حالا یه چیز جلب واسه من که از 23 این ماه اینترنتم وصل شد و تا 2 روز پیش یه 700 مگی ترافیک مصرف کردم ولی از 2 روز پیش ترافیک مصرفیم برگشت به 000000!!!!!!!!!
حالا نمیدونم چی کار کنم ؟ به شرطی که آخرش پول یه گیگ اضافه رو بگیرن!!!
Printable View
حالا یه چیز جلب واسه من که از 23 این ماه اینترنتم وصل شد و تا 2 روز پیش یه 700 مگی ترافیک مصرف کردم ولی از 2 روز پیش ترافیک مصرفیم برگشت به 000000!!!!!!!!!
حالا نمیدونم چی کار کنم ؟ به شرطی که آخرش پول یه گیگ اضافه رو بگیرن!!!
من ميخوام برم مشهد زندگي كنم!!!
نقل قول:
منم باهات بیام ؟؟؟ :10::31:
خوب نمیتونی اکو بگیری؟نقل قول:
موفق باشید
مگه عقلم کمه:31:نه دادا من مصرفم زیاده 3 گیگ کم میارم:46:(البته اگه به این روال باشه و ادامه دار مجبور میشم برم رو اکو)نقل قول:
راستی دوستانی که تهران هستند و از سرویس اکو استفاده کنند باز مشکل سرعت دارند یا فقط شهرهای دیگست؟
چرا همه جا رو 2 مگ نمیکنن؟؟؟؟
الان پسر عموی من 128 داره و سرعتش 2272 هست. یعنی 250 کیلوبایت در ثانیه. با اینکه پول کمتری نسبت به من پرداخت کرده (آخه من 512 دارم).نقل قول:
یعنی 128 هم 2 آپ میشه؟؟؟!!!
و یه نکته رو بگم: فقط سرعت دانلود بالا رفته و سرعت آپلود همون 28 کیلوبایت در ثانیه هنوز سر جاش هست.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز، تراز منفی یعنی اینه شما بدهکار هستید. این وصل شدن هم برای اینه که بتونید بصورت آنلاین بدهی رو پرداخت کنید و همین امروز یا فردا قطع میشه. بهتره زودتر اقدام کنی چون شاتل براحتی رانژه رو جمع اوری میکنه(یعلت کمبود پورت خالی)
سه صفحه پیش من اینو پرسیدم ها یکی به من جواب بده .نقل قول:
من تا آخرای تابستون از صبانت مشهد سرویس می گرفتم بعدش شارژ نکردم الان میخوام باز بگیرم . از صبا پیشنهاد میدین یا از شاتل و چه نوعی از سرویسای شاتل که پول کمی بخواد و قضیه کارت طلایی چیه ؟
دوستان شبانه سرعتش پایینه مال من و 2 مگ نیست.
من دیشب تونستم 785 مگ دانلود کنم ولی قبلش که 2 مگ نشده بود روزانه شبا 1280 مگ دانلود میکردم.
من اکو 128 هستمنقل قول:
بر من هم ماه اول رایگان بود البته تیر ماه بود فک کنم.نقل قول:
اره:31: خدا خیرشون بده. البته منطقه ما هم زیاد شاتلی نداره برا همونه:دینقل قول:
به ارت هیچی نمیدن چون حجمش بالاس:دی
ببین اکو حجمش پایینه و اگه پهنای باند رو زیاد کنن سریع تموم میشه و ما مجبوریم دوباره شارژ کنیم که هر گیگ 9 تومن میوفته برامون ولی برا شما هر گیگابایت که بخواین بخرین خیلی ارزون در میاد:دی به همین دلیل مال شما رو زیاد نمیکنن. یک پیشنهاد اگه روزانه زیاد مصرف نمیکنی بیا اکو بگیر.
بیا جای خوبیه من خیلی شهرشو دوست دارم:دینقل قول:
شما برو شاتل هم یک سری بزن ببین چجوریه.نقل قول:
البته الان مشهد رو بچه ها میگم صبانت هم سرعتش خیلی بالاس.
من هم مشهد هستم و سرویس اکو 128 دارم با ماهی 14 تومن. که الانروزانه 2 مگ هستم و شبانه هم همون 512 هست.
سه ماهه 5 گیگ چه طوره بسه ؟ من کارم surfing هست و سرعت زیاد مهم نیست برای دانلود در روز . کارت طلایی رو نگفتین .چی؟
خداییش اگه 128 ها 2 مگ شده باشند سرویسم رو عوض میکنم و از 512 دوباره برمیگردم رو 128 .....:13:
واسه من که 3 گیگ تو ماه از سرمم زیاده...یعنی با احتساب این که دانلود هاتو شب انجام بدی 3 گیگ ترافیک رو نمیتونی تموم کنی....نقل قول:
مشهد فک کنم اصلا کارت طلایی و این چیزا نداره:41: من که ندیدم به کسی بدن. پنج گیگ هم بسته به این داره که چی کارایی بکنی. من که همون یک ماهه شارژ میکنم بهتره.نقل قول:
نه من کم میارم چرا؟:31: دو تا سایت میرم میبینم تمومه: دینقل قول:
مثلا دیروز سرعت بالا بود منم رفتم چند تا فیلم از یک گوشی دیدم ببینم کاراییش چجوریه و چند تا کار دیگه هم انجام دادم شد 300 مگ دانلود: دی
دیگه سایت فلش و فیلم دیدن که همیشه نمیشه ...لازمه که یکم کوتاه بیای...درضمن شما اکو 128 هستید یا 512؟؟؟نقل قول:
پس مشهد کارت طلایی همداشته باشی تخفیف نمیدن .و ؟
من که قبلا adsl داشتم و مودم دارم و ... بازم باید 15 تومن راه اندازی بدم ؟
دوستان کسی این مشکل من و رو نداره ؟نقل قول:
همون 2 یا 3 ثانیه ای که Receive ام میره رو تاخیر میره رو اعصاب ادم
چون فکر مینکن قطع شده و تا میام dc کنم میبینم یهو receive بر میگرده
به صورت random تو بازه های زمانی مختلف اینطوری میشه ( 5 تا 40 دقیقه مثلا ) به خصوص اگه مثلا یک مدت کاری نکنم و وصل بمونم
اقا من 128 اما الان تست گرفتم شد 1.5Mb/sec یکی بگه چه خبره اینجا
نه دوسته من بیشتر روزانه مصرف میکنمنقل قول:
البته اینم یادت نره اون چیزی که من تو 3 روز میتونم دانلود کنم شما میتونید تو 6 ساعت رایگهنه شبانه دانلود کنید:46:(یعنی الان شما به طور میانگین اگه هر شب وصل باشه و بدون قطعی میتونی ماهی 90 گیگ یا بیشتر دان کنی من اگه 24 ساعت روشن باشم باز بعید میدونم 18 گیگم تموم شه)
این پشتیبانی شاتل همه رقمه با حاله
من که نمیشه روزی باشه و باهاشون برخورد نداشته باشم
اینم متن امروز
بخونید نظرتون رو حتما بگید بهم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور ایشون اینه که بنده باید از کار و زندگیم بزنم هی بشینم پای pc ببینم کی اونطوری میشه همون لحظه برم بهشون بگم و اونها هم هی بگن دانلود کن و ترافیکم بره و اخرش هم هیچی
از شانس من درست همین لحظه که میخوام بهشون بگم ردیف کار میکنه همه چیز
و یک فایل 10 مگی از سایت mozilla با سرعت ثابت 62 بدون حتی 1 کیلو بایت نوسان داتلود شد
خیلی قشنگه !
سلام ..
آقای پدرام ، من دقیقا مشکل شما رو دارم .... شما کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟ من نبوت هستم ( نارمک)
من هم چت کردم ولی سیو نکردم مثل شما... دقیقا اپراتور همین هارو تحویلم داد ( البته بدون غلط املایی:31:)
البته سیستم من قبلا بیشتر اینجوری میشد... الان خیلی بهتر شده مثلا هر 2-3 روز یه بار اینجوری میشه
کلا گفتن که مشکل از ماست و شما به مودم و browser خود کاری نداشته باشید!!
پریسا خانوم من تهران نیستمنقل قول:
بازم خوبه به شما گفتن که کاری به modem و broswer خودتون نداشته باشید :31:
به من که نه یک جواب درست و حسابی میدن که هیچ
اون سری یکیشون برگشته میگه مشکل از ما نیست اینجا چک کردیم مرکزتون خوب داره کار میکنه و modem تون با سرعت عالی up شده :31:
( باز شما خوبه تو تهران کلی isp دارین که میتونید عوض کنید )
سلام پدرام جان اصلا کار خوبی نمیکنی متن چتتو میذاری اینجا غلط املایی هم میگیرینقل قول:
من که ارت دارم باز هم نوسان دارم با این که شیر نیستش تازه برا من 0 هم میشه برای یه مدت 5 6 ثانیه:46:
نقل قول:
نه نه !!من قبلا سر کارم با پارس انلاین و لایزر کار کردم می تونم بگم شاتل فوق العاده است در مقابل اینها
دیگه ببینید اونا چه وضعیتی دارند:18: کلا اینجا ایرانه و به راحتی نمیتونیم از حق خودمون دفاع کنیم !!
باید تحمل کرد:18:
بی ادبی نشه هااانقل قول:
اما اینا که دارن بیشتر از حقتون بهتون میدن:31:
در ضمن ایرن بهترین کشور دنیاست:20::40:
مسعود جان چرا کار خوبی نمیکنم ؟نقل قول:
میخوام به اونهایی که سنگ بالا بودن اطلاعات و مهارت پشتیبانی شاتل رو به سینه میزنن ثابت کنم که این ها میتونن کار customer رو راه بندازن یا نه
که اصلا نمیتونن
هر وقت میری بهشون میگی همین ها رو تحویل میدن
اون سری که بهم میگفت کم شدن سرعت سیاست شاتله :31:
بهم میگه سرویس share هست اما این تبعیض بیشتر شبیه personalized dedicating هست تا public share
خوب یعنی شمایی که پول بیشتری میدی برای dedicate بودنت و الان اینطوری هست شرایطتون راضی هستی ؟
اخه از جملتون اینطور بر میاد
نمیدونم این 2 سطر رو از سر مزاح گفتی یا طبق اعتقادتنقل قول:
ولی کلا باحال بود :46:
خوب عزیز من با توجه به این ایشون اسمشو اون بالا گفته بهتر بود اونو پاکش میکردی(بعدشم خواهشا عکسارو داخل کد بزار مخصوصا ا.نایی که از یکی بیشتره:31:)نقل قول:
من گفتم افزایش سرعت سیاسته نه کاهشش:31:
نه من راضی نیستم اما باید قبول کرد که این مشکلات رو هم داره:46:(البته من به اندازه شما تاحالا مشکل نداشتم:31:)(یه مشکل دیگه هم دارم چرا اینا ارت رو بالاتر آپ نمیکنن؟:13:دیگه داره خونم به جوش میاد)
اگه باعث ناراحتی شدم یا چیز بدی گفتم معذرت میخوام:20:
عزیز من بحث رو سیاسی نکن هر کسی یه اعتقاداتی داره من هم اینطوریم ایرانو به همه جا ترجیح میدم:46:نقل قول:
در مورد اسمشون حق با شماست ( گرچه فرقی نداره کدومشون باشن همه همینطوری بودن )نقل قول:
در مورد گذاشتن داخل کد هم چشم ( اون لحظه از سر تعجب و تلف شدن وقتم یادم نبود )
در مورد قضیه سیاست منظورم شما نبودی :31:
منظورم حرفی بود که یکی از پشتیبانی ها بهم زده بود
تبعیض هم کاملا بی داد میکنه ( صفحات قبل رو بخونی متوجه میشی )
در مورد خط اخر پستت :
چرا فکر کردی من ناراحت شدم ؟ :31:
من فقط یه مسئله ای خیلی برام سواله...
من و خانواده ام کارمون طوری هست که بیشتر ساعت 12 شب به بعد با اینترنت کار می کنیم ( در طول روز بیشتر خارج از منزل هستیم )
حالا سوال اینه که : سرعت اینترنت که شبها 1 به بعد ( به خاطر رایگان بودن ترافیک ) در حد افتضاح میشه پینگ میره روی 800 و دانلود که البته نمی خوایم بکنیم :18: تکلیف امثال ما چیست؟
مثلا یه پزشکی که روزها توی مطبه و شب توی منزل میخواد کار تحقیقاتی انجام بده ( میخواد شب انلاین بشه ) ...
آقا ما ترافیک رایگان نمی خواهیم سرعت رو روی حد خودش ( همونقدر که باید باشه ) شبانه روز حفظ کنید!!
البته من این داستانها رو برای شاتلیها خوندم گفتن بیا آرت بگیر:19:
سوال : ایا ارت یک شب به بعد افت سرعت نداره ؟ خب بریم ارت بگیریم!!
چه ربطی به سیاسی بودن بحث داره ؟نقل قول:
شما start رو زدی و اون جملات رو گفتی که ارتباطی به تاپیک نداشت
منم خواستم بگم که عکسش هم وجود داره تو نظرات
ادامه پیدا نکنه بهتره :10:
ادب حکم میکرد اگه ناراحت شدید از دلتون در بیارمنقل قول:
خب من به اندازه شما مشکل نداشتم ممکنه ازین که اینطوری حرف زده بودم ناراحت شده باشید چون من جای شما نیستم:46:
اگه شما جواب اون تکه ای که قرمز کردم رو گرفتین ما رو هم در جریان بزارین ثواب عطیمی کردیننقل قول:
من که به شاتل میگم میگه خوب همینه دیگه :31:
نقل قول:
متوجه منظورتون نمیشم... برادر من هلند زندگی میکنه ... یک چهارم ما آبونمان اینترنت میده 4 برابر سرعت میگیره!
ارت مشکل قطعی نداره افت سرعتش هم آنچنان نیست لحظه ایه و باز برمیگرده به حالت اولشنقل قول:
اینا که شما میگی درسته من هم از کم بودن سرعت راضی نیستم اما نباید اینطوری حرف بزنیدنقل قول:
اه اه, اینقدر کفرم میاد هر بار که با پشتیبانی تماس میگیرم خودشون رو مثل چیز به نفهمی میزنن.
کفر آدم رو در میارن. اصلا فکر کنم آدم نیستن شاید روبات هستن. بهش میگی سلام, جواب میده: آیا شما از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنی؟
خوب این دوستمون که عکس از چت گذاشت رو دیدید. این دوستمون نوشته بود که من همه نرم افزارها و براوزرها رو امتحان کردم ولی اون باز نوشته: آیا از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنید؟ آدم چیز هم که باشه میفهمه داره از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنه.
فقط یاد گرفتن همین جملات رو تکرار کنند. بهشون دارم میگم بابا به پیر به پیغمبر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه, میگه شما برو تو سایت PHP اون نرم افزارشون رو دانلود کن. میگم بابا PHP که هیچی گوگل رو هم باز نمیکنه چی برسه به اینکه من بخوام چیزی هم دانلود کنم. میگه نه شما برو...
حالا به فرض که من به هزار زحمت به اون لینک برسم و بخوام دانلودش کنم. سرعتش مثلا 4 کیلوبایت هست طرف میاد میگه نه, من دارم اینجا میبینم شما داری با سرعت 67 دانلود میکنی. الان دانلود شما فول هست. میگم بابا, تو چی داری برا خودت میگی. این من هستم که جلوی کامپیوتر هستم و من دارم میبینم که سرعتم 4 هست. میگه نه.... آخرش هم وقتی نمیدونه چی بگه, میگه ویندوز شما ویروسی هست. (در حالیکه من 200% درصد مطمئنم نیست)
درست مثل بعضی ها که مثلا وقتی ازشون میپرسی چرا رنگین کمان هفت تا رنگ داره, میگه آخه خدا خواسته.