من هم بعضی وقتا همین مشکل رو دارمنقل قول:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
من هم میگم اگه مفتیه تا میتونی دانلود کن نمی کنی هم بهت پول میدم واسه من دانلود کننقل قول:
Printable View
من هم بعضی وقتا همین مشکل رو دارمنقل قول:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
من هم میگم اگه مفتیه تا میتونی دانلود کن نمی کنی هم بهت پول میدم واسه من دانلود کننقل قول:
یکی پیدا نشد جواب ما رو بدهنقل قول:
به بنده گفتن سیستم خودش لحاظ میکنه ولی به نظر خودم اصلا به حرف اینا اعتباری نیست با این سیستمشون با کلی فشار که بنده اوردم آخرش گفت صبر کنید تا قبض بیاد معلوم میشه همینه دیگه وقتی کارندان سر کار باشهنقل قول:
یکی پیدا نشد جواب ما رو بده
امروز سرعت شما هم همانند من افتضاحه... نه ؟
آقا سرعت من رسیده بین 20 تا 30 .......نقل قول:
مال همه همین طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:42:
نقل قول:نقل قول:از من سرعت دانلود فایل = 100
سرعت باز کردن صفحات = بد
گوگل و جیمیل = خیلی بد
برای من سرعت دانلود از 5 تا 60 مثل یویو بالا و پایین میره :13:
اینم تست فقط grade مخابراتمون رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی هم مشکل داره با گوگل ؟ نمیدونم این گوگل چشه ؟؟؟ :angry::grrr:
از من هم یک هفته ای میشه این جوری هست فقط هم با ip ایران مشکل داره چون با وی ... ان مشکل حل میشه ..فکر کنم از زمانی که اکانت جیمیل ایرانی ها را -- کردند این اتفاق افتاده حالا تا کی این وضعیت ادامه پیدا کنه را نمی دونم...تازه یک چیزی فهمیدم که صبح ها معمولا تا ساعت حدود 11 هیچ مشکلی نیست ولی از این ساعت به بعد این جور میشه..اصلا گوگل هیچی چرا صفحه باز کردن بقیه سایت ها هم خیلی سرعتش اومده پایین ولی سرعت دانلود تقریبا مثل سابق شده (ازمن تا 100 130 هم می رسه ولی خیلی متغیره) ولی گوگل از همه مهمتره آخه اینترنت بدون گوگل مثل آبگوشت بدن گوشت هست:31:نقل قول:
بله منم مشکل دارم جالب یاهو رو که باز میکنم مثل فرفره یاهو مکتوب عربستان رو باز میکنه.....یه مدت یاهوو هم تحریم کرد مارو...نقل قول: