vt30 تو بانه چند است کسی ادرسی داره
Printable View
vt30 تو بانه چند است کسی ادرسی داره
neo pdp و neo plasma پاناسونیک در حال حاضر بیشترین نیمه عمر رو در تمام تی وی ها دارن.این مساله رو وقتی میتونید حس کنید که با گذشت زمان کیفیت و درخشندگی تصویر در اونها بر خلاف ال ای دیها و ال سی دی ها که کمتر میشه افزایش پیدا میکنهنقل قول:
میگم با این vt30 رفیقت که 65 اینچه مسافرت هم میشه رفت.آخه قیمتش از پراید دوگانه سوز هم بیشتره:31:نقل قول:
جدا چه حالی میده با این اینچ فیلم سه بعدی دیدن.woooooow خوش به حال صاحبش
نه ربطی به متحرک و این صحبت ها نداره. تو فروم های لاتین از روزهای اول این مشکل بحث داغی برای مدل های 2011 پانی بود. یه چیزی تو مایه های این عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه تاپیک هم داره!!!
کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1482291-green-tinge-fault-panasonic-vt30-gt30-st30.html
همین مسئله بود که من 6 ماه پیش با اینکه می تونستم 50VT30 رو با قیمت حدود 2.5 به همراه یه دوربین سه بعدی پانا تهیه کنم و نکردم و رفتم سمت HX925کد:http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1545348-green-tinge-fault-panasonic-vt30-gt30-st30-part-2-a-6.html
الآن که دوستم میخواد میگم شاید تو رلیز R مشکلات رفع شده باشه برای همین دارم تحقیق میکنم.
دوستانی که VT30 تهیه کردن وقتی ولوم off باشه و خونه ساکت صدایی از تلویزیون نمیشنون؟
همچین مشکل تابلویی جای نگرانی ندارد مشخصا پنل معیوب است همان زمان که پنل را برای نصب می آورند میتوان متوجه آن و تعویش تلویزیون شد.
نقل قول:نقل قول:
اتفاقا همچین چیزی را نشنیده بودم.توی بررسی کارشناسای خود اکثر سایت ها نیز فکر نکنم چنین چیزی دیده باشم.فقط همون هاله ی سبز رنگ اطراف اجسام متحرک بود که خیلی جزیی بود و مهم نبود.نقل قول:
عزیزانی که VT30 و ST30 دارن خواهشا این مورد را بررسی کنند و اگه ممکنه مانند تصویری که دوستمون قرار داده ، خواهشا اونها هم عکسی از قسمت مربوط به "جستجوی کانال" را که پیش زمینه ی خاکستری داره ، از تی وی بگیرن و قرار بدن. پیشا پیش ممنون از دوستان
چجوری؟! :31: بگو تا ما هم همینجوری تهیه کنیم خب :10:نقل قول:
ببخشید چرا بعد از 6 ماه الان گفتین؟کیفیته خوبه پاناسونیک باعث نمیشه من بخاطر برخی ایراداته جزیی که برای هر تلوزیونی پیش میاد برم سراغه hx925 گرامی:13:
جای تعجب داره.من اون هاله سبز رو تا حالا ندیدم.نه تو تصاویر متحرک و نه تو تصاویر خاکستری.خالا انشالله سر فرصت به دقت نگاه می کنم ببینم چیزی می بینم یا نه.نقل قول:
وقتی که گوشت رو به فاصله 20 سانتی پنل برسونی یه صدای ویز ویز می شنوی.نقل قول:
کسی از قیمت بانه (بدون گارانتی) p50st30 خبر داره؟
یه سوال تجربی از اساتید، قیمت گارانتی دار و بدون گارانتی در آینده نزدیک (۱-۲ ماه) افت قیمت پیشبینی میشه یا خیر؟ اگه کاهش داشته باشه حدوداً چند خواهد بود؟ یعنی به حدی افت قیمت خواهد داشت که ارزش صبر کردن داشته باشه؟