مارکا: اینتر برای مایکون 10میلیون میخواهد
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال مادرید می تواند مایکون را با کمتر از نیمی از قیمت دو سال پیش که مورینیو خواستار خریدنش از فلورنتینو شده بود ، به خدمت بگیرد . رقم فروش اینتر برای بازیکن برزیلی ، 10 میلیون یورو تعیین شده است ، رقمی که خیلی کمتر از پیشنهاد 25 میلیونی رئال در سال 2010 است . ماسیمو موراتی ، مدیر اینتر ، 10 میلیون یورو را برای این مدافع راست ، رقم مناسبی می داند . تا کنون ، چندین تیم مذاکراتی برای این بازیکن داشته اند چرا که مایکون با این که در آستانه 31 سالگی است ، یکی از بهترین های جهان در پستش است . البته دستمزد بالای مایکون که سالی 4 میلیون یوروست ، می تواند تا حدودی باشگاه های متقاضی را نگران کند . فوتبال هم مصون از بحران نیست و کمتر باشگاهی می تواند چنین رقمی را برای نقل و انتقالات بپردازد ، هر چند که برای باشگاهی نظیر رئال مادرید ، نمی تواند گزینه بدی باشد . رئال مادرید هم که راضی به خرجهای هنگفت نیست ، شرایط را می داند . اما بدش نمی آید که بازیکنی نظیر مایکون که مدتها مد نظر مورینیو بوده را به خدمت بگیرد . برنامه هم مشخص است . مایکون یک گزینه حقیقی است و می تواند مشکلات رئال مادرید در پست دفاع راست را حل کند . به خصوص آن که قیمتش به مرور زمان به 10 میلیون یورو کاهش یافته است.
عکس رسمی کهکشانیها در دهه1970
احتمال معاوضه کاکا و مورا
مرجع خبري رئال-مادريد: روزهای کاکا در رئال مادرید به شماره افتاده اند . بازیساز برزیلی می داند که جایی در رئال مادرید ندارد . آینده اش می تواند در زادگاهش سائوپائولو باشد و به گزارش الکونفیدنشال ، رئال مادرید هم بدش نمی آید که او را با لوکاس مورا ، تاخت بزند . مشکل این است که کاکا دستمزد بالایی می گرد که باشگاه برزیلی از پرداختش عاجز است . کاکا سالی ده میلیون یورو دستمزد می گیرد که رقمی ایده آل است . اما خود بازیکن هم بدش نمی آید که به کشورش برگردد تا شانس حضور در جام جهانی را پیدا کند . بدین ترتیب این فرصت خوبی برای رئال مادرید است تا هم کاکا را جدا کند و هم لوکاس که ستاره آینده داری است را به خدمت گیرد.
بنفیکا: اگر ستارگانمان را نمیفروختیم الان در سطح رئال بودیم!
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال و بنفیکا هر تابستان ، مبادلات زیادی را با هم از نظر بازیکن انجام می دهند . بنفیکا ، سیاست نقل و انتقالات خاص خودش ار دارد . بازیکنان گمنام و آینده دار را می خرد ، انها را تبدیل به ستارگانی بزرگ می کند و با رقمی هنگفت به تیمهای بزرگ اروپایی می فروشد . به طور مثال آنها در دو سال گذشته با فروش دی ماریا و کوئنت رائو به رئال مادرید ، رقمی نزدیک به 60 میلیون یورو به جیب زده اند و حتی در هفته های گذشته هم اخباری پیرامون اکسل ویتسل مطرح شده بود که البته رئال حاضر نیست که برای این بازیکن جوان ، هزینه زیادی انجام دهد . حالا خورخه خسوس ، مربی بنفیکا می گوید که بدون فروش ستارگانشان به حد رئال مادرید می رسیدند . این مربی به رکورد گفت : در این سه سالی که در بنفیکا بودم ، اگر باشگاه ستارگانش را نمی فروخت ، یکی از قدرتمندترین ها در اروپا می شد . بدون فروش ها ، اکنون در سطح رئال و بارسا بودیم . اما من به عنوان مربی بنفیکا می دانم که قرار نیست خرج زیادی داشته باشیم و نمی توانیم با باشگاه های بزرگ اروپا از نظر مالی رقابت کنیم.
رسیدن درآمد امسال رئال به 500میلیون یورو
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال مادرید ، فصل 12-2011 را با یک اقتصاد کاملا سالم به اتمام رساند . در حقیقت بر اساس سال مالی ، 500 میلیون یورو درآمد سال گذشته رئال مادرید بوده است . در حقیقت بنا بر مسائل مالی رئال مادرید ، این باشگاه بیشترین پول ممکن را دریافت کرده چرا که مثلا در چمپیونزلیگ ، رقم بسیار بالایی برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی دریافت کرد . انتظار می رود که درآمد رئال مادرید نسبت به سال گذشته که 480 میلیون یورو بود ، درآمد قابل توجهی داشته باشد . در حال حاضر ، قیمت بازیکنان رئال مادرید فعلی 450 میلیون یورو تخمین زده می شود چرا که مثلا قیمت رونالدو 90 میلیون یوروست.
اوزیل: با مورینیو بهتر میشوم
مرجع خبري رئال-مادريد: مسعود اوزیل از مورینیو به خاطر اعتمادی که به او دارد ممنون است . بازیکن آلمانی در مصاحبه با ال پایس از یورو و شرایط خودش گفت . اوزیل گفت : هیچ مشکلی برای هماهنگ شدن با تاکتیک های مورینیو نداشتم . او به من اعتماد به نفس داد و خیلی از او ممنونم . با او خیلی راحت هستم و به همین علت توانسته ام که در سالهای اخیر خوب بازی کنم . با مورینیو می توانم بهتر هم بشوم . هافبک آلمانی در مورد ایکر کاسیاس گفت : او پنج سال پیاپی توانسته بهترین دروازه بان جهان شود . اسطوره رئال مادرید و دوست خوب من است که کمک می کند که به هر چه که می خواهم برسم . اوزیل در پایان گفت که زیدان همیشه اسطوره اش بوده است و افزود : در بچگی سعی می کردم حرکات زیدان را تقلید کنم.