سلام.آسیاتک سرعت دانلود با تورنتش عالیه اما مخابرات نه.نقل قول:
Printable View
سلام.آسیاتک سرعت دانلود با تورنتش عالیه اما مخابرات نه.نقل قول:
مجددا نابود شد
بچه ها سرعت 512 نا محدودش چنده؟هرچی دانولد کنم چیزی نمیشه؟تورنت سرعتش خوبه؟بشنکن چی؟
فعلا که داغونه سرعت دانلود با سرور خارج نصف شده 30 کیلو شده با دخلم 59 پینگ تایم اوت داره هر چی دانلود کنی هم چیزی نمیشه تورنت هم کاملا داغون بشکن هم مثل بقیه ای اس پی ها فرقی نمیکنه اگه محدودیتی باشه سراسرینقل قول:
سلام دوست عزیز.آسیاتک با تورنت مشکل نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم از روی قصد باشه این پنل چون اینا حتی سیستم ندارن که سرعت برای هر کاربر تایین کنن و مستقیم دان استریم و اپ استریم انجام میدن:31: قبل از به وجود اومدن این مشکلات چند ماه اخیر مشکلی نداشت ولی من دیروز که اومدم دان کنم دیدم کاملا ترکیده:18: خدا کنه از روی قصد نباشه.
یعنی سرعت سرویسای مخابرات برای همه یکسانه؟سرعت همه بیشترین حده ممکنه؟نقل قول:
نه منظورم اینه که مثلا برای سرعت 128 مستقیم روی خط طرف دان استریم روی 160 و اپ استریم روی 80 میبندن برای 512 دان استریم روی 576 و اپستریم روی 160 میبندن (حالا ببنید شما چقدر تجهیزات و نویز خطا تو ایران زیاده با اینکه از سرعت اسمی بیشتر میبندن در سرعت بالاتری مثل همین 512 بازم در عمل 59 کیلو بیشتر دانلود نمیده) به این شکل نیستش که مثلا دان استریم و اپ استریم برای همه روی مثلا 2048 ببندن بعدش با پنل که کنترل اشته باشن بیان برای هر کس سرعت مشخص بکنن یا پورت خواصی محدود بکنن از همین طریق مثل کار صبانت که پورت تورنت محدود کرده بود تو ساعات رایگان. خودشون راحت کردن و این کار کردن:31:نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی در مورد مرکز تلفن منتظری تو شهر ری داره؟
میخوام بدونم اصلا مخابراتش اینترنت میده و اگه میده تا چه سرعتی رو راحت میده؟
ممنون
میگم مثل اینکه دیگه باید بیخیال مخابرات بشیم:9:
مشکل نصف شدن سرعت با سرور های خارجی و افت سرعت در وبگردی که به زور صفحه باز میکنه همچنین تایم اوت فوق العاده زیاده 4 تا پشت سر هم دیگه عادی شد مخابرات دیگه ثبات قبل رو نداره مشکل تورنت هم پیدا کرده احتمالل هیچ وقت به حالت سابق برنمیگرده:9:
تازه امروز جمعست و اداره جات تعطیله