رفتم لینکاش رو پیدا کردم زدم دانلود . دانلود کردم باید بهم بگی از کجا که UDk هست .نقل قول:
Printable View
رفتم لینکاش رو پیدا کردم زدم دانلود . دانلود کردم باید بهم بگی از کجا که UDk هست .نقل قول:
شب بهت می گم . چیزهای ضایهای توشه
نقل قول:
یکمی باید صبر داشته باشید!
من تا حالا امتحان نکردم و بلد نیستم.اجازه بده کمی صبر کن اگه کسی بلد باشه حتما جواب میده!
ولی اگه خیلی عجله داری میتونی تو فروم خود اپیک هم بگردی!
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
نقل قول:
آقا دانلود کردید میشه به ما هم بدید!
سلام/.....
در DefaultProperties چیکار میکنند ؟؟؟کد:Speed=400
DrawScale=1.2
اولی سرعت Bot در صحنه .
دومی رو هم یادم رفت چی بود. فکر کنم ... نه ولش کن یادم رفت
سلامنقل قول:
شما در قسمت Cooking اون کادری که هستش :Maps To Cook اونجا باید یه فایل متنی که داخلش نام مپی که می خواهین زمان اجرا لود بشه رو نوشته باشین بعد Import کنید اونجا:46:
و همین طور در قسمت Game تو کادر :Map To Play اونجا هم باید مپتون رو انتخاب کنید.
اره ولی بهتره بری خودت بخری !؟ چون هذینه بسته های پستی رفته بالا مثلا یه بسته که 1500 میشد پستش شده 4000 تومان . ولی یه روش دیگه هم هست اگه میخوای آدرس بدم بیا ازم بگیر .نقل قول:
نقل قول:
این روش آخر رو میپسندم!بهتر از علاف بودن به خاطر پسته!
پس آدرس رو پ.خ کن برام تا باهات هماهنگ کنم
این شما و این هم نسخه ماه می UDK:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین تغییرات دندون گیری نداره. خودتون ببینید:کد:http://www.udk.com/download
کد:http://www.udk.com/news-beta-may2011
قرار بود اثبات کنم اون بازی مال UDK اه دیگه .خب صبر کنید می خوام اثبات کنم .
.
.
.
.
..
.
اثبات :31:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
شوخی کردم الان می گم .
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
از خارجکی شروع می کنم .
ابتدا این صفحه :
که این کل ماجرا رو دربر می گیره .کد:http://www.indiedb.com/games/adams-venture
حالا داخلی
این کار رو انجام بدید :
نقل قول:
اول باید فایل WarInput.ini رو در دایرکتری موجود در داکیومنت به وسیله نوتپد باز کنیدمثلا در ویستا: [USERNAME]\Documents\My Games\Gears of War for Windows\Wargame\Config\WarInput.iniحالا خط زیر رو یا اضافه کنید یا اگه به صورت دیگه ای هست به این شکل تغییر بدید.[Engine.Console]
ConsoleKey=Tilde
TypeKey=Tilde
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=-1
bEnableUI=True
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
بعد از اون بیاین تو بازی و کنسول رو با دکمه ~ بالا بیارین . حالا یه چند تا دستوری که توی یو دی کی می نوشتید اونجا هم امتحان کنید.چند تا دستور خاص هست که الان یادم رفته اگه یادم اومد می گم .
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بعدی منوی اول بازیه که یه نمونه امادست که توی سورس های فلش خود یو دی کی وجود داره .
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
مورد بعد یه سری سو تی توی فایل های Ini که اگه تونستم به صورت های لایت میارم و اینجا نشون میدم .
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
مورد بعد light shaft ((البته این رو نمیشه اشکال گرفته . نه نمی دونم چون من توی هیچ کدو از بازی های انریل انجین ندیدم))
دقت کنید توی بازی Light shaft ها به صورت دندونه دارن که همچین مسئله ای رو فقط توی یو دی کی دیدیم ((بازم می گم شاید اصلا همچین چیزی نباشه و من اشتباه کرده باشم . ))
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
یه دستور توی کنسوله که ورژن و مشخصات انجین رو نشون میده اسمش رو کامل بلد نیستم می گردم و پیدا کردم میزارم