با سلام
راستش من چون خودم روی سیستم اداریم از کومودو استفاده می کنم پس ویروسی نشدن سیستم برام خیلی اهمیت داره و با توجه به بحثهای اخیر و باگهای کومودو تصمیم گرفتم که با جناب Dr Hannibal ناظر محترم انجمن که الان دیگه به دلیل مشغله کاری ، زیاد توی انجمن نیستن مشورت کنم ایشون لطف کردن و با وقت کمی که داشتن به برخی مشکلات من جوا ب دادن و من هم اینجا با اجازه ایشون همون مطالب رو برای سایر کاربران قرار می دم
خوب مثل اینکه در چند مورد سند بوکس کومودو درست عمل نمی کنه و باعث ورود ویروس به سیستم میشه مثلا فیلم زیر رو ببینید
خوب همونطور که در فیلم معلومه سند بوکس موفق نبوده - جناب Dr Hannibal یک فایلی رو برای تست قرار دادن توی انجمن که می تونید از لینک زیر دریافت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6407487&postcount=4092
فایلی که ایشون برای تست قرار دادن که هیچگونه آسیبی به سیستم ما نمی رسونه و بعد راه حلی برای حل مشکل دور زده شدن سند بوکس و دیفنس کومودو ارائه دادن . من راه حل انجام دادم کاملا موثر بود به این صورت که شما برای تست ابتدا پوشه ای رو در درایو c تون می سازید به اسم test وبعد یک سری فایل مثل عکس – فیلم پاور پوینت رو داخلش کپی میکنید وقتی شما اون فایل تستی که دکتر قرار دادن رو اجرا می کنید با اینکه در سند بوکس اجرا میشه اما تمامی فایلهای اون پوشه پاک می شنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6412639&postcount=4112
یعنی اینکه سند بوکس عملا هیچ کاری نتونسته انجام بده
اما با تنظیماتی که Dr Hannibal پیشنهاد دادن این مشکل رفع میشه و بعد از انجام تنظیمات اگه شما اون فایل تست رو اجرا کنید دیگه چیزی از پوشه TEST پاک نمیشه
عکس تنظیمات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول از Dr Hannibal
این هم دستور کار
خب به همون مسیر که توی شکل نمایش دادم برید و روی اون Executable دبل کلیک کنید ، خب حالا روی لیستی که داده ، از زیر گزینه های Executable کلیک راست کنید ، add بزنید و بالا پنجره جدید به اسم add new item این گزینه که من اضافه کردم رو بزنید:
تایید کنید ، در آخر باید مثل عکس من اون فایل زیر رده executable بشه حالا با همون شبه ویروسی که من ساخته بودم تست کنید ببینید اگر فایل ها این بار آسیب ندیدن یعنی باگ دوم و سوم رفع شدن و ویروسی نمیتونه به فایلی آسیب بزنه.کد:*.*
در آخر هم از دوست عزیزمون pcsoft می خوام اون فایل ویروسی رو که امتحان کردن لینکش رو همینجا بزارن تا من روی یک سیستم 32 بیتی با این تنظیمات انجام بدم ببینم چی میشه
البته این روش برای از بین بردن این باگ نیست چون به قول دکتر این باگ روی همه سیستمها نبوده و عمومیت نداشته
با تشکر