بعد از یه استراحت درست حسابی برگشتم...
LoL چرا Down شده ؟؟ :n19:
Printable View
بعد از یه استراحت درست حسابی برگشتم...
LoL چرا Down شده ؟؟ :n19:
من آنم دارم بازی میکنم کجا دانِ
خود ریوت داره میگه DOWN هستش تو بازی می کنی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
کسی خبر نداره چند ساعت دیگه Back میشه ؟
نقل قول:18.40 GMT+1 update: Players, to keep you fully informed, it seems unlikely we will be able to open EUW tonight.
40 دقیقه دیگه کی صبر کنه :n23:نقل قول:
نه بابانقل قول:
اون ساعت جابجا شده
گفته امشب به وقت خودشون
از الان تا چند ساعت دیگه
مپ جدید فک کنم تو این آپدیت چند ساعت دیگه میاد
باورتون نمیشه تو سرور eune پینگ 400 بود انقدر بازیکن ریخته بود توش :n02:
من میخوام آیدیمو برا فروش بزارم برم سرور west آیدی بسازم بعد با دوستم دوباره لول آپ کنیم با پول این آیدی هم آرپی برای او شارج کنم(نزدیک ۱۲۰۰۰) آیا کار عاقلانه ایه?
نه این آفلاین بودن فقط به خاطر مشکل سرورشون بوده بعد از اینکه Maintenance تموم شده سرور رو آنلاین کردن بعد دیدن هرچی IP و Win و Lose و چیزای دیگه بوده تا 3 روز قبل پاک شده از پروفایل بازیکن ها، مجبور شدن دوباره آفلاین کنن تا این مسئله هم درست بشه، مپ جدید هنوز تو PBE هم تثبیت نشده چه برسه به اینکه بیاد Live.نقل قول:
خدا کنه که به همه hi boost هم بدن دفه پیش مشکل خیلی ساذهتر بود و به همه 20 تا دادن این دفه با وضع الان حدود 200 تا ندن ضلمه:n02:
یه خبر بد دوباره دقیقه ی 3 دی سی میشه :n15:
دوستان کسی حاضره league of legend رو برای یکی از دوستانم پست کنه؟
پول پست با خودشه
اینم از وضع ما
اینترنت شاتل 2048 (سرعت را احساس کنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 5 صبح بزار زیره اپدیت تا 9 . 10 ردیفهنقل قول:
کسی free Strife beta key سراغ نداره؟
1 ماهه ثبت کردم دریغ از یه key
میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
[HTML]https://strife.com/[/HTML]
می خوام ببینم بازیش چطوره(سبکس moba ه مثل لول)
بتا کی می خواد واسه ثبت نام
جالب به نظر میاد :n19: ولی 19هیرو بیشتر نداره :| هنوز خیلی کار داره یکی دو سال دیگه فری میشه به گمانم !:n27:نقل قول:
می خوام این بازیم جز افرادی باشم که از بتا بازی کردن
Lucian=Edgar Davids
خیلی اسکینای قشنگین:n02::n02:
کاشکی اسکین برای lee sin هم میذاشتن:n03:
جالب میشد اگه بجا توپ rammus رو میذاشتن :n23:نقل قول:
سلام من دوباره مشکل دیسکانکت های تند تند رو دارم خیلی ازیت میکنه زنگ زدم نمایندگی شاتل میگن این سروری که بازی میکنید تو ایران کلن اذیت میکنه میخواستم ببینم شما هم اینتوری اید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه ماهه اینو ثبت کردی که بتا کی نداده !
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیش چیه تستش کردی ؟
این چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03:
اینم اولین دسته جکس من اگه لطف کنین درباره ی آیتما نظر بدین ممنون میشم
معذرت آپلود نمیکنه لینک میدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستانی که بتا کی استرایف می خوان پ.خ بدن
سر قیمتم کنار میایم با هم :n02:
هرچی سایت سر زدم همه میگن همه ی بتا کی ها تموم شده wtf :n03::n14:
کسی نیست مجانی بتا کی بده :n22::n15:
ببخشید
خدا کنه اسپم نباشه
نتونستم پست قبلیو ویرایش کنم
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم بتا کی بگیرم :n19:
ارهنقل قول:
یه ماهه اینو ثبت کردی که بتا کی نداده !
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیش چیه تستش کردی ؟
این چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03:
گفتم فرینقل قول:
سلام دوستانی که بتا کی استرایف می خوان پ.خ بدن
سر قیمتم کنار میایم با هم :n02:
پولی خیلیا می دن
The Strife Playtest Weekend runs from February 28 ‘til March 2, 2014 only. Level Up! is giving away FREE BETA KEYS (while supplies last, so you better hurry; it’s first-come-first-served!) to those who’d venture a sneak peek on this hot new MOBA. Here’s how you can join: - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید
خدا کنه اسپم نباشه
نتونستم پست قبلیو ویرایش کنم
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم بتا کی بگیرم :n19:
خوبه داداش فقط واسه جكس سعي كن هميشه Trinity Force رو ببندي چون يه چمپه Hybride.نقل قول:
در ضمن لول 18 كه شدي آيتم جانگلرو بفروش يه آيتم ديگه بگير. تو late game ديگه جانگل كاري نداري.
زیاد جالب نیست، واسه Jungler خب اولین آیتم رو مخصوص می بندن، که خب اون مشکلی نداره، یا همین که گرفتیه یا میتونی Feral Flare جمع کنی، با اینکه Nerf شده ولی هنوزم کاربرد خودشو داره.نقل قول:
Hydra که گرفتی بیشتر مخصوص اوناییه که Top بازی می کنن که کمکشون کنه Farm کنن و حتی اگه Jax رو هم Top بازی کنی توی Build اش این آیتم جایی نداره.
بعد از آیتم Jungler که گرفتی باید اولین آیتمی که میسازی Blade of the Ruined King باشه و بعد Trinity Force که 2 تا آیتم اصلیه Jax هستن. بقیه آیتم هاتو دیگه باید تانکی ببندی. به اندازه کافی با همین 2 تا آیتم Damage میزنی. آیتم های تانکی Randuin ، Frozen Heart ، Banshee که بازم بستگی داره به اینکه حریف چی باشه، Heavy AD باشه Armor میبندی، Heavy AP باشه MR می بندی.
به زودی قسمت آموزش سایت irlol راه میفته تمام آموزش هارو اونجا میذاریم. منتظر باشید.
داداش خسته نباشی ولی به نظر من یه آیتم دمیج دیگه مثل guinsoo's Rageblade هم بدرد میخوره بعدش برو تانکنقل قول:
آقا به جز lolteam دیگه چه سایتی هست که بشه division بازیکنایی که تو game هستن رو دید؟ لطفا قندیل نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست مثله lolnexus عه قندیل :n12:هم نیست
لول چه بر سر گرافیک میخوان دربیان کل مپ میخوان art کنن اجب .... :n02:
خوب کلا ریوت داره یه کارایی میکنه ادم سمت دیگه نره ..... :n21:
واقعا عجیب از وقتی دیگه باز نمیکنم کلا اپدیت بازی چیز خاصی نداشت team builder جدید که به نظر اضافه نشده :n02:
دوتا شد این پاک بشه :n10:
من الان 10 روز نبودم کیسم خراب بود الان مپ آپدیت شده یا نه ؟
به زودی سایت IRLoL.ir همچین امکانی رو قرار میده، خودم با یکی از دوستانم داریم کد نویسیشو انجام میدیم، به دلیل محدودیت هایی که خود Riot Games گذاشته 10 تا Request بیشتر نمیشه از سرور گرفت در هر بار جستجو و این باعث میشه که فقط چند تا از اطلاعات یک Summoner رو نشون بده، ولی بعد از اینکه سایتمون رو ثبت کنیم و Riot تایید کنه یک کد دیگه بهمون میده که محدودیتش خیلی کمتره، اونوقت میتونید به جای رفتن به سایت اجنبی ها :n02: بیاید یه سایت ایرانی و Summoner جستجو کنید. تعداد Win ها، Match History به همراه اطلاعات کل تیم بازیکن و تیم حریفش، اطلاعات حداقل 10 بازی آخر بازیکن، Mastery Page ها، Rune Page ها و خیلی چیزای دیگه رو میتونید ببینید.نقل قول:
همچنین قابلیت دیگه سایت این خواهد بود که شما میتونید با ثبت نام، اسم Summoner خودتون رو تو اکانتتون وارد کنید، بعد از اینکه سایت تایید کرد که Summoner مال خودتونه، به لیست بازیکنان ایرانی اضافه میشید و طبق امتیازی که از بازی کردن میگیرید رده بندی میشید. اینطوری هم میتونید بهترین بازیکن های ایرانی رو بشناسید، کسایی که تو Challenger و یا Diamond I بازی می کنن، و هم با سعود کردن توی لیست هم حس رقابت داشته باشید هم جایزه بگیرید.
سایت رو همین هفته راه میندازیم، فعلا قالب روی صفحه اصلی نیست و داره آماده میشه.
هنوز كه تغييري نكرده ولي فكر كنم فعلا تو نسخه PBE اعمالش كردن واسه تست.نقل قول:
الان سرور لگ داره یا اینترنت منه اینجوریه ؟
تو بازی هی پینگ از 150 میره رو 250 400 700 باز برمیگرده 150.