دوستان واسه نت نامحدود شاتل کىفىتش خوبه؟البته من واسه ىه ماه مىخوام...ىه ماهه سروىس مىدن؟
Printable View
دوستان واسه نت نامحدود شاتل کىفىتش خوبه؟البته من واسه ىه ماه مىخوام...ىه ماهه سروىس مىدن؟
دوستان واسه نت نامحدود شاتل کىفىتش خوبه؟
البته من واسه ىه ماه مىخوام...ىه ماهه سروىس مىدن؟
من اون موقع که با این مودم معمولی ها وصل میشدم این طور بود که مک کارت شبکه داخل کامپیوتر در سیستم مخابرات ثبت میشد نه مک مودم. پس با تغییر سیستم آدرس مک هم عوض میشه. اما به راهی بود که میشد آدرس مک کارت شبکه رو به صورت دستی عوض کرد.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
نقل قول:معمولا مودم اگه عوض شه به اینترنت وصل نمیشه برا اینترنت مخابرات .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amiredge [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مودم رو به یککامپیوتر دیگه تو خونه وصل کنی باز باید مک رو ریست کرد؟آخه من وصل میکنم به نت وصل نمیشه :\
کسی اینجا مشکل دانلود در شب داره؟
شب ها همیشه چند دقیقه دانلود میکنه بعدش دیگه دانلود نمیکنه و باید دوباره بهش لینک بدم!
از اکسپرس استفاده میکنم که تا حالا مشکلی نداشته
کسی نمیدونه قضیه چیه؟
دیشب بعد از عمری خواستم دانلود بزنم . بعد از یک ساعت دانلود قطع شد . در حالی که چراغ مودم سبز بود و اینترنت وصل بود اما دیتا دریافت نمیشد . منم بی خیال شدم .نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
من قبلن با سرویس قبلیم 512 خیلی مشکل داشتم شبا. اصن نمیشد دانلود کرد به هیچ قیمتی. ولی اکسپرس لیچ برای من که همیشه سرعتش عالی بوده، جز بهترین سرورهاست.
نقل قول:نقل قول:منم این مشکلو دارم شبا ،تقریبا یک هفته است . اینترنت وصله اما دانلود نمیکنه . گاهی اوقات رو ایکون اینترنت علامت زرد میاد . نکنه برادران مخابراتی شیطنت میکنن ؟ !نقل قول:
نکنه ؟ :n09:نقل قول:
شک نکن! من دویست بار اعتراض نوشتم با همین سیستم تیکتشون. هیچ جواب قانع کننده ای ندادن و هربار یه اپراتور {خانم} کم سواد به نام جمشیدیان اومد گفت شما سرویست 512 است و نمیتونی بیشتر از 64 دانلود کنی! بنده گفتم قبل از partak سرعت شبانه ی سرویس 512 حدود 150 بود، مضاف بر اون الان من همین سرعت 64 رو هم ندارم که شما هی میگی 64 64 !!! سرعتم صفره ! صفر!!! حالا تو هی بیا بگو شما نمیتونید از 64 بیشتر دانلود کنید! هرچی گفتم خلاصه نتونست (شایدم نخواست) بفهمه :دی
سلام دوستان سه تا سوال داشتم
من قبلا نت مخابرات۶۲۵هداشتم سرعتم۷۰بود
عید نمیخاستم قطعش کردم
الان دوباره نصب کنم ی هفته طول میکشه?
تا ماهی بیست تومن چه شرکتی رو با چه سرویسی پیشنهاد میکنین برا استفاده معمولی?
مودم رایگان بیسیم رو برا پیش پرداختم میدن?
من ۳ماه تابستون رو فقط نت میخام
باز مودم میدن بم?