آره همه دارن نداشته باشنم میتونن برن بگیرن. شاتل نمی خوام بدم نداره :31: 5 تومنشو باید بدی :31:نقل قول:
Printable View
آره همه دارن نداشته باشنم میتونن برن بگیرن. شاتل نمی خوام بدم نداره :31: 5 تومنشو باید بدی :31:نقل قول:
داستان هر شب شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدیما شعار ما این بود :
مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراءیل :
حالا اینم اضافه شده ؟
مرگ بر اندیشه سبز:2: خزر
با این بازی ای که در آوردن ...
یه خبر خوش :31: شبانه من درست شد / دیگه شبا با خیال راحت میخوابم :27: درود بر اندیشه :31:
خیلی ممنون از جوابات دوست من.واینکه سوال آخر هرچقدر تو سایتش گشتم 128 با حچم 8 گیگ نداشت.این سرویس هزینش چقدره؟نقل قول:
یکی به من میگه خط جدیدم چطوره ؟ از لحاظ نویز و غیره ایا خوبه ؟
یکی دوهفته ای نه روز سرعت داشتیم نه شب، از کجا معلوم که دباره باز بازی در نیارن؟
حالا پولی که از ما میگرن و گرفتن بکنار ! کی حساب اون یکی دوهفته اعصاب خوردی مارو میده؟
شرکتی که یه روز حاله و یه روز بیحال فقط همون شعار لایقشه:
قدیما شعار ما این بود :
مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراءیل :
حالا اینم اضافه شده ؟
مرگ بر اندیشه سبز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خزر
با این بازی ای که در آوردن ...
این نشون میده که اندیشه یه شکری خورده حالا عینه ****ر توش مونده با یه دست می خواد 10 تا هندونه بلند کنه همین میشه دیگه کل گیلان و سرویس میده ولی بگو یقرون
من امروز رفتم اندیشه سرویس رو جمع کردم حالا خیالم راحته.آقاه ازم پرسید چرا میخواین جمع کنین منم گفتم هم بابت معرفی یوزر دیگه تخفیف نمیدین و هم سرعت شبانتون خیلی پایین اومده.هیچی دیگه نگفت.یوزرایی هم که معرفی کرده بودم هم ماهشون تموم شه میبرم جمع آوری کنن.
اندیشه خط 4 ، 128 محدود:
بجز چندروز قبل و بعد انتخابات پینگ و سرعت اندیشه عالی بوده
شبانه حداقل 700 مگ دانلود میشه حداکثر 1.5گیگ!
دوستان درنظر داشته باشید که بر خلاف اون چیزی که ما فکر میکردیم که با اومدن شاتل و دیگران رقابت زیاد میشه و خدمات انیشه بهتر از قبل میشه به علت بازی کثیفی که شاتل انجام داد اندیشه هم ازش تقلید کرد:
حجم اضافه رو از 2500 به 3500 اضافه کرد
تخفیف کاربران رو حذف کرد
سرعت ها رو تا حدودی متعادل(کم) کرد
یعنی چون اندیشه دید رقیب اصلیش نه تنها امکانات بهتری نمیده بلکه قوانین مسخره ای مقل FUP هم گذاشته و حجم اضافش هم گرونتر و.... پس چرا باید امکانات بیشتری به کاربراش بده !؟
خلاصه الان اندیشه بازهم نسبت به شاتل مزیت هزینه ای داره یعنی اندیشه تا اونجایی که تونسته از خدماتش کم و هزینه رو برای کاربر زیاد کرده ولی کاری کرده که همچنان با اختلاف کمی از رقیبش بهتر باشه
این تو بازار تجارت یعنی ....دم به این ..... که همهچیمون برعکس دنیاست که با افزایش رقیب کیفیت میره بالا نه پایین :2:
8 گیگ نداره اصلا. 128 3 گیگ داره سرعت دانلود 230 . ماهی 13900.نقل قول:
بهتر نه ارزون تر. فقط ارزونتر بودن بهتر بودن نیست. بتلفیلد 3 و نمیشه مجانی بازی کرد ؟ :31:نقل قول:
کاملا درسته . همش تقصیر این شاتل دزده با اون قانون FUP مسخرش. اندیشه رو هم آلوده کرد:31: امان از رقیب ناباب:27:نقل قول:
خدا کنه بدتر از این نشه. :2:
یعنی اگه من بخوام 8 گیگ داشته باشم باید 22000 دیگه بدم که 5 گیگ بخرم و در مجموع ماهی 36000 تومان میشه؟بالای 3 گیگ رو چی کار باید کرد؟نقل قول:
ساکس هم که امشب تعطیله !!!!
نه بابا ، کجا تعطیله . مال من عین توپ داره کار میکنه. اندیشه.نقل قول:
توی مودم هر کاری میکنم وصل نمیشه ؟
کلافه شدم چند بار هم زنگ زدم گفتن اینجا مشکلی نداره . تنظیمات مودم درست انجام میدم ؟ خسته شدم
مودم 2730 هستش
لاگ هم گذاشتم
نعیم , اگه از اندیشه استفاده میکنی vpi/vci = 8/35 هست.
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
سریال هر شب شاتل
قید بازی روباید زد
من مخابرات هستم اونم 0 35 هستش
نقل قول:
آره. اما خوب سرعتت بعد 1 هم مثه روزه(200 تا KB/s 280) چرا اون 5 6 گیگ و بعد 1 استفاده نمیکنی؟ البته میتونی نا محدود 128 بگیری تا 20 گیگ دانلود, سرعتش 90KB/s هستش بعد از اون میان روKB/s 35. قیمتش فکر کنم 28000 تومن باشه.نقل قول:
عجب انديشه ايه اين.با اين همه ادعا
مدرك ارشد كامپوتر بگيرم ميرم استخدام ميشم اونجا
با غير قابل نفوذ كردن سيستماشون!
پيان خصوصي نديد بهم لطفا
بله بهتره همون 1 به بعد استفاده کنم.فوقشم کم آوردم حجم میخرم.شما که گفتی 21 نفر معرفی کردین و سرویستون مجانیه تا چه قیمتی اگه سرویس بگیرین بهتون مجانی میدن؟و اینکه اگه افرادی که معرفی میکنیم اگه هر ماه شارژ نکنن بازم برای ما تخفیف میخوره؟نقل قول:
دیروز رفتم اندیشه جمع آوری کردم فردا میرم شاتل.
همون سرویسی که داری رایگان میشه من اگه سرویسم و تغییر بدم خارج میشم از اون حالت. بعدش اینکه کاربرایی که معرفی شدن از طرف تو با پین کد های تو شناسایی میشن اگه تمدید نکنن به شکل خودکار اونا میفهمن و از تخفیفت کم میشه ولی اگه همینجوری بمونن تو شاتل تو ام همینجوری تخفیف میگیری. یعنی تا زمانی که 21 کاربرت باشن تو شاتل تو ام رایگانی اما همون سرویسی که داشتی! ( کلک رشتی نمیتونی بزنی مثلا 128 بگیری بعد مجانی که شدی نا محدود بگیری :31:)نقل قول:
خسته شدیم بس اومدمیم اینجا و گله کردیم کی وضعیت ایران از نظر اینترنت میخواد خوب بشه خدا میدونه
دقیقا روز از نو روزی از نونقل قول:
اندیشه داره میره رو اعصاب
یه سایت الان باز میکنه 5 دقیقه بعد نه
چه وضعشه !
زنگ زدم اندیشه میگه کلا مشکل از استان هست گفتم کی درست میشه گفت هفته دوم یا سوم خرداد درست میشه
اول میگفت مودمم مشکل داره بایبد عوض کنید بعد همون حرف بالا زد یقرون سواد هم ندارن که :41:
دلمون خوش بود شاتل حداقل روزش خوبه , اینم از روزش !
یعنی بازی نکن! نه روز نه شب!
دوستان مدیا فایر واسه شما درست و حسابی باز میشه یا نه فقط واسه من ناقص باز میشه؟
مال من سالمهنقل قول:
مرورگر رو عوض کن و اگه نشد از شیلتر شکن استفاده کن ولی من که دیشب ازش دانلودیدم از شیلتر در اومده بود.نقل قول:
اینجا که همه چیز آرومه ، من چقدر خوشحالم. 256 نامحدود اندیشه. (نرسیده به رشت :31::5:)
[URL=http://www.pic1.iran-forum.ir/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
[URL=http://www.pic1.iran-forum.ir/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
همشون بی سواد نیستن .نقل قول:
بعضی هاشون مثل خانم باقری و پژوم واردن و درست راهنمایی میکنن .
من خط 7 اندیشه هستم چند روز اخیر قطعی نداشتم جز یکی دو مورد خیلی جزئی
accountet فعال هست؟؟نقل قول:
بعدشم از کدوم شرکت اینترنت داری؟
مخابرات 0 - 35
اندیشه 8- 35
vpi , vci رو درست وارد کن
آره مخابرات هستم .
مشکل از مرکز مخابراتی هستش که دارن رفع میکنن . هنوز رفع نشده . ولی تو این چند روزه با یه خانوم و اقا که واقعا فنی بودن روبرو
شدم خوشحال شدم بعد از مدتها تو شرکت اندیشه دو تا آدم فنی دیدیم و پیگیری کردن
من اندیشه رشت رو نگفتم دوست عزیزنقل قول:
من انزلی هستم
منم اصلا قطعی ندارم مشکل دانلود هم خدا رو شکر ندارم فقط صفحات مشکل دارن یکی در میون باز میشن همین
از برادرهای عزیز خواهشمندم در نقل قول کردن عکس ها رو حذف کنید , اینترنت ما حجمی هست و هر کیلوبایت ارزش داره.
از Local cache server استفاده کن.نقل قول:
کی بودن؟نقل قول:
اسمشون رو بگو شاید درد هامون رو بهشون بگیم :31:
خسته شدیم بس که جر و بحث کردیم
درود بر همگان.
من میخوام ترافیکم رو اینترنتی شارژ کنم ولی اول یه سوال داشتم:
1- اگه مثلا 10 روز از مدت زمان استفاده ترافیک مونده باشه و حجم منم تموم بشه، اگه اینترنتی شارژش کنم، همون لحظه شارژ میشه یا باید وایستم 10 روز بشه؟؟؟
ویرایش..........
------------------------