بر شما نیز مبارک باد:31:
نقل قول:
چند مبحث انتخاب کردم که فقط همان ها را بخوانم.
کار خوبی کردی فقط برای رسیدن به درصد 50 شاید لازم باشه 70 درصد مطالب رو بخونی ها!
نقل قول:
سوالم این است که به جای اینکه در دوران جمع بندی خرداد ماه تست جامع کنکور های سال های قبل را برای درس شیمی بزنم از همین الان شروع به این کار کنم و تا آخر خرداد شیمی را تمام کنم؟چه طور است؟و در خرداد و در آزمون های جامع بقیه دروس شیمی را نزنم؟ و با یک برنامه دیگر بخوانم؟
منظورتون آخر اردیبهشت بود دیگه؟
بذار راحتت کنم این طوری فاتحه کنکورت خونده میشه!
شاید پیش خودت میگی چون برای من درس شیمی با یقیۀ دروس یه تفاوت هایی داره و اگه این کار رو بکنم بهتره اما باید بهت بگم تو کنکور شا باید هفت تا درس ( برای ریاضی ها البته) رو یه جا و با هم امتحان بدی و در دوران جمع بندی ما سعی میکنیم فضا رو تا حد اکان شبیه کنکور کنیم و این حرکت شما اشتباهه
نقل قول:
راه بهتری غیر از این پیدا نکردم اگر شما راه بهتری دارید ممنون میشوم ارائه فرمایید
به جای این کار بهتره که همون روال عادی رو در آزمون دادنت شروع کنی و ادامه بدی و برای این موضوع چون شما قراره یه سری از مبحث های شیمی رو کلا بذاری کنار و به سوالتش هم نگاه نکنی بنابراین باید سر این درس وقت اضافه بیاری و باید این وقت رو به بهترین وجه برای یک درس اختصاصیه دیگه ( هر کدوم که خودن مایلی) سرمایه گذاری کنی و در آزمونای جمع بندی این شرایط رو امتحان کنی تا کاملا عادت کنی
نقل قول:
کنکور های چه سال را بایستی به طور کامل و زمان دار بزنم؟ 84 و 85 و 86 و 87 و88 و 89 داخل و خارج کشور کافی است یا باید از قبل تر شروع کنم؟
تجربه بچه های کنکوری میگه هرچی بیشتر باشه بهتره البته در حالت عادی بیشتر از 10 آزمون رو نمیرسید بررسی کنید به نظر من بهترین کار برای همه ( چه اونی که داره برای دو رقمی می خونه و چه بقیه) اینه که از سال 85 به این طرف رو هم داخل و هم خارج رو بزنن و در میانه کار یه سری به سوالات رشته مقابل هم بزنند مثلا بچه های ریاضی حتما شیمی و فیزیک تجربی رو هم کار کنند و یا تجربی ها شیمی ریاضی رو کار کنند و یه سری به فیزیک ریاضی ( مباحث مشترک) بزنند کلا بهتره با کتاب سنجش آخر جلو برید که پارسال از کنکور 84 تا 88 رو داشت و طبعا امسال هم از 85 تا 89 رو داره قدیمی تر ها رونه وقت می کنید بزنید و نه معمولا سوالاتشون خیلی ارزش دارند
نقل قول:
در هفته باید سه آزمون داشته باشم یا دو آزمون؟
بسته به توانایی های شخص میتونه هر چهار روز یا هر سه روز و یا هردو روز یک آزمون بدی
حالت نرمالش هر سه روز یک آزمونه
ولی همون طور که گفتم باید با شرایط خودتون پیش برید و تا نقاط ضعفتون رو برطرف نکردین سراغ آزمون بعدی نرید
من آزمون اولم 4 روز طول کشید بعدش شد 3 روز و دو آزمون آخری هم شد 2 روز کلا کم کم دستتون راه می افته و سریع تر میشید
نقل قول:
آیا وقت گذاشتن برای کنکور های آزاد مفید است یا وقت گذاشتن برای کنکور آزاد سال های گذشته را به بعد از کنکور سراسری موکول کنم؟
مفید هست ولی فقط و فقط برای خود کنکور آزاد
وقت گذاشتن برای کنکور آزاد سال های گذشته را به بعد از کنکور سراسری موکول کنید:31: