وقتی مشکلی برای کسی پیش میاد اگه کاری از دستتان بر نمیاد ، لا اقل همدردی کنید .
این یعنی انسانیت ...
Printable View
وقتی مشکلی برای کسی پیش میاد اگه کاری از دستتان بر نمیاد ، لا اقل همدردی کنید .
این یعنی انسانیت ...
برای دانلود سایتهای زیادی هستن که این امکانات رو میدن اما بعضی ها موقع
دانلود کردن فایل مورد نظر ,قبلش یه لینک میاد که مثلا برای دانلود فایل مورد نظر
باید اینو دانلود کنی که ما یه بار گول خوردیم و دان کردیم , حالا چی بود!!!
یه کرم اینترنتی که روی تمامی مرورگرها امد و بزور پاک شد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس موقع دانلود حواستون باشه از این فایل های الکی دانلود نکنید.
کسی بدون داشتن استقلال مادی و تنها با کمک پول باباش ازدواج میکند ، خودش را مسخره کرده ...
نگران کسی نباشید هرکسی خودش میتونه از خودش مراقبت کنه
(این بچه هایی که ننه و باباهاشون همش حواسشون بهشونه به حساب خودشون نگرانند رو دیدید گله دارند از این موضوع ؟ شما هم الکی که نگران یکی باشید حس اون بچه رو داره ... ) (نگرانی با گیر دادن فرق میکنه ، آدمی که نگرانه یه کاری نمیکنه که طرفش هم با حرفاش نگران بشه...)
همیشه سعی کن تا میشه دعوا نکنی،سعی کن اهمیت ندی...نقل قول:
دعوا کردن شاید تو لحطه بهت احساس قدرت بده ولی غرور و شخصیتت رو خورد میکنه در عین حال باعث کینه میشه...
جز تو موارد خیلی خیلی خاص سعی کن یه هیچ وجهی درگیر نشی...
ولی اگه به بار مجبور شدی سعی بهترین راه حل رو انتخاب کنی...
مثلا اگه شرایط حاد بود سعی کن به پلیس زنگ بزنی(سعی کن کم اینکار رو انجام بدی)...
یه تجربه شاید به در بخور که کسی بهش توجهی نمیکنه
هر گز کسانی رو که کم سواد دهستند رو با القابی مثل چطوری مهندس یا چیزهایی شبیه به این صدا نزنید...چون اونها برداشتتشون از این حرفا تمسخره...
آیا از تشخیص هندوانه رسیده و نارس رنج میبرید؟:n02:
آیا گاهی مجبور میشوید که پولتان را دور بیندازید؟
من تقریبا توی کار میوه ام
غصه نخورید، الان یه روشی رو بهتون یاد میدم که با اطمینان هندوانه بخرید
البته این روشی که بعضی ها به بغل هنداونه میزنن و میگن فلان صدا رو باید بده من بهش اصلا اعتقادی ندارم!
اول اینکه سعی کنید هنداونه گرد بردارید(بیضی نباشه)(نمیگم بیضی ها نارس است اما من به گرد ها بیشتر ایمان دارم:n02:)
بعد هندوانه را بگیرید کنار گوشتون و با دوتا دستتون فشار بدین (خیلی نمیخواد روی خودتون فشار بیارین)و گوش کنید ببینید صدای خش خش میاد یانه
اگه صدای خش خش اومد بدونین که رسیده است، اگه صدا نیومد به احتمال خیلی زیاد نارس است
اگه از این مطلب استفاده کردید و به کارتون اومد منو یاد کنید و برام دعا کنید :n11:
چیزی که همیشه فراموش میکنیم داشتن سلامتیمونه،و باید خیلی مواظبش باشیم که از دست ندیمش
چون هیچ چیز به اندازه سلامتی برای انسان مهم نیست
همیشه بیاد داشته باشید که سالم هستید خدا رو شکر کنید
حتی یه سر درد کوچیک، یا حتی یه زخم کوچیک میتونه باعث بشه تمام روح و روانت به هم بریزه
بعضی جمله ها جای تجربه نصیحته !!!! :n27:
با سلام
خیلی ممنون جناب farid04585 . راستش من اصلا اهل دعوا نیستم و فقط یک بار که یه موردی پیش اومد فورا زنگ 110 زدم که البته طرف وقتی دید اوضاع داره خطرناک میشه، در رفت!
برای همین خواستم دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن راهنمایی کنن که وقتی حق با من باشه ولی طرف آدم بی سروپایی باشه، باید چه کار کنم.
-------------------------------
این هم یک تجربه ی من:
سعی کنیم افق دید تون بالا باشه; مثلا درک کنیم که واقعا ما توی جهان به این بزرگی هیچی هستیم، خورشید ما یکی از میلیارد ها ستاره ی کهکشان راه شیری هست و خود کهکشان هم یکی از میلیارد ها کهکشان هست و همه ی اینها هم روی هم فقط چند درصد دنیا رو تشکیل میده... با این کار مسخره بودن کارهایی مثل غرور، قیافه گرفتن، چهار تومن پول، شهرت، مقام، اون احساس قدرت پس از آزار دادن یک زیردست مون یا یک حیوان و ... رو می فهمیم.