هنوز دیتابیس اکانتینگ ها به طور کامل وارد پارتاک نشده.عجله نکنید بزودی اماده میشه.
راستی یادم رفت بگم این سامانه طوری طراحی شده که بعد از چند بار ورود اطلاعات اشتباه دسترسی به سامانه برای مدت 30 دقیقه مسدود خواهد شد.(قابل توجه فرشاد)
Printable View
هنوز دیتابیس اکانتینگ ها به طور کامل وارد پارتاک نشده.عجله نکنید بزودی اماده میشه.
راستی یادم رفت بگم این سامانه طوری طراحی شده که بعد از چند بار ورود اطلاعات اشتباه دسترسی به سامانه برای مدت 30 دقیقه مسدود خواهد شد.(قابل توجه فرشاد)
خودت اعتراف کن چه کار کردی این قدر این هفته اذیتت کردن :n02::n15: توبه کن شاید مورد پذیرش واقع بشه :n10::n02:نقل قول:
برا من زده withfreeنقل قول:
یکشنبه میرم پاس ماناماد میگم پولمو بدن تخلیه کنن ..
علی اگه بهم 10مگ ندی مجبور میشم دست به کار بشم هااانقل قول:
10مگ شبا میشه 5مگنقل قول:
علی چرا 2مگ به بالا رو حذف کرده مخابرات؟؟!!:n13:
راستی پس فردا که رفتی دفتر درخواستمو لغو کن
دوستان من ساعت 1:59 یه فایل رو واسه دانلود گذاشتم سرعتم هم 5 مگه میخواستم ببینم چه ساعتی دانلود رایگان شروع میشه.به محض اینکه ساعت 2:1 دقیقه رو نشون داد سرعت نصف شد یعنی از 550 الی 600 که دان میزد واسه من اومد رو 26 الی 270
فکر نکنم هم دیگه بخواد مودم رو دیگه خاموش روشن کنیم
اگر سرعتش 26-270 باشه که میانگین حساب میشه یعنی سرعت واقعی شما طرفای 140 کیلوبایته ولی اگه ثابت رو 270 باشه اونموقع 2مگ واقعیه حالا 10-20 کیلوبایت بالا پایین هم مشکلی نیست
اگر امکانش هست یه تست با اسپید تست از دانلود شبانه بزارید
سیترا رو میگی یا این جدیده ؟ مال من تو جدیده اوکی نمیشه ولی توی سیترا همه سرویس ها هستن جز نامحدودنقل قول:
نه مال من تو پرتک وارد میشه ولی فقط تا 1مگ هست اصلا 2مگ به بالا نداره تازه نوشته در حال جمع آوری چقدر سریع دارن تخلیه میکنن همش تعطیل بوده که پس چطور!!!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
من نمیخوام تخلیه کنم من 10مگ میخوام:n30:
خوب نه ایمیل دادی احتمالا تو سیستم ثبت شده اطلاعاتت رو که وارد دیتابیس کردنه درخواستت هم گذاشتنه ولی فکر نکنم تا یکشنبه تخلیه کنن یه کاری کن باز ایمیل بده بگو میخوام انصراف بدم که وقتی اومدن سر کار ایمیل رو ببینن دست نگه دارننقل قول:
اصلا ببین خطط میکشه 10 مگ رو یا نه تازه تو سیستم جدیده 10 مگ رو ورداشته برو تو تعرفه ها ببین
آره در حال حاضر خط من تا 17مگ رو جواب میده ولی مثل اینکه واقعا 2مگ به بالا رو حذف کردن علی از همه این چیزا خبر داره نمیاد یکم توضیح بده بفهمیم چه خبره بالاخره کارمند adslمخابرات باید از این چیزا خبر داشته باشه تا الاننقل قول:
خوش به حال عجب خطی داری :n02: مال شماها هم هی لینک میپره و وصل میشه ؟ من وقتی 2مگ داشتم خطم رو 4مگ بسته بودن تو این چندسال مشکل نداشتم از وقتی که 256 نامحدود گرفتم برام 2مگ بستن ولی همش هی قطع و وصل میشه:n13:نقل قول:
نه مال من عالیه توپ تکونش نمیده ماشالله تازه یه مدت هم دان استریم اتوماتیک داشتم یعنی تا جایی که خط جون داشت دان استریم باهاش میکشید بالا یه بار تا 21مگ هم رفت دان استریمم خیلی خوبه دان استریم اتوماتیک فقط ماناماد اتوماتیک میبنده البته اوائل که اومد اینجور بود الان دیگه نهنقل قول:
من الان میخواستم تمدید کنم دیدم دوباره نامحدودارو برداشتن
256 5مگابایت شبانه داره؟
واسه من کیش اسیس چند سال پیش یه مدت گذاشته بود رو اتوماتیک ولی بعضی وقتا لینک میپرید اون موقع سامانه سیگما داشتیم یادش بخیرنقل قول:
من سیترا که راحت وارد میشم اما سامانه جدید خبرنقل قول:
میشه جواب منو بدین منتظر شما موندم که تمدید کنم یا نه
نقل قول:
اولا که پارتاک هست نه پرتک .ثانیا قرار بوده سرویس ها برای مشترکین خانگی و تجاری جدا باشه یعنی کسی که به عنوان یوزر خانگی ثبت نام کرده نتونه 5 و 10 برداره اما به طور کامل مشخص نیست هنوز تصمیمی گرفته نشده هنوز سامانه رسمی نشده . فعلا باید صبر کنی تا به طور کامل اماده بشه و رسمی بشه.
نقل قول:
از کجا میدونی من کارمند adsl مخابرات هستم ؟ شاید تو قسمت نگهداری باشم .مثلا پیش سرور ها:n10:
راستی من اجازه ی افشای اسرار مخابرات رو ندارم :n10:
نقل قول:
همونطور که گفتم هنوز تمام یوزرها وارد سیستم جدید نشدن .دقیقا چه اروری میده ؟
نقل قول:
فعلا خیر .صبر کنید تا سامانه رسمی بشه و وضعیت سرعت سرویس ها مشخص بشه.
دوستان نامحدود ها حذف نشده و نخواهد شد فقط تا رسمی شدن سامانه امکان خرید ان وجود ندارد.
نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیستنقل قول:
نقل قول:
یوزرها هنوز به طور کامل وارد پارتاک نشده اند.
چطور میتونم بفهمم خطم تا چند مگ جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
تو صفحه تنظیمات مودم ها یه بخشی است به نام status. طبق عکس زیر .max rate را چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من سرویس نامحدودم آخر ماه تموم میشه !! تکلیف چیه ؟ مثلا اگر یه سرویس معمولی ( 128 ) فقط برای وبگردی بخرم تا چند روز آینده نامحدود در دسترس میشه که ثبت کنم مجدد ؟؟ در آخر نفرمودید که با قیمت جدید برمیگردن یا خیر ؟نقل قول:
سلام .همون طور که گفتم تا زمان رسمی شدن پرتال هیچ چیزی مشخص نیست و هنوز تصمیم نهایی برای قیمت ها گرفته نشده اما تا جایی که من میدونم قرار نیست ارزون بشه و روی همون قیمت های جدید میمونه ولی باز هم باید منتظر باشید تا رای نهایی صادر بشه(البته هنوز این امکان وجود داره که حذف بشن و 100 درصد نیست) .دقیقا مشخث نیست چند روز طول میکشه و شما بهتره فعلا صبر کنید و تعرفه بلند مدت نخرید .ضمن اینکه قراره سرعت های روزانه حجمی هم مثل نامحدود ها واقعی بشه و دیگه مثل قبل 2 برابر سرعت نمیده .نقل قول:
دوستان احتمالا دیگه مثل قبل نتونید از گیت وی های تک رقمی استفاده کنید یا اینکه با چند بار ریست مودم به سرعت رنج ای پی تون رو عوض کنید.:n10:
مگه همینطوری نبوده تا حالا ؟ من 2سال 2مگ محدود داشتم سرعت فیکس 250 تا بود تو روز و شب الان باید دید شبانه رو میزارن بمونه یا نه و شبانه سرعتش چطور میشه همون سرعت واقعی رو میده برای هر سرویس یا نه هر سرویسی گرفتی شبانه نصف میشهنقل قول:
شما هم بله میتونید سرویس 128 بگیرید استفاده کنید و وقتی که نامحدود ها باز اضافه شدن برید تو حساب کاربری و از طریق تمدید سرویس سرویس جدید رو بگیرید البته باید توجه کنی که دیگه هزینه اون سرویس قبلی برنمیگرده و میسوزه سرویس جدید جایگزین میشهنقل قول:
آره یادش بخیر چقدر سیگما خوب بود پشتیبانی هم خیلی خوب بود ولی هر دوتاشون رفتن با یه ترفند سیگما رو دور میزدمنقل قول:
علی اون موقع هنوز وارد مجموعه نشده بود مثل کاربرای عادی از کیش اواسیس اشتراک داشت
علی جان!پرتک(partak) یعنی یک عدد برگ من واقعا متاسفم کارمندای مخابرات اینقدر بیاطلاع هستند از مسائل هر اتفاقی که بیفته اول کاربرا با خبر میشن بعد یک هفته بخش فروش و بعد از 1ماه پشتیبانی واقعا تاسف برانگیزهنقل قول:
نقل قول:
سلام سرویس های حجمی تا 1 مگ تا الان همگی سرعت روزانه 2 برابر داشتن و فقط 2 مگ سرعتش همون 2 مگ بوده .اما الان سرعت واقعی خواهند داشت .
هنوز خبری نرسیده که نامحدودا برمیگردن یا نه ولی مخابرات هنوز از تو ibs حذفشون نکرده ممکنه هر لحظه برگردن البته به نظر من بعیده احتمالا تا چند وقت دیگه از تو ibs هم حذفشون میکنهنقل قول:
نقل قول:
پارتاک صحیح است .یک عدد برگ یعنی چه ؟؟
فعلا شبانه ها رو یه پله پایینتر تنظیم شدن تو ibs یعنی سرویس 1مگ روزا 1مگ شبا 0.5مگ سرویس 2مگ روزا 2مگ شبا 1مگ سرویس 5مگ روزا 5مگ شبا 2مگ سرویس 10مگ روزا 10مگ شبا 5مگنقل قول:
partak یعنی یک عدد برگ سبزنقل قول:
من تعجب میکنم کوچک ترین چیز ها رو باید برا این نمایندگی ها توضیح داد بخاطر همینه که مخابرات دیگه گذاشته به حال خودشون و خبرشون نمیکنه:n15:
از این به بعد برای تست واقعی سرعت از لینک زیر استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]