نقل قول:
پینگش چنده و آیا تایم اوت داره ؟
از طریق Cmd Ping 4.2.2.4 -ts ــش رو بگیرید ببینید چطوره !
Printable View
نقل قول:
پینگش چنده و آیا تایم اوت داره ؟
از طریق Cmd Ping 4.2.2.4 -ts ــش رو بگیرید ببینید چطوره !
فکر نکنم برای مورد شما خیلی مناسب باشه...نقل قول:
استفاده از سیم کارت با شرایط فعلی فقط برای مواقع اضطراری مناسبه ... چون از طرفی پایداری ADSL رو نداره از طرف دیگه هزار تا عامل مثل فاصله و شلوغی آنتن BTS مورد نظر تو کیفیتش دخالت میکنه و ...
تایم اوت هم داره که از این کوچه تا چند کوچه اونورتر برای یه آنتن خاص فرق میکنه چه برسه به مقایسه برای سطح شهر (فعلاً برای من 5% یا کمتره...
پینگ هم میانگینش 400 هستش (همون که تو حسابگر هم بود ... )
شما با موبایل وصل میشی یا مودم وایمکس دارید؟نقل قول:
عرض کردم که سیم کارت ایرانسل (یعنی موبایل)نقل قول:
دوستان من هم تا 8 مهر اعتبار اینترنت مخابراتم تموم میشه و با توجه به اینکه چند تا از دوستام از نوین نت گرفتن و خیلی راضی هستن فعلا میخوام برم نوین نت ،شاید یه مدت نباشم ،البته بود و نبود ما فرقی نمیکنه :31:
پس فعلا:7:
2 روزه که تا قبل از ساعت 3 بعد از ظهر اینترنت ندارم!:2:
دوست عزیز معنی سیم کارت که فقط موبایل نیست! ممکنه مودم GSM باشهنقل قول:
فکر میکردم که فقط از ظریق سایت ثبت نام دارن!! آدرس نمایندگیش کجاس؟نقل قول:
lموبایل و مودم gsm وقتی به سیستم وصل میشن هر دو یه کار رو انجام میدن ! شما وقتی موبایلتو به سیستم میزنی از اونو به عنوان مودم برای برقراری ارتباط تعریف میکنی...نقل قول:
اون دوستمون هم منظورش وایمکس یا سیم کارت بود .... که وایمکس بحث جدایی داره و من از اون استفاده نکردم تا حالا
شرکت ایده آل ... دبیر اعظم روبروی داروخانه جاوید .... ساختمان کدیور طبقه دومنقل قول:
خوب من الان خطم وصل شده .... (نوین نت)
خلاصه بگم:
پینگ :بد (350-450)
تایم اوت داره حدود 5-6 درصد
سرعت دانلود کمتر از مینیممی که سرعت اسمی خطمه! (من 512 به 2 مگ دارم ولی با 40 تا و کمتر سرعت دانلودمه در ساعات غیر رایگان!! حالا خدا به رایگانش رحم کنه)
سرعت باز کردن صفحات معمولی ...
توصیه: اگه از مخابرات دارین فعلاً همونو حفظ کنید...
برای توصیه های دیگه هنوز زوده ولی فعلاً میتونم بگم مخابرات کارش خیلی بهتره