من که نمیگم پیبگ 192 زیادهنقل قول:
اون مال صبانته که همیشه زیر 200
ولی پینگ شاتلمو میگم که از 450 پایین نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من که نمیگم پیبگ 192 زیادهنقل قول:
اون مال صبانته که همیشه زیر 200
ولی پینگ شاتلمو میگم که از 450 پایین نمیاد
ما رشت هستیم با پینگ از 300 تا 700 شرکت اندیشه:19:نقل قول:
اين شركتهاي قدر تبريزي كه صبانت رو مجبور به باج دادن كردن در شهرهاي ديگه نمايندگي ندارند؟
يا اگر دارند اونجا هم قوي عمل ميكنن؟
مشهد كه شركتهاي مالي نداره
يكبار از فن آوا گرفتم كه شبانش از 40 بالا نميرفت . شاتل هم كه خودشون ميگن نهايتش 80 كيلوبايته isp هاي متفرقه هم كه وضع خوبي ندارند .
نقل قول:
نه عزیز تو تبریز هماراسیستم و مکس نت هست که اختصاصی برای تبریز هست
ولی مکسنت برای ارومیه هم سرویس میده ولی همونطور که دوستم ارومچی گفت چون تو ارومیه ISP زیاد نیس واسه همین کیفیت مکس نت اونجا زیاد جالب نیس
در کل تو تبریز 11 تا ISP وجود داره
که هماراسیستم بیشترین تعداد یوزر رو داره با 11هزار یوزر
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
اینو هم اضافه کنم که پینگ مکس نت خیلی کمتر از همارا و صبانته حدودای 150-170
ولی پینگ صبانت و همارا حدودای 200 میچرخه
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
در ضمن خود مکس نت از اسیاتک پهنای باند میگیره و خودش به 6 تا شرکت هم پهنای باند میده
از جمله رسانت که پینگش خوبه ولی سرععتش برای 128 حدود 90-110 هست
و هم اینکه شبانه همارا و مکس نت ورسانت از 2تا 8 صبحه و جمعه ها از 2 تا 10 صبح رایگان حساب میشه
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
برای اینکه شاتل هم عقب نمونه تو سایتش یه قرعه کشی رایگان یه ماه سرویس رایگان رو گذاشته که اگه صبح ثبت نام کنی شب برنده میشی
ولی هیچ ارزشی نداره شاتل
خیلی ضایعه
اینم تست الان شاتل:
نه من نگفتم اورميه زياد ISP نداره اتفاقا همچين كم هم نيست تعدادشون. ولي چون كلا سهميه پهناي باند آ.غ نسبت به تبريز كمتره واسه همين وضعيت اينترنت اورميه چندان جالب نيست مخصوصا مكس نت كه تو تبريز عاليه ولي در اورميه چيزي شبيه يك فاجعه س.نقل قول:
کل سرویس دهنده های استان آ.غ :
1- ترکانت
2- انا اینترنت
3- اروم اوانیک
4- پارس انلاین
5- شانت
6- شاتل
7- مکس نت
8- مخابرات
9- وايمكس مبين نت
10- وايمكس ايرانسل
همونطور كه ميبينيد ISP كم نداريم ولي چون مشكل پهناي باند وجود داره عملا اينترنت بالاي 1مگ در اورميه پيدا نميشه :41:
نقل قول:
منظور من همون isp باکیفیت بود که قبلا مکس نت هم خوب بود ولی بعد از خرابی های اخیر دیگه درست نشد وضعیتش:41::41::41::41:
این قسمت ریز مصرف صبانت بدجوری قاطی داره هامن دیروز شارژ کردمکد:http://support.ngsnet.net
امروز صبح دیدم نوشته 200 مگابایت مصرف شده(200000) . البته به نظرم زیاد بود ولی بیخیالش شدم
حالا نصفه شب زده 140 مگابایت(114400)
واقعا نمیشه بهشون اعتمادی داشت
من دیشب دانلود شبانم فقط 600 مگ بود
دوستان دیگه هم وضعشون همینجوریه؟
نقل قول:
چه خوب شما 600 تا داشتیم ما که 300 تا داشتیم ،
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از یه مودم دوتا خط adsl استفاده کرد چون مودم من brodkam با 1 روتر هست ، میخواستم ببینم میشه یه خط بگیرم و سرویس 2 مگی صبانت رو رو ش رانژه کنم بعد ، روی این خطم که هستم سرویس کمتر 128 و ارزونترش رو فعال کنم که برای دانلود شبانه از 2 مگی و برای کارهای متفرقه روزانه از خط 128 استفاده کنم ، به نظر شما میشه .
7 روز سرویس رو شارژ نکردم از رانژه خارج کردن !!!!!! مثل یک رویا میمونه :دی
دفعات قبل 50 روز شارژ نمی کردم و زنگ میزدم دعوا و ... بازم از رانژه خارج نمی کردن !!!! خدا خیرشون بده :دی