با 128 معمولا تا چه سرعتی میشه دانلود داشت؟
من 10 ساعت وصل میشم حدود 360 تا 400 مگ دانلود میکنم به نظرتون خوبه البته بیشتر تورنت استفاده میکنم
Printable View
من 10 ساعت وصل میشم حدود 360 تا 400 مگ دانلود میکنم به نظرتون خوبه البته بیشتر تورنت استفاده میکنم
سرعت شما همين الان بيشتر از اون چيزيه كه بايد باشه ! كه از سياسيت هاي صبانته واسه اينكه زودتر باندو تموم كنيد سرعت بيشتري بهتون مي دن ! با اين كارايي هم كه گفتين شك دارم تغييري در سرعتتون ديده بشه !نقل قول:
يه سؤال : من دو هفته هست adsl گرفتم از اسپيلتر استفاده نكردم يعني اينكه توي يكي از اتاقها سيم تلفن رو وصل كردم به مودم توي سالن هم تلفن هست
توي آپارتمان هم زندگي مي كنيم - سيم كشي ( مخصوصا" جنس سيم ) خيلي جالب نيست
سرعتم بد نيست ( صبانت متوسط دانلود 40 الي 50 با 128)
مي خواستم ببينم اگه سيم رو يه تكه تكنم و مستقيم بيارم به مودم ( اسپيلتر) بعد به بقيه اتاق ها و تلفن آيا سرعتم تغيير چشمگيري مي كنه؟
براي بدست آوردن سرعت دانلود 128 تقسيم بر هشت كنيد مي شه شونزده ... يعني حداكثر سرعت شما بايد شونزده باشه حالا يه مقدار نويز و تشكيلات قديميمخابراتو اينا سرعتو يه چند كيلو بايتي پايين مي آره ...... تورنتم كه همين جوري سرعت زياد بالايي نداره خيلي از لينك هاش !نقل قول:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من 6-7 ماهی هست که سرویس 128 سپنتا دارم. نسبت به داتک و سپنتا و شاتل و پارس آنلاین گرونتره، اما محدودیتی برای دانلود نداره. برخوردشونی خیلی خوبه. ضمنا این امکان هست که بسته به سطح کاربری ای که دارید(که به تدریج با پرداخت پول بالاتر می ره) هزینه شارژتون رو مدت ها بعد از پرداخت بپردازید. یعنی مثلا الان سطح کاربری من طلایی هست می شه تا 3 ماه سرویس 128 ام رو شارژ کنم و هیچ پولی هم نپردازم. برای اون هایی هم که زیاد مصرف ندارن امکان ارائه سرویس ساعتی داره.
در مورد سرعتش هم چون جای دیگه ای رو تست نکردم، نمیتونم بگم عالیه اما مسلما خوبه. تو این 6-7 ماه خیلی کم disconnect شدم. و یادمه یکی دو باری به خاطر کابل برگردون برای 4-5 ساعت سرویسشون مشکل داشت، خودشون یک روز به اشتراکم اضافه کردم.
حالا اگه کسی از دوستان سپنتا داشته و از جای دیگه ای هم استفاده کرده، نظرش رو بگه ممنون می شم.
از قديم اليام گفته اند هر چقدر پول بدهي آش مي خوري ! سپنتا تا حالا استفاده نكردم ولي تا حالا نشنيدم كسي راضي نباشه .......نقل قول:
من 6-7 ماهی هست که سرویس 128 سپنتا دارم. نسبت به داتک و سپنتا و شاتل و پارس آنلاین گرونتره، اما محدودیتی برای دانلود نداره. برخوردشونی خیلی خوبه. ضمنا این امکان هست که بسته به سطح کاربری ای که دارید(که به تدریج با پرداخت پول بالاتر می ره) هزینه شارژتون رو مدت ها بعد از پرداخت بپردازید. یعنی مثلا الان سطح کاربری من طلایی هست می شه تا 3 ماه سرویس 128 ام رو شارژ کنم و هیچ پولی هم نپردازم. برای اون هایی هم که زیاد مصرف ندارن امکان ارائه سرویس ساعتی داره.
در مورد سرعتش هم چون جای دیگه ای رو تست نکردم، نمیتونم بگم عالیه اما مسلما خوبه. تو این 6-7 ماه خیلی کم disconnect شدم. و یادمه یکی دو باری به خاطر کابل برگردون برای 4-5 ساعت سرویسشون مشکل داشت، خودشون یک روز به اشتراکم اضافه کردم.
حالا اگه کسی از دوستان سپنتا داشته و از جای دیگه ای هم استفاده کرده، نظرش رو بگه ممنون می شم.
من سپنتا 128 گرفتم 3 ماهه استفاده ميكنم خوبه بد نيست ولي فكر كنم بهتر از سپنتا هم باشه(سپنتا برا بازي خوبه)نقل قول:
سپنتا خيلي عاليه
فقط بديش گرونيشه
ارزونترين سرويسش 30هزار تومان هست
ولي يكي از بهترين امكاناتش تغيير دادن Ip هست
كه خيلي بدردم ميخورد ولي به خاطر گرونيش
ديگه اين ماه شارژ نكردم
من هم سپنتا رو خیلی قبول دارم اما به دلیل اینکه منطقه ما رو ساپورت نمیکنه از صبا نت گرفتم و خیلی هم راضی هستم.نقل قول:
صبا نت هم این امکان رو داره و به انتخاب خودتون میتونید آیپی دینامیک یا استاتیک انتخاب کنید.آیپی من هم با هر بار دیسکانکت تغییر میکنه و خیلی به دردم خورده تا به حال.
بدون درد سر از راپید دانلود میکنم.:21:
سلام یه مشکلی در adsl پارس من به وجود اومده
اونم اینکه اولا وصل نمیشه ارور 718 و بعضی موقها هم 678 میده
چراغی هم که روی مودم هست و مربوط به دانلود هم هست چشمک میزنه (وصل نیستم ولی چشمک میزنه)
تو قسمت شناختن ip هم مشکل داره و میگه این ip مال یه سیستم دیگه هست (یه همچین چیزی میگه )
اینم عکس مربوط به local area connevtion
که میگم وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از همه ی دوستانی که جواب سوالای منو کامل و دقیق دادند تشکر میکنم.
جدا منو شرمنده ی محبت خودتون کردید.............؟؟؟!!!!!!!
اکثر اونایی که adsl می دن wireless هم می دن، داتک و پارس آنلاین را می دونم که حتما می دن، بقیه را یک سر بزن:46:نقل قول: