پس با این حساب از بین 3578 فیلیپس و 787 پایونییر یکیو انتخاب کنم؟:8:
دوستان اگه بودجه بیشتر باشه نظرتون راجع به RS30 و RS33 چیه؟(چون به نظرم قیافه خوبی داره:5:)
Printable View
پس با این حساب از بین 3578 فیلیپس و 787 پایونییر یکیو انتخاب کنم؟:8:
دوستان اگه بودجه بیشتر باشه نظرتون راجع به RS30 و RS33 چیه؟(چون به نظرم قیافه خوبی داره:5:)
صدای 3578 فیلیپس بهتره یا C655W سامسونگ که جدیدتره ؟ کسی هر دو تا رو امتحان کرده ؟
مبخواستم ببینم سینمای خانگی جی وی سی خوبه یا نه؟!
از نظر کیفیت صدا-قدرت و کیفیت تصویر و پشتیبانی از فرمتها اگه میشه یه توضیحی بدین درباره جی وی سی!
بخصوص مدلth-g60
مرسی:20:
با عرض سلام
من میخواهم یک سینمای خانگی به چای اسپیکر برای کامپیوترم بخرم. تا سقف 500 الی 600 هزار تو مان . یعنی فقط به خاطر باندهاش میخوام سینمای خانگی بگیرم با این بودچه چی پیشنهاد میدین؟
با تشکر از اساتیذ بزرگوار
خوب اگر می تونی rs30 or rs33 بگیری خیلی بهتره در غیر این صورت همون آپشن های بالایینقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
دو رو بره ساسونگ آفتابی نشو که از کرده خودت پشیمون میشینقل قول:
البته اینو هم بگم ها شاید در حد انتظار شما و دوستان باشه ولی من به شخصه اصلا نمی پسندم
خوب قائدتا فیلیپس خیلی بهتره
اگر با توجه به قیمت مناسب بخواید خرید کنید آمپ های پایونیر نسبت به برندهای دیگه تو ایران قیمت معقولانه تری نسبت به برندهای دیگه داره.نقل قول:
اگر کیفیت صدا براتون مهمه تو رنج قیمت پایین مدل 367 یاماها گزینه مناسبی هستش.
[HTML] http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v367_black__u/?mode=model[/HTML]
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
خب یه اسپیکر 5.1 کامپیوتر بخرید.نقل قول:
در ضمن جهت استفاده اسپیکر خوب برای کامپیوتر حتما باید یه کارت صدای خوب هم داشته باشید.
سینماهای شرکت JVC از نظر تفکیک صدا خوب عمل می کنند.نقل قول:
مدل G60 هم از حجم صدای خوبی داره.تفکیک معمولی داره،تصوبرش رو ندیدم.ساپورت فرمت هاش هم معولیه مثل بقیه مدل ها.
سلام
از آنجا که تصمیم دارم یک تلویزیون الجی بگیرم برای اینکه بتوان مبلغ کارت هدیه شرکت را نصیب خودم کنم مجبورم سینمای خانگی آنرا نیز خریداری کنم.
بنابر این لطفا بفرمایید که بین دو مدل زیر ال جی کدامیک کیفیت صدای بهتری دارد:
LH-790 HTS
LH-888 HTS
ممنون
مرسی از راهنماییت. این مدل یاماها چه قیمتی داره و آدرسی از فروشگاهش دارید؟نقل قول:
[QUOTE=dara_az;5814859]سلام شهاب جان
آره حق با شماست . آخه من رو حساب اینکه 919 قابلیت Upscaling نداشت فکر کردم 920 هم نداره . اما امروز صبح که داشتم مشخصاتش رو نگاه میکردم دیدم که این قابلیت بهش اضافه شده و طبق حرف شما یک سری قابلیت دیگه هم نسبت به 919 بهش اضافه شده. منم اون موقع که آمپ رو خریدم به بررسی هایی که در جیبم انجام دادم و با توجه به خواسته هام از یک a/v reciever دیدم همون 819 رو بگیرم بهتره . البته اونموقع هنوز 820 نیومده بود . اما من حدود 500 برای آمپ و مخلفاتش (سیم و کابل) در نظر گرفته بودم که 390 تومن 819 رو خریدم و حدود 100 تومن هم کابل و سیم . اون موقع هم تفاوت 819 با 919 حدود 100 تومن بود و من چون الان خیلی خرجهای دیگه هم دارم (چون تا عید باید برم خونه بخت:5: :27: ) برای همین فعلا با همین 819 سر میکنم :46: اما آمپ خوبیه و من ازش راضی هستم . تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم باهاش .
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
سلام دارا جان
امیدوارم که در خانه بخت، خیلی خوشبخت بشی....! من دیگه چون مدتیه در خانه بخت هستم، می تونم یه کم به خودم آوانس بدم.... اما در عین حال هم دوست ندارم بابت چیزی که یا بلد نیستم ازش استفاده کنم یا استفاده ای براش ندارم، پول بدم... فعلا یا یه 920 می گیرم با یه دی وی دی 420 و جامو 426 .... یا این که همون ست سر هم بندی شده راستین رو که 1070 می ده... یه آمپ 420 داره، یه بلوری 120، یه دی وی دی 320 با یه ست 5.1 اسپیکر پایونیر که همون ساب سری RS روشه.... من خودم چون از این اسپیکر های بلند (Tall Boy( بیشتر خوشم میاد، احتمالا می رم دنبال دومی... اما خیلی نگرانم که مبادا اختلاف کیفیت این دو ست با هم خیلی زیاد باشه... چون ترکیب اولی یه جورایی جوابشو پس داده.....