آپدیت تلوزیون شما این هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آپدیت تلوزیون شما این هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به من میگه چجوری میشه کانالهای ماهواره که 47 LA620V گرفته رو کلا حذف کرد؟؟
وچجوری میشه biss code وارد کرد؟؟
واقعا داره اذیت میکنه :|
با سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من 42lw57000 و مدتی برای من مجیک موشن کار نمیکنه و قتی میزنم لامپ هم دانگل روشن و هم کنترل که باش کار میکنم لامپ قرمز رنگش چشمک میزنه و لی اون فلش که مثل موس روی صفحه تلوزیون ظاهر نمیشه و باش میشه فقط تلوزیون خاموش و روشن کرد فقط ممنون میشم پاسخم بدین!! بدلیل اپدیت نرم افزار هایی نیست هپکه هر چند وقت یکبار مید؟
این آپدیت برا مدل 42la66000 هم جواب میده داداش ؟نقل قول:
نه داداش این به تلوزیون شما نمیخورهنقل قول:
سلام دباره منورم اینه که تی وی من خاموش باشه بهش دستور روشن شدن بگمنقل قول:
سلام
دوست عزیزنقل قول:
من کلی با ان ور رفتم اصولا" روی فلش جواب نمی دهد .باید از هارد اکسترنال و یا هارد با منبع تغذیه خارجی استفاده کنی . ولی من با یک روش دیگه یعنی استفاده از یک هارد اینترنال کامپیوتر و با یک رابط ide - usb تونستم ماشین زمان انو فعال کنم و خیلی هم حال کردم . قابلیت خیلی جالبیه . یک چیز دیگه بگم حتی اگر بتونی روی فلش هم جواب بگیری با توجه به ظرفیت کم فلش زیاد نمی تونی ضبط کنی در بالاترین کیفیت ضبط تنها حدود 20 دقیقه می تونی روی فلش 8 گیگ تصویر ضبط کنی ولی من با هارد 80 گیگ امتحان کردم در کیفیت اورجینال بیشتر از 7 ساعت و با کیفیت نرمال در حود 28 ساعت میشه ضبط کرد .ضمنا" حافظه داخلی تنها 1.5 گیگ هست اون هم برای نصب اپلیکیشن ها استفاده میشود.
من انجام دادم روی هارد و خیلی هم جالبه و جالبتر اینکه ماشین زمانش بدون اینکه ضبط روی هارد بشه تا حداقل سه ساعت میشه فیلم یا برنامه رو برد عقب و دوباره دید . اگه هم دوست داشتی آرشیو داشته باشی می تونی دکمه ضبط بزنی تا تو هارد ذخیره بشه تا هر موقع خواستینقل قول:
زیاد ضرورت نداره ممکنه تو نمایش منو ها و یا نوع نمایش لیست کانال ها تاثیر داشته باشه . تلویزیون قبلی که انجام دادم تو نمایش لیست کانالها تاثیر داشت که بد تر شد یعنی به درد خارج کشور میخورد . به هر حال اگه انجام دادی ببین کجا تاثیر گذاشته و اطلاع بدهنقل قول:
فرق خاصی زیاد نکرده :|نقل قول:
فقط 2 تا سوال ؟؟
چجوری میشه کانالها رو به طور کامل توش پاک کرد؟؟
جایی هست برنامه های اسمارتش رو بشه دانلود کرد؟؟