدیدنقل قول:
سلام نوشته در سایت تا 6 گیگ سرعت ولی مال من رو 256 بستن
1544 رو می گیرم میگه در دسترس نیست با 118 تماس بگیرید
من به کجا زنگ بزنم سرعت رو بیشتر ببندند
هیچ محدودیت سرعتی نداره این سرویس شما اگه مطمئنی خط بیشتر از این میکشه زنگ بزن درست کنننقل قول:
کسی متوجه نشده؟نقل قول:
مال من که درستهنقل قول:
دلیلی هم داره واسه اینکارش؟؟
شرکت انتقال داده های آسیاتک در راستای رضایتمندی مشتریان جدید و مشترکین قدیمی خود ، اقدام به ارایه یک سرویس بی نظیر با نام عصرانه کرده است. هدف از اجرای این طرح خدمت رسانی هر چه بهتر به مشترکین بوده و برای همگی افراد از جمله شاغلین که در طول روز اوقات بیشتری را در خارج از خانه سپری کرده و عصرها به منزل می رسند بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
در سرویس عصرانه به شما ۲۶۵ گیگ اینترنت از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در طی ۱۸ ماه تعلق گرفته و در مابقی ساعات نیز از ۱۰۰ گیگ حجم برخوردار می گردید. تمامی این خدمات تنها با ۹۹۰۰۰ تومان امکان پذیر است " البته هزینه رانژه ۵۰۰۰ تومان و ارزش افزوده به ارقام فوق اضافه می شود "
همچنین " آپلود یا هزینه ارسال " و هزینه نصب و راه اندازی جهت این سرویس رایگان بوده و ضمن عدم وجود محدودیت سرعت درون شبکه ای ، سرعت عمومی سرویس تا ۱۶ مگ نیز می رسد.
در ضمن دقت نمایید به علت برخی محدودیتها در بعضی از مراکز مخابراتی سرویس فوق قابل ارائه نمی باشد، جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۱۵۴۴ تماس بگیرید.
سایتای داخلی عین جت باز میشن ولی خارجیا حلزونی شده این چند ساعت مال شما هم اینطوری؟؟ فک کنم حمله کردن باز این چه وضعشه آخه چرا ایرانسل مشکل نداره پس؟؟؟؟؟؟ :n41::n23:
پینگو داشته باش::::::::::::::::::::::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا سرعت دانلود شبانه هم خوب شده
واسه من که سرعت روزشم کم کردن رو 900 تا 1100 میرفت لان شده 400 :n27: سرعت شبانه هم 80 تا 100 :n35: