اولش فکر کردم ساختگیه ولی یه سرچ زدم مثل اینکه یه سری از رقص ها هستن که باید خریده بشه رقص این مایکل خدا بیامرز هم باید خریده بشه :n01: .نقل قول:
حالا من دقیق نفهمیدم اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن بگن تا بقیه هم استفاده کنند ...
Printable View
اولش فکر کردم ساختگیه ولی یه سرچ زدم مثل اینکه یه سری از رقص ها هستن که باید خریده بشه رقص این مایکل خدا بیامرز هم باید خریده بشه :n01: .نقل قول:
حالا من دقیق نفهمیدم اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن بگن تا بقیه هم استفاده کنند ...
به ما آماتور ها هم کمک کنید!نقل قول:
من 80 % کرنرهامو با پاس کاری میرم تو محوطه که یکم توضیحش سخته اون 20 % رو هم معمولا سانتر کاد دار می فرستم اون هم کات به سمت دروازه باید همزمان که سانترو پر می کنید جهت سمت دروازه رو هم نگه دارید معمولا از توپ های برگشتی استفاده های خوبی میشه برد ! :n02:نقل قول:
در رابطه با دفاع و حمله هم باید بگم که از طریق ترکیب میشه مشخص کرد که کدوم بازیکن بیشتر حالت تدافعی داشته باشه و کدوم هم تهاجمی
وارد formations بشین هر ترکیبی که دارید ( با کنترلر ایکس باکس ) روش X رو بزنید تا وارد قسمت edit بشید بعد روی هر بازیکنی که خواستید A رو بزنید بعد 3 تا گزینه میاد که شما دومی رو انتخاب می کنید یعنی player work rate و A رو می زنید حالا می بینید که یه گزینه attacking و یه گزینه defence هستش دیگه به خودتون بستگی داره ولی اگه می خواید از عمق گل نخورید باید دفاع وسط هاتون حملشون low باشه و دفاشون high در رابه با تعداد حمله هم کافیه فوروارد ها رو حملشون و high کنید و دفاع رو low و هافبک ها ( به غیر از هافبک دفاعی ) رو هم پیشنهاد می کنم حمله شون و high کنید و دفاع رو روی medium بگذارید .
باز هم میگم ( الان که مرور کردم دیدم قبلا نگفتم :n09: ) ترکیب اصلی تون باید با بازی کردن به دست بیاد و هر کس با یه ترکیبی راحته الا من همیشه دفاع های کنارم حملشون رو high می ذارم و ...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم . :n16:
چه چیز هایی داره که ما نمیدونستیم!!!!دستت درد نکنه.نقل قول:
یک سوال دیگه دارم البته از کسایی که با یونایتد بازی میکنند.بیشتر چه سیستمی راحت تر میشه بازی کرد؟؟؟
از طریق EAS FC CATALOGUE میتونید خوشحالی و خیلی چیز های دیگه رو انلاک کنید
منتها اول باید به اون لولی که که توشته برسین
یعنی اگه برای خوشحالی مایکل جکسون نوشته لول 40 باید لولتون 40 باشه تا بتونید اونو انلاک کنین و باید سکه هم داشته باشین که بتونن آنلاکش کنین
بازیتونم باید اورجینال باشه
من کریر مود رو تموم کردم آخرش میاد میگه بازنشسته شدید تبریک و از این حرفا
نمیشه ادامش دادید
بازی رو دستکاری کرد و ؟
چند تا فصل بازی کردین؟نقل قول:
با چه تیمی بودین؟
هر چی میخوام با یه تیم غیر چلسی بازی کنم دلم راضی نمیشه:دی
با ارسنال هم خوبه ولی نسبت به یه عشق خاصی به چلسی دارم:n19:
سه ســــــال بعـــــــــد . . . !
سلام .
اقایون هنوز پچی برا اپدیت نقل و انتقالات نیومده ؟ :19:
با رئال رفتم الان سال 2027 و پایان فصل باشگاه از من قدردانی می کنه و تمام میاد بیرون !!نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز این شادیها راهنماش تو قسمت تنظیمات و help برنامه هست شما قسمت celebration رو ببین میتونی دکه های مربوط به اونو پیدا کنید.....
در ضمن برخی از شادیها غیرفعال هستند وب اید به صورت انلاین اونو انلاک کنید!!