اگه برم مخابرات محلمون امکان داره نامحدود رو تمدید کنن یا کلا حذف شده ؟
تو پنل که دیگه اثری از نامحدود نیست
Printable View
اگه برم مخابرات محلمون امکان داره نامحدود رو تمدید کنن یا کلا حذف شده ؟
تو پنل که دیگه اثری از نامحدود نیست
مخابرات استان هم که بری میگن حذف شده ،خدا رحمتش کنه.:n14:نقل قول:
طرح کمپین هست ولی بعید میدونم .دان رایگان داشته باشهنقل قول:
بازم از نمایندگی یه سوال کنی بهتره
ای تو روحشون نامحدود رو که زدن ترکوندن و حذفش کردن :n03: من بخاطر نامحدود بودنش وایسادم
کسی نت نامحدود سراغ داره از چه شرکتی؟؟؟؟؟؟
ممنون
فن اوا دقیقا مث مخابرات سرویس میده.برو اونجا
من سرویسم تموم شد میرم
دوستان برید کمپین بگیرید من 1 مگ ماهانه 5 گیگ گرفتم 200 تومن سالانه .
دانلود شبانه هم داره رفتم مخابرات طرح معمولی رو به کمپین تغییر دادم
دانلود فرقی نداره 140
حتما باید بریم مخابرات از طریق سایت نمیشه؟نقل قول:
خیر ، کارت ملی رو هم ببر + صاحب خونه هم باید باشی وگرنه باید ببری برا امضا:n02:نقل قول:
از من که نه کارت ملی نه چیز دیگه خواست البته من رفتم مخابرات امل پیش خانم سرمدی کارمو راه انداخت تازه هزینه کمپین 200 تومن بود طرح قبلیم 181 تومن گفت نمیخواد تفاوتشو ببری بانک رو قبضت میاد دمش گرم الافم نکرد.
از من که نه کارت ملی نه چیز دیگه خواست البته من رفتم مخابرات امل پیش خانم سرمدی کارمو راه انداخت تازه هزینه کمپین 200 تومن بود طرح قبلیم 181 تومن گفت نمیخواد تفاوتشو ببری بانک رو قبضت میاد دمش گرم الافم نکرد.
امروز صبح من داشتم ریز مصرف چک میکردم دیدم صبح فقط دو بار قطع شده تعجب کردم:n10::n13:
بعداظهر تا حالا قطعه!!
دوستان دیگه هم مشکل دارن؟
سلام دوستان . من تازه گرفتم نت مخابرات رو
برای دالود شبانه باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا مشکلی نداره اگه روشن باشه ؟
1-7 ساعت دانلود شبانه دییگه ؟ ممنون
نه بابا نیاز نیست خاموش روشن بشه خودش خود به خود میره روی حالت شبانه
فقط حواست باشه idm رو از ساعت 1:05 تا 6:55 تنظیم کنی چون ممکنه ساعت سیستم مخابرات دقیقا از 1 شروع نشه و از حجمت کم بکنه
مگه دانلود رایگان شبانه برداشته نشده؟نقل قول:
آره مال منم دیروز از بعد از ظهر تا 10.5 شب قطع بود.نقل قول:
دوستان برای تخلیه از مخابرات چیکار بایستی بکنم؟؟
به مرکز مخابراتی برو صاحب خط هم باشه کپی کارت ملی صاحب خط رو هم ببر یه فرم هست که امضا میکنی تمام راحت میشی
دیروز از ساعت 4 تا 11 قطع بود مشکل ارتقا سرویس داشتن
من دیشب بعد مدت ها 3 گیگ دان داشتم
طرح 1 ساله بگیری شبانه رایگانه / 6 ماهه هم فک کنم شبانه رایگان داشته باشهنقل قول:
راستی چقدر دیر صفحه مشترکین آپدیت میشه . روزی 1 بار تقریبا
برای همه همینطوره ؟
خسته شدیم دیگه!نقل قول:
4 سال عذاب آور!!
میخوام برم شاتل.
خیلی طول میکشه خط تخلیه بشه!؟
من که از اینترنت مخابرات راضیم اون موقع که نامحدود 512 داشتم تو طول یک روز اخرش 2 گیگ دان داشتم اونم کامپیوتر از صبح تا شب روشن بود ولی الان 1 مگ محدود دارم راحت تو 6 ساعت 2.8 گیگ شبی دان دارم اون موقع ماهی 25 تومن که تو یک سال300 تومن پول میدادم بدون مالیات ولی الان یکساله محدود فقط 200 تومن پول میدم و ماهی 7 گیگ هم ترافیک دارم خیلی به صرفه تره
تماس گرفتم با فن آوا میگه اول نمی تونی نامحدود بخری باید یه سرویس با محدودیت حجم بگیری بعدش نامحدود 512 به بالا داریمنقل قول:
دوستان الان هم رایگان داره مخابرات؟
سرویس های 6 ماهه قبلا داشت.
عجبنقل قول:
کدوم شهر ؟
......................بابلنقل قول:
دوستان الان سرعت سرویس های محدود چطوره ؟
128
256
512
تازه دیروز سرویس 128گرفتم با ترافیک 3گیگ
امروز دیدم سرعت دانلود شده ماکسیمم 19:n04:
سرعت 50کجا، حالا 19کجا!!!
مخابرات هی داریم میایم جلو بدتر میشه! نمیدونم هدفشون چیه
راحت بیان بگن
ما اصن خدمات اینترنت نمیدیم، خیال همه راحت بشه
اینو خیلی وقته گفتن اما یه جور دیگه با پایین اوردن سرعت سرویس ها ولی برخی کارها قرار یکساله داشتن یا برای مودم رفتن گرفتننقل قول:
نه.اگه میخوای بری شاتل نامه رانژه که اومد مسئولش موقع تخلیه خط برات رانژه میکنه یه جورایی دوتا کار رو یکسره میکنن.نقل قول:
میر امضا میزنی برای تخلیه نامه رانژه که اومد برات رانژه شرکت جدید میکنه
اره من خیلی وقته رفتم از مخابرات
اقا اینجا همه شاکین ظاهرا ...والا ما هم با نبود سرویس نامحدود کم کم تا یه ماه و خورده ای دیگه از این تاپیک میرم و یه جورایی بعد 2 سال اواره میشم :n02:
کجاست روزهایی که سرعت 400 داشتیم ...هی یادش بخیر ..:n27:
ولی در حال حاضر هم همچین ناراضی نیستم (البته چون دانلودر هستم و سرعت باز شدن صفحات هم بد نیس )
طی یک سال اخیر حتی یک روز سرعت زیر 50 کیلو بایت نداشتم ( 512 نامحدود ) کاش حذف نمیشد این سرویس ها :n15:
من فقط نمی دونم چرا مخابرات داره بین استانهای مختلف تبعیض قاعل میشه...نقل قول:
چرا استان تهران باشد نامحدود داشته باشه ولی استان مازندران نه!
این حرکت درستی نیست واقعاً که دسترسی به اینترنت رو از طریق قطه ای فروختن گیگ و پپهنای باند برای مردم یه استان درست کنند تا دسترسی به اینترنت محدود تر بشه! :n27:
خواهشا دوستان حوصله کنن و برن شکایت خودشون رو تو این قسمت اعلام کنن.اینترنت پرسرعت 128 حجمی رو دارن با سرعت 16 به خورد ملت میدن و اسمشو میزارن واقعی کردن سرعت ها!:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم فروشی ، تبعیض ، بی مسئولیتی تا کــِی
من از مخابرات رفتم شاتل
سرویس art 1 گرفتم
128نامحدود سرعت دانلود رو 100 بسته شده
به به ، چه خبره اینجا :n02: چه میکنه این مخابرات
میگم دوستان نامحدود رو که برداشتن سرویس های ماهانه رو شبانه رایگان اضافه کردن؟
سرعت ها چجوریه الان؟
یه توضیح مختصری بدید اطلاعات دستمون بیاد
من که خیلی وقته رفتم شاتل ، معمولا من از جایی برم اون مکان آباد میشه ، ولی الان کویر شده ، خیلی خوشحالم الان :n02:
اینترنت مخابرات مازندران مثل مخابرات هرمزگان و خراسان شمالی و جنوبی و بوشهر اینترنت نامحدود و شب ها مجانی رو برداشتن
پرتال اطلاع رسانی این استان ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.ما هم تو هرمزگان بیچاره شدیم از این تعرفه جدیدشون.
میخوام برم شاتل آخه شب ها مجانی داره.
حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت 11، این چجور نامحدودی هست!؟نقل قول:
کسی میدونه طرح کمپین رو تا کی میدن؟ مثلا اگه دو ماه دیگه بریم بازم کمپین رو میدن؟
همه دارن از این خراب شده منظورم مخابراته :n08:میرننقل قول:
شما هم گیر دادی به این کمپین شما برو از یه شرکت دیگه سرویس بگیر ضرره میکنی اگه از مخابرات سرویس بگیری سرعت یک مگ رو دارن میدن 130
حالا اگه خیلی مشتاقی که کمپین بگیری بهت بگم که دو ماه دیگه که هیچ اینا هر روز کمپین زدن کمپین تابستانه بهاره عیدانه زمستون کمپین فطر کمپین به مناسبات های مختلف حتی میخواستن یه کمپین با اسم من هم بزارن قبول نکردم :n21:
این جدیدا هم کمپین رژیم صهیونیستی گذاشتن که بچه ها خیلی راضی بودن :n21:
کمپین نگیر برو از یه شرکت دیگه سرویس بگیر :n24:
اصلاً دیگه نمیشه تحمل کرد بهرتین پیشنهاد برای سرویس نامحدود کدوم شکرته اگر از جای سرویس نامحدود گرفتین و راضی هستید لطفاً راهنمایی بفرمایید من بابلسر هستم با تشکر