مثل قبلانقل قول:
128= 190
256=220
512=60
1024=270 280
Printable View
مثل قبلانقل قول:
128= 190
256=220
512=60
1024=270 280
اذربایجاننقل قول:
پینگ :
کد:Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 53, Received = 53, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 116ms, Maximum = 133ms, Average = 126ms
کد:Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 42, Received = 42, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 133ms, Maximum = 137ms, Average = 134ms
نقل قول:
سلام
مسیر رو چطور باید پیدا کنیم؟
و میشه توضیح بدین این مسیر ها چ فرقی با هم دارن و چ نقشی رو سرویس دارن
سلام عزیزنقل قول:
1. CMD رو باز کنید
2. دستور tracert 8.8.8.8 را وارد و اینتر رو بزنید
3. از اون چندتا خطی که میاد تا برسه به ای پی 8.8.8.8 یک قسمت جهش پینگ دارید یعنی پینگ به یکباره میره بالا اون ای پی رو کپی کنید
4.ای پی کپی شده رو در سایت زیر وارد و مسیر اینترنتتون رو ببینید
بهترین مسیرها ترکیه اذربایجان ارمنستان هستن و بدترین عمانکد:https://www.iplocation.net/
تاثیر مستقیم داره با پینگ و ثباتش در 24 ساعت
بنظرم ثبات پینگ از مسیر اذربایجان عالیه 24 ساعت روی 130 140 هست
این چیزی ک شما میگید همینه؟؟؟نقل قول:
کدوم ای پی باید کپی شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
62.208.212.145نقل قول:
مال المانه مسیر نسبتا خوبیه :n39:
علت قطع و وصل حین پخش زنده تلویزیون اینترنتی و ویدیو آنلاین بیشتر به پینگ مربوط میشه یا سرعت تک کانکشن؟ (مسیر اتصال هم تاثیرگذاره یا نه؟)نقل قول:
به نظر شما کدوم ISP تو این زمینه قوی تره و در طول روز ثبات بیشتری داره؟ (های وب فقط اول صبح و یکی دو ساعت ابتدای شب وضعش خوب و بقیه روز اصلا جالب نیست. علتش چی میتونه باشه؟)
به هر دو عامل بستگی داره هم تک کانکشن و هم پینگ - بله مسیر اتصال در میزان پینگ تاثیر داره پس در استریم ویدیو هم مسلما تاثیر گذارهنقل قول:
شاتل - کمبود پهنای باند بین الملل / یوزر زیاد در مرکز مخابراتی / های وب فشفشه داره و به همین دلیل دانلود در طول روز نسبت به بقیه سرویس دهنده ها بالاتره و پهنای باند بیشتر اشغال میشه و سرعت میاد پایین
************************************************** ************************************************** ***************
البته استریم ویدیو منم خیلی عالی نیست : 720 که کلا لگ میزنه 480 گاهی خوبه گاهی بد ولی 360 رو راحت استریم میکنه
شاتل کل روز خوبه؟نقل قول:
سرعت دانلودش از سایت های خارجی چقدر هست؟
عزیز باز بستگی به استان شهر و مرکز مخابراتی شما دارهنقل قول:
در حالت کلی شاتل ثباتش خیلی خوبه
سرویس 128 داشتم سرور داخل همیشه 380 / خارج بین 250 تا 380 نوسان میکرد
تک کانکشن هم تقریبا همین حدود بود
پینگ با سرویس گیم فعال : معمولا زیر 180 بود مگر اینکه اختلالی چیزی پیش میومد
اگه ثبات داشته باشه که خیلی خوبهنقل قول:
من بیشتر از دست این نوسانات های وب اذیت میشم وگرنه موقع خلوتی که سرعت داخل و خارج و تک کانکشنش فرق نداره (البته برام سوال شده که چه طور همیشه بین ساعت 5 تا 8 شب خیلی خوب میشه با اینکه این ساعان شلوغی به حساب میان)
ممنون میشم اگه راجع به سرویس گیم بیشتر توضیح بدید؟
های وب همچین امکانی رو نداره واسه کاهش پینگ؟
یه افر برای گیمرهاس استریم خط رو پایین میارن در عوض پینگ هم پایین میادنقل قول:
فقط شاتل و پارس انلاین این سرویس رو دارند
* پارس هم خیلی خوبه ولی وضعیت ثابتی در کل کشور نداره بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد
تست با سرور آلمان ساعت 21:45
راضی هستم از های وب ...
امروز وضعیت های وب تا این لحظه (ساعت 22 و 20 دقیقه) که خوب بودهنقل قول:
(دیروز باز هم قطعی های مکرر داشت ولی امروز نه، تقریبا هر هفته 1 روز تعداد زیادی قطعی با مدت زمان کم 2-10 دقیقه داره)
بچه ها برای 6 و 7 ستاره چقدر باید خرید کرده باشید تا ستاره ها را بگیری ؟ دی خخخ
من ستاره هستم الان
امروز خیلی خراب شده !!!!!
پینگ داخل کشور 300 350 !
بقیه چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟
از منم همین طوریه :n03:نقل قول:
یه دفعه نشد که این های وب دو روز پشت سر هم سالم باشه
من دیروز از یه سایتی با 750_800 سرعت دانلود داشتم
بعد امروز از 250 بالا نمیره..!!!!:n37::n37::n37:
پشتیبانی به من گفت مرکزتون اختلال داریم تا شب حل میشهنقل قول:
امیدوارم حل شه
من تماس گرفتم مشکلی نبودنقل قول:
با بقیه سایت ها مشکلی ندارم
این یکی نمیدونم چرا اینجوری شده_دیروز خوب بود ها با 800 دان میشد
از نظر سرعت دانلود مشکلی نیست :نقل قول:
اما پینگ متاسفانه بالاست!
نقل قول:
من که امروز هیچ مشکلی ندارم !! سرعت کماکان عالی
معلوم نیست تو این های وب چی کار میکنننقل قول:
یه روز میبینی اینترنت واسه همه کاربرای های وب تو کل کشور خوبه بعد فرداش واسه همه خراب میشه
معلومه که از مرکز خودشون مشکل دارن و مربوط به شهر و مرکز مخابراتی نیست
من قبلا اینترنت مخابرات داشتم سرعتش از های وب (تو حالت ایده ال) کمتر بود ولی ثابت بود و اینجوری کم و زیاد و قطع و وصل نمیشد
اگه وضعیت تا آخر همین ماه اینجوری باشه میرم شاتل یا پارس آنلاین... جهنم ضرر
افت سرعت چندان زیاد نیست (به خصوص سرور داخلی) و با دانلود منیجر شاید زیاد احساس نشه ولی پینگ خیلی بالا رفته (هم داخلی و هم خارجی) که بیشتر در استریم ویدیو و... به چشم میادنقل قول:
دوستان یه راهنمایی فوری می خوام . تا دو روز دیگه اینترنت یک ساله من تموم میشه . اینم بگم که دو سال پیاپی هست از های وب استفاده می کنم !! اینترنت یکساله می گیرم همیشه
امسال از طرحی که تو این دو سال استفاده می کردم خبری نیست و طرح های جدیدی اومده .
همیشه هم بالاترین سرعت که 8 مگ هست رو می گیرم .
خوب این دو تا طرح این ها هستن
1- طرح اقیانوس یک ساله 12 فشفشه 15 گیگ 15 روزه 200000 تومان ( تو پنل کاربریم نوشته مخصوص استان بوشهر ) نمی دونم واسه استان های دیگه هم این طرح یا طرح مشابهش هست یا نه !!
2- طرح طوفان یک ساله به همراه 12 فشفشه 30 گیگ 30 روزه 252000 تومان
.................................................. .....................................
من خودم حساب کردم همه جوره طرح طوفان برام ارزون تر می افته !!! فکر کنم از دغل بازی های وب هست که نوشته مخصوص استان بوشهر که همه اون طرح رو انتخاب کنن !!
آخه اگه درست حساب کنیم هر فشفشه 15 گیگ 15 روزه در میاد 15 هزار تومان
بعد این طرح اقیانوس هزینه کامل به اضافه مالیاتش در میاد 218 هزار تومان
و طرح طوفان هزینه کامل با مالیات در میاد 274 هزار تومان
.................................................. ...........
خودم که حساب کردم اختلاف بسیار زیادی بین این دو تا طرح هست !! چیزی نزدیک به 90 هزار تومان !!
.................................................. .................................................. ...............
والله خودم هم سخته برام باور کردنش چون می دونم غیر ممکنه های وب این طوری دلش واسمون سوخته باشه !! نظر شما چیه ؟ اگه میشه راهنماییم کنید چون نهایتش تا پس فردا اینترنت یکساله ام تموم میشه و باید بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم !!!
به نظرم اینکه میگن از مرکزتون که سرکاریهنقل قول:
منم قبلا هر وقت مشکل پیدا میکرد زنگ میزدم میگفت مشکل از مرکز مخابراتی شماست ولی بعد که اومدم تو این انجمن فهمیدم همه با هم مشکل پیدا میکنن پس به شهر و مرکز مخابراتی کاربرا مربوط نمیشه
شما از های وب تو این دو سال راضی بودی؟نقل قول:
من که 2 ماه نمیشه های وب گرفتم افتضاح افتضاح بوده (فقط بعضی وقت ها پیش میاد که خوبه وگرنه خیلی مشکل بالا رفتن پینگ، افت سرعت، قطع و وصل و... داره)
حالا میخواستم بدونم جدیدا این مشکل رو پیدا کرده یا قبلا هم همین طوری بوده؟
همین الان دارم از یوتیوب یه فایل 40 دقیقه ای رو می بینم همزمان که این پیام رو می نویسم. بدون این که یک ثانیه مکث داشته باشه !!!نقل قول:
با چه کیفیتی؟(144، 240، 360، 480 یا 720؟!)نقل قول:
همیشه همین طوری بوده؟
دوستان تو های وب چه پورت ها باز هست؟
من هر کار مکنم هیچ پورتی باز نمیشه؟
شنیدم برا باز شدن پورت باید ip استاتیک بخرم
ایا با خرید ip استاتیک همه پورت همه باز میشه؟
یوتیوب چون امکان تغییر کیفیت تصویر (هم اتوماتیک و هم دستی) داره خیلی کم پیش میاد که فایل خیلی قطع و وصل بشه (مخصوصا در حالت 144) ولی همه سایت ها که این امکان رو ندارن
نقل قول:
دوست عزیز شما اینترنت حجمی گرفته بودین یا دائمی ؟ چون تفاوت طرح دائمی با حجمی مثل تفاوت زمین تا آسمون هست .من تو این دو سال همش حجمی گرفتم و واقعا به این نتیجه رسیدم که اگه تو کل ایران اولین نباشه حداقل دومین ارائه دهنده برتر تو اینترنت هست !!! البته پارسال فکر کنم بهترین ارائه دهنده اینترنت ایران شد !!!
حنی با 1080 هم شده فایلی رو نگاه کنم . آره همیشه این طور بوده و هست مگر این که فیلتر +++ که استفاده می کنم دچار قطع و وصلی بشه !!!نقل قول:
دائمی چیست ؟! من که در لیست سرویسم چیزی به نام دائمی نیست.نقل قول:
اگه منظورتون از دائمی، نامحدود بودن حجمه باید بگم های وب اصلا دائمی ندارهنقل قول:
سرویس من حجمی و با سرعت 8 مگابیته که بعضی مواقع در همین حد هم سرعت دانلود داره اما فقط بعضی مواقع!
من الان دو ماه اینترنت از های وب گرفتم
نمیدونم قبلا سرویس نامحدود داشته یا نه
فقط همین امروز های وب 1 ساعت (3 تا 4 بعد از ظهر) کلا قطع بود!!
شما وضعیتت از همه خرابتره اگه مدت زیادی از قراردادتون باقی نمونده تخلیه کنید به اعصاب خوردیش نمیارزهنقل قول:
سرعت دانلود خوب شد پینگ همچنان خراب
آره میخوام همین کارو انجام بدمنقل قول:
فقط نمیدونم آیا به همون سرعتی که سرویس رو فعال کردن (2 روز بعد از درخواست) با همون سرعتم تخلیه میکنن یا واسه تخلیه اذیت میکنن؟