تو ساعتهای مختلف تست کنید گاهی اوقات سرورش قطع میشه .. اینم نسخه جدیدش:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/C_7l79HE/Applanet_v263.html
تو ساعتهای مختلف تست کنید گاهی اوقات سرورش قطع میشه .. اینم نسخه جدیدش:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/C_7l79HE/Applanet_v263.html
نقل قول:
واقعا ممنکتن.راستی آپدیت ها چطوری معلوم میشه؟واسه من فریمور 2/2.آپدیته؟راستی این jbjb و اینها یعنی چی؟میدونم زیاد سوال میکنم.
دوستان رامی که گفتم )spike6( واقعا" عالیه.... حتما" نصبش کنین... هم سرعتش فوق العادست هم از نظر گرافیکی با awd luncher که پولی هم هست! یه سر و گردن بالاتر از بقیست... من با اورکلاک 1/2 به بنچمارک 2300 رسیدم
سلام 2 تا سوال
1- چرا هر عكسي كه در گالري من ميرم جزئياتشو ميزنم نگاه ميكنم طول وعرضش را ناشناخته ميزند خوب مگر نبايد رزولشن رو نشون بده حتي عكسهايي را هم كه با خود دوربين ميگيرم اينجوري هست
2- وقتي توي دوربين ميرم نميدونم چرا آيكون ماهواره gps روشن ميشود چطوري بايد خاموش كرد(در ضمن gps گوشيم هم خاموش ميكنم هميشه ولي دوربين را كه روشن ميكنم سريع مياد نميدونم آيا گزينه ايي هست براي خاموش كردنش؟؟؟؟
من گوشیمو با kies به کامپیوتر وصل میکنم.تو قسمت آپدیت میزنه آپدیت.اما میگه من نمیتونم استفاده کنم یعنی چی؟
نقل قول:
سلام
آیا تحریم:41:
يكي از بدي هاي آندرويد اينه كه به خاطر سرعت؛كيفيت تصوير رو بيخيال شده؛آندرويد بلافاصله هر عكسي كه وارد گوشي ميشه بلافاصله خودش از اون عكس يه عكس با سايز و حجم پايين ميسازه كه سرعت گوشي بالا بره و اين به قيمت از دست رفتن كيفيت و مشخصات عكس اصلي هست.حالا چه 2مگاپيكسل و چه 20.نقل قول:
حالا در نظر بگيريد اون عكس كيفيت پايين رو صفحه اصلي كنيد؛درواقع خيلي چيز بدي ميشه؛واقعا نميشه از كيفيت بالاي صفحه اين گوشي لذت برد.
برنامه just picture كاملا اين مشكل رو حل كرده؛داخل تنظيماتش كيفيت اورجينال رو انتخاب كنيد و كيف كنيد از كيفيت بالاي صفحه و كل مشخصات عكس رو هم ميتونيد داشته باشيد.
تازه ميتونيد همون عكس اورجينال رو صفحه اصلي كنيد كه ميتونم بگم 70درصد كيفيت عكس بالاتر از همون حالت قبل با استفاده از گالري خود آندرويد هست.(البته عكساي با كيفيت و رزوليشن بالا)
سلامنقل قول:
براي حل مشكل دومت بايد بري تو تنظيمات دوربين و تيك گزينه GPS رو برداري تا ديگه موقع عكاسي GPS فعال نشه . اين امكان براي اين هست كه هنگام عكاسي موقعيت مكان عكس بوسيله GPS شناسايي بشه و طول و عرض جغرافيايي عكس رو مشخص كنه
سلام
کسی نسخه تی موبایل این گوشی رو داره؟ ظاهرا 50 تومن ارزونتره .. دلیلش فقط سی پی یو و خروجی تی وی و رادیو و دوربین جلو که نیست؟
محمدرضا راجع به سی پی یو توضیح بده:31:
سلام دوستان
كسي قيمت جديد نداره ؟(ارزون شده)
دوستدار شما ياشار