DVDتمام کنسول ها مشکل صدا دارند !نقل قول:
درایو و فن جز سخت افزار این کنسول هستن که مشکل صدا دارند . ( مشکل نرم افزاری که نیست . )
آیا تعداد بازی هایی که چند DVD دارند به تعداد انگشتان دست هم میرسد ؟نقل قول:
تعداد زیاد DVD باعث نگهداری سخت آن ها می شود . اگر هارد نداشته باشیم تعویض دیسک سخت است .
زبان های مختلف به چه درد من یا شما میخورد ؟ منی که در آلمان هستم نسخه آلمانی بازی میکنم ! شمایی که در ایران یا آمریکا هستید نسخه انگلیسی ! روی جلد بازی هم نوشته شده چه زبان هایی داره ! به قول معروف : گیر بنی اسرائیلی دادید !نقل قول:
سازندگان مجبور به حذف بعضی چیز ها در بازی می شوند . ( مثل وجود زبان های مختلف در بازی )
کیفیت پایین نرم افزاری یعنی چی ؟ یعنی کد های صفر و یکی که برای تفسر پروسسور روانه میشوند ناخوانا هستند برای شخص شخیص CPU !!!!!!! اگر هم گرافیک منظورتان است که باید خدمتتون عارض بشوم که گرافیک 360 خیلی خیلی بالاتر از تمام کنسول های نسل فعلی هست ! کیفیت نرم افزاری هم همان گیر بنی اسرائیلی بود !نقل قول:
DVD ها کیفیت پایینی هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری دارند . ( سریع پر از خش می شوند و حجم کم دارند . )
پر خش شدن هم که یک موضوع گلوبال هستش ! و ربطی به DVD یا بلو ری یا چیز دیگه نداره ! شما درست نگهداری کنید چیزیش نمیشه ! فقط محض اطلاعتون بگم بلو ری ها به خاطر اینکه سازگار با محیط زیست هستند !!!!! بعد از مدتی خود به خودی کپک میزنند ! پس مواظب باشید جای مرطوب ازشون استفاده نکنید چون تا به حال 4 تا از فیلم های من کپک زده و مجبور شدم ببرم پس بدم !! شانس آوردم که این مدل گارانتی براش در نظر گرفته شده .
پ.ن : این موضوع بیشتر در جاهایی که رطوبت هوا زیاده اتفاق میوفته ! برای نمونه توی کشوری که من هستم در و دیوار خونه هم اگر مراقبت نکنید کپک میزنه . شمالی ها میدونند من چی میگم .