خوب باید اونایی که سرویس حجمی دارن بیان بگــن که اکثرا ندارن :3:نقل قول:
Printable View
خوب باید اونایی که سرویس حجمی دارن بیان بگــن که اکثرا ندارن :3:نقل قول:
اگر بشه 5مگ با شیانه رایگان گرفت خیلی عالی میشه
دوستان کسی تو غرب تهران حدود جنت آّباد سرویس داره؟
کلا دوستانی که سرویس دارن وضعیت مخابرات چجوره؟
سرعت دانلود 1024 محدود و 2048 محدود چقده؟
من میخوام از وایمکس 512 ایرانسل بیام adsl مخابرات نظرتون چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
دوستان دو تا سوال
1) اگه محدود گرفته باشیم از مخابرات.آیا میشه اون رو به نامحدود تبدیل کرد؟ واینکه آیا باید مدت زمان خاصی بگذره؟
2)اگه مثلا سرعت 128 بگیریم، بدون هیچ مدرک خاصی آیا میشه بعدا از طریق خود سایت مخابرات سرعت رو افزایش داد بدون هیچ گونه کارت دانشجویی و ...؟
آقا لطفاً هر وقت گرفتی اینجا نتیجه رو بگو. چون منم میخوام همچین کاریو بکنم منتها توی شهرزیبا. البته هنوز اسباب کشی نکردیمنقل قول:
بستگی داره شما با وایمکس چه کار میکنید؟ جابهجا میشید یا نه؟ وایمکستون محدوده یا نامحدود
اگه وایمکستون محدوده و جابهجایی ندارید، مخابرات خیلی خوبه
1 - بله میشه فقط باید برید مرکز مخابراتی تون هر یک ماه بار میتونید درخواست بدیدنقل قول:
2- بله میشه الان تا سرعت 2 هیچ مدرکی نمی خوان :n02:
شهرما میگن سرعت10مگ بدون شبانه 300 اه
خیلی کم نیست؟
اگر این طوره 2مگ با شبانه باید60باشه:n03:
2 مگ نامحدود 75 تومان باید محدود کمتر باشه
سلام
دوستان من اجاره نشین هستم مخابرات به ما دوره میتونم از سایتش اینترنتی ثبت نام کنم بعد میان در خونه؟؟ اونجا صاحبخانه باید حتما باشه؟؟؟ کپی شناسنامه دارم. اگه صاحبخانه باید باشه که اینترنتی بهتره اومدن در خونه بگم بیاد. آخه من وقتی که اجاره نامه 4 برگ دارم چه نیازی به صاحبخانه هستش ؟؟؟ چرا شرکت های ای دی اس ال فقط همون یه کپی شناسنامه میگیرن. یعنی صاحبخانه تو ایران نباشه مستاجر نباید اینترنت بگیره؟؟؟ مسخره بازی ها چیه. کاش تو همه چیز اینقدر قانونی بودن. کلا اینترنتی ثبت نام کنم میشه مدارک اسکن کنم فعال کنن دیگه حضوری نرم؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مصطفی جان اینترنتی الکیه :n02:نقل قول:
دکوره کلاَ
روزه اداری برو مرکز کارت ملی + اجاره نامه رو ببر + نداشتن بدهی خط
و مطئمن شو طرح یا کمپین نگیری به هیچ وجه
نامحدود بگیــر
فرداش صبح ساعت 10 11 وصله :n16:
سلام دوستان من میخوام واسه خونه داییم adslبگیرم و مالک هستش داییم می خواستم ببینم حتما خودش باید مراجعه کنه یا منم میتونم؟سوال دوم اینکه طرح های نامحدود برای یک ماه میشه گرفت یا حتما باید 3 ماهه باشه؟
کارت ملی ایشون رو ببر نمی خواد مگه اینکه خیلی گیــر باشه :n02:نقل قول:
یک ماه هست ، زوری 3 ماه نداریم :sq_6:
عزیزم من خودم مشهدیم اینجا زوریه:n14:
بعد طرح چی خوبه بگیرم؟
مشــهد 10 مگ اش رو خیلی دارن تعریف میکنن با (99 درصد تخفیف شبانه البته) فکر کنمنقل قول:
ولی سرعت نمی خوای + هزینه مشکلی نداری 512 بگیر اگه خوب بــود ارتقا بده به 2 مگ :n16:
ممنون از سرعت پاسخ گوییتون.
هرکی گفته دروغ گفته!!!
خونه داییم حسن آباد هست هزینه تا 30 تومن برام مسئله ای نیست یک ماه بیشتر اونجا نیستم می خوام تو این یک ماه راحت باشم.
سلام
اوایل این هفته از مخابرات زنگ ردن که بگن اینترنت پرسرعت که درخواست دادین وصل شده . رفتیم یک مودم Tp-link W8960N گرفتیم از قسمت کویک ستاپ کانفیگ کردیم ولی اصلا اینترنت کانکشن نداریم . چراغ ای دی اس ال بعضی وقتا فلش میزنه بعضی وقتا هم ثابت سبز هست اما اینترنت کانکشن نداریم . PPPoE و Bridge هر دو رو امتحان کردیم فایده ای نداره . چند بار هم زنگ زدیم 2020 هر راهی که به ذهنمون رسیده رفتیم ولی تاثیری نداره . متاسفانه شرکت گارانتی مودم هم در این چند روز تعطیله
این لینک راهنمای مودم هست که در سایت مودم گذاشتن
کد:http://www.tplink.com/resources/document/TD-W8960N_V5_QIG_7106504466.pdf
کد:http://www.tplink.com/resources/document/TD-W8960N_V5_User_Guide_1910010926.pdf
دوستان من از سایت مخابرات درخواست دادم سرعت اینترنتم رو از 2 مگ بکنن 512 ولی هنوز از صبح زده درخواست شمادر وضعیت OMC میباشد. منظورش چیه و به نظرتون چیکار کنم؟
کمی طول میکشه تا درخواست شما بررسی و اعمال بشه سرعت مورد نظر باید صبر کنینقل قول:
دوستان اینترنت های حجمی مخابرات چطوریاس؟ از اینترنت نامحدود مخابرات با سرعت کم خسته شدم.
همون سرعت اسمی هست هیچ فرقی نداره :n02:نقل قول:
من الان 512 دارم سرعتم 64 هست.یعنی محدود هم همینقدره؟نقل قول:
بله هیچ فرقی نداره :n16:نقل قول:
دوستان کسی 10 مگ مخابرات تهران داره ؟ چطوریه ؟ سرعت دانلوذ از سایت های خارج و داخل یکیه ؟ یه تست سرعت بزارین لطفاً ...
سرویس های محدود مخابرات فقط تعرفههاش بیشتره وگرنه فرقی نداره. پیشنهادم اینه که اگه دانلودهای حجیم زیاد دارید 1 یا 2 مگ نامحدود خیلی بهتر از محدود ها هست، حتی 10 مگ. ولی اگر بیشتر توی صفحات چرخ میزنید و ماهی حدوداً 9-8 دانلود میکنید، محدود 10 مگ بهتره که بازم از نامحدود 1 مگ ارزون تر میشه، تازه بستههای افزایشی هم قیمت مناسب دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته این قسمت نوشته مال شرکت ها ولی فکر کنم منظورشون اینه که اگر خواستید باید کارت دانشجوییای، معرفی نامهای و ... بیارید)نقل قول:
البته در آخر باید بگم که من تا حد امکان دیگه سراغ محدود نمیرم، چون به خودم اعتماد ندارم :n02: و در اولین فرصت نامحدودش مینم
الآن 16 گیگ با "وایمکس ایرانسل 512، ماهی 2 گیگ" دانلود میکنم، اگه سرعتم بیشتر بشه ....
مرکز حکمت شعار الان سرویس میدن؟
دو هفته پیش زنگ زدم هیچ شرکتی سرویس نمیداد میگفتن مشکل پورت داره حتی خود مخابرات هم گفت فعلا سرویس جدید نمیده.
این اینترنت آشنای اول یک ساله هست که.سرعتش چطوریاس؟ همون 1 به 8 هست؟البته خط ما فیبرنوری هست باید از همین مخابرات اینترنت بگیریم.نقل قول:
بله 1 به 8 است ، همون سرعت اسمی :n02: آسیاتک و صبانت هم روی فیبرنوری سرویس می دن ها :n09:نقل قول:
آسیا تک رو زنگ زدم گفتن نمیدیم.صبانت میده؟شما کسی رو میشناسی تا گرفته باشه؟نقل قول:
پ.ن:زنگ زدم صبانت گفتن نمیدیم.
کسی طرح تابستان تو تهران گرفته سرعت 2 مگ با 5 گیگ دانلود ؟
شبانه رایگان داشته ؟
کسی نداره ؟نقل قول:
اینترنت محدود گرفتن مخصوصاً از مخابرات بخاطر یه مودم رایگان اشتباهه محضه....نقل قول:
مودم داشتیم به خاطر شبانه گرفتیمنقل قول:
حالا هر کسی خودش می دونه و قطعاً حق انتخاب داره سرویس شما چند مگ هست الان؟نقل قول:
مخابرات تعرفه سرویسهای نامحدود هم کاهش داده
دوستان تهرانی نامحدود دارن؟نقل قول:
ما مازندرانی ها که نامحدودا رو برداشتن:n14:
داریــم دوســـت عزیـــز :3:نقل قول:
کاهــش کـــو؟ :n19:نقل قول:
چقــدرش کــردن؟ :n13:
نقل قول:
قبض ها بیاد متوجه میشید ( با دوره قبل مقایسه کنید)
تقریبا 15% سرویسهای نامحدود کاهش داشته
سرویس محدود شما از مخابرات چه سرعتی هست؟نقل قول:
شبانه با چه سرعتی دانلود میکنید؟
ممنونم پس کارت ملی خودم و اجاره نامه با فتوکپی شناسنامه صاحب خط و آخرین فیش؟؟؟ فیش اینترنتی یا تلفنی پرداخت میشه چی میکشلی نداره؟؟؟ مگه خودشون خط رو چک نمیکنن بدهی نداشته باشه؟؟؟نقل قول:
سرعت اینترنت مخابرات خوبه الان؟؟؟ سرعت 1 مگ رو چقدر میگیرن؟؟؟ دانلودش خوبه؟؟؟ هر چند که مبین نت هم دارم الان دارم رو 65 تا 70 نوسانی دانلود میکنم تازه آنتن فول و مشخصاتش آنتن خوبه
بله همین مدارک کافیه زیاد هم هست :n02: مشکلی نداره چک میکنه اگه داشته باشه باید پرداخت کنینقل قول:
من راضی ام خداییش ، 130 فیکس لامصب نه پایین نه بالا :n19:دانلودش خوبه شبی 4 گیگ میگیرم از سرور خارجی :n09: