کم کم اضافه میشه نگران نباشیدنقل قول:
Printable View
کم کم اضافه میشه نگران نباشیدنقل قول:
Omid گفت شارژ بلند مدت بکنید :))
من چه کنم :( ...
های وب مشهد کجاست ؟
کاش بجای اسم این بحث برسی اینترنت مخابرات خراسان رضوی مینوشتن بحث و برسی راهای دزذی مخابرات خراسان رضوینقل قول:
کارمند مخابرات گفته بودن که طرح های جدید میاد، البته نگفته بود که طرح های قبلی را فاتحه اش را میخونن!!! و طرحهای جدید فقط باید بری دنباله گنج تا بتونی پولش را پرداخت کنی!!!
من شکایت نوشته بودم جوابشون این بود :
درخواست کننده گرامی، مهرداد منوچهری
پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:
با سلام جهت تکریم مشتریان مقرر گردید یک گیگابایت حجم رایگان و یک ماه به اعتبار زمانی مشترکان افزوده شود.
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران
میخوام ببینم به کسی زمان و حجم اضافه شده ؟ به خود من که چیزی اضافه نشده !!
والا من چند روزی هست درخواست زدم اما هنوز جوابی ندادن!!
به کجا نوشتین ?? سایت 195.ir ????
نقل قول:
نه بازرسی مخابرات تو سایت مخابرات مشهد برید اونجا میتونید یک شکایت بنویسیدنقل قول:
دزدی به روش مخابرات: اول نامحدود برداشتن مردم اعتراض نکردن بجاش به بعثت هجوم آورددن بعد بعثت برداشتن و طرحهای جدید با قیمت بیشتر گذاشتن دیدن مردم چیزی نگفتن رفتن جدیدارو گرفتن بعد دیدن اینطوریه گفتن بذار بیشتر فرو کنیم یهو شبانه همه طرحارو قطع کردن ولی 3نفر از بجه های همینجا رفتن اعتراض و شبانه رو برگردوندن.بعد باز همین طرحها رو ورداشتن بجاش پاییزه طلایی ونقره ای شبانه دار با قیمت نجومی گذاشتن بازم کسی چیزی نگفت و بازم رفتن این طرحا رو خریدن.حالام که میبینن مردم چیزی نمیگن همین پاییزه ها رو هم برداشتن و میگن باید پول یکساله رو بدید....و متاسفانه باز هم یه عده میرن میخرن و راهو برای این دزدا هموار میکنن .
دوستان اگه اعتراضی صورت نگیره این روش ادامه خواهد داشت و وضع هر سال بدتر میشه.
برای یکبارم شده بیاید به اینا بگیم خسته شدیم به هر سازی که شما زدید رقصیدیم.
ما که بازیچه دست شما نیستیم هر جور شما میخواید رفتار کنیم.دوستان همین امشب تو سایت 195 و بازرسی شکایت بنویسید و به هرکس میشناسید بگید تا اینکارو بکنه.تا صدامونو به گوش مسولین برسونیم.
به امد روزی که بتونیم حققمونو بگیریم.
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه اینا دارن چه غلطی میکنن :| مسخره کردن خودشونو ؟
من الان شبانه دارم طرح طلایی شب سرعت دانلود 30
سرعت شبانه بستگی داره به منطقه و شانس. مخصوصا حالا که همه میزارن رو دانلود تا همین مدت باقی مانده از طرحشون حسابی مخابراتو سرویس کنن :دینقل قول:
نخیر اضافه نشدهنقل قول:
تمدید زمانی بعثت هم برداشته شد..
من که عمرا برم زیربار خرید یکساله از مخابرات که فرداش معلوم نیست چی میشه یهو دیدی سرعتارو محدود کردن یا اصلا شبانه رو قطع کردن .نقل قول:
بله به لطف دوستان زحمت کش که اینجا اطلاع رسانی کردننقل قول:
آره بهترین روش همینه.نقل قول:
ولا من واقعا تعجب میکنم میبینم یه عده که فیبر نیستن هنوز به مخابرات چسبیدن با اینهمه مشکلاتشنقل قول:
دوستان چه خبره باز مخابرات چیکار کرده؟ اوضاع که خوبه با طلایی شبی 5 گیگ میگیرم روزاهم که 10مگ هست.
اقا من فیبر نیستم از کجا نت بگیرم با قیمت و سرعت خوب ؟ :n02:
اونایی که قیبر هستند عملا راهی نیست ؟ :(
دروغ میگی!!!نقل قول:
اگه راس میگی یک اسکرین شات از speedtest.net بزار ببینیم هم روز هم شب
دوستان با اینکه بریم در سایت چیزی بگیم درست نمیشه بیاین لااقل 50 نفری قرار بزاریم بریم جلوی درب مخابرات اینترنت درگز هم همه چیز دست مشهده اگر گروه درست بشه من میام تا بریم حرفمون را خودمون بگیم اینجوری اصلا جواب نمیدن والا الان که به من جوابی ندادن!!!!!! اگر واقعا میخواین اینترنت مخابرات درست بشه!!!
این یک نظره هر کسی موافق هست در همینجا بگه و قرار خودمون را بگذاریم برای اعتراض:n24:
موافقم و میام
امید کجایی یه برنامه اغتشاش بریزی بریم دهنه این ملکو ..... کنیم
تا اینجا شدیم 2 نفر! منتظر بقیه هستیم....
بچه ها متاسفانه تنها راه رهایی از این وضعیت فعلا خرید اکانت هایی مثل فایل گیر و... است تنها با این ترفند میتونید از حداکثر سرعت دانلودتون استفاده کنید
البته نکته مثبتش اینه که من دارم با سرعت بیش از پهنای باندم دانلود میکنم حدود 150-160 با پاییزه نقره ای(البته دانولد چندفایل همزمان):n02:
این مخابرات میخواد یک ماه زمان و یک گیگ حجم به همه بده جونش میخواد بیاد بالا چقدر خسیسه
تو خودت سردسته روغگوها هستی بچه جان اینجا همه میدونن.باورنکن به .....معلومه داری بدجور میسوزی من که سرعتم خوبه و روی 10مگ هست از وقتی خریدم.نقل قول:
بابا یکم جنبه شوخی داشته باشی بد نیستا!!! حالا اسکرین شات بزار ببینیمنقل قول:
منم هفته اولی که گرفتم ، با یه لینکم سرعتم 250 کبلوبایت بودو دقیقا تا صبح 5 گیگ دانلود میشد. الانم میشه با چندتا تا 4 گیگ دانلود کرد،ولی مساله اینه که حجم اینترنتم زیاد نیست، واسه همین تا صبح چند دفه مودم ری استارت میشه ، بیشتر وقتا که مخابرات ری استارت میکنه دیگه اینترنت وصل نمیشه خود به خود و مجبورم مودمو خاموش روشن کنم تا درست شه. نمیدونم مشکل از مودمه یا سیستم جدید مخابراته
به نظر من کافیـــه با نماینده مردم مشهد در مجلس یا امام جمعه مشهد هماهنگــ کنید برید جاش و مخابرات رو زیر سوال ببرید . البته شهردار یا فرماندار مشهد هم گزینه خوبیه .نقل قول:
اینکه خواسته باشید برید از مخابرات به خود مخابرات شکایت کنید , مطمئن باشید هیچ نتیجه ایی حاصل نمیشه .
رنج جدید آی پی ها با 5 شروع میشه نشون میده مخابرات مشتریاش داره زیاد میشه هی آی پی اضافه می کنند.
من امروز نسبت به تخلیه دو تا پورت که از مخابرات داشتم اقدام کردم. فعلا وایمکسم رو فعال کردم.. خداحافظ مخابرات خداحافظ ملک....
دوست من مخابرات جواب نمیده فکر میکنی این افراد جواب بدن من گفتم لااقل 50 نفری باشیم بریم بگیم که نگن کسی نیست و همینجوری هی با نت و اعصاب بقیه بازی کنند!!!نقل قول:
چن روزه قطی زیاددارم باز چه مرگشونه.
دوستان عزیز شارژ ماه بعثت هم برداشته شد یکی از دوستان خبر داد!!!!
یعنی کلا فعلا شبانه ای در کار نیست بجز همین یکساله که میگن.....
فقط جای هر کس می رین حای این قدوسی نرین چون به این باشه میگه اینترنت چیه جمع بشه بهتره:n22:نقل قول:
قدوسی کیه باز ؟ مقامش چیه ؟نقل قول:
فکر کنم منظورش کریمی قدوسی نماینده مشهد تو مجلس باشه.نقل قول:
امروز من با استفاده از مستقیم کننده تونستم با پاییزه نقره ای 3 گیگ دانلود کنم!!!
در صورتکی که همیشه بیشتر از 2.2 گیگ نمی شد دانلود کرد!