سلام دوستان اول اینکه پچ جدیدی که بتونه با dlc 1.6 کار کنه و کامل باشه مثل سری SMPatch2010 رو سراغ ندارین؟ دوم، این dlc 1.6 رو میشه مستقیم دانلود کرد؟ اگه آره لینکش چیه؟ ممنون..
Printable View
سلام دوستان اول اینکه پچ جدیدی که بتونه با dlc 1.6 کار کنه و کامل باشه مثل سری SMPatch2010 رو سراغ ندارین؟ دوم، این dlc 1.6 رو میشه مستقیم دانلود کرد؟ اگه آره لینکش چیه؟ ممنون..
سلام خسته نباشین
من از اون پست 9000 فایل dlc رو دانلود کردم همینطور لایسنسر رو (با هزاران مصیبت) به هر حال مو به مو انجلم دادم کارهایی که گفتین، اما نیجه نداد، ناگفته نمونه که اون فابل آنلاکر که 1 کیلوبایت بیشتر نیست دانلود نمیشه و فقط از این سری از فایل ها همین یه دونه مونده که دانلود کنم، لطفا یه کاریش بکنین که بتونم این فایل رو دانلود کنم، و اینکه نمیدونم بدون این فایل میشه لایسنس رو کامل کرد یا نه؟
اگه توضیحات کامل نبود بیشتر توضیح میدم
merccccccccccccccc
سلام میدونید من چیکار کردم که مشکلم حل شد خب معلومه که نمیدونید من بدون اینکه پچ نصب کنم تونستم هم تعداد توپ ها مو زیاد کنم هم کفش ها من اول فایل DLC 1.5 رو دانلود کردم و و فایل PES2010_EDIT رو با PES10 EDITOR 2.0 باز کردم و اونو از ورژن 1.1 به 1.5 تبدیل کردم البته برای درست بودن لگوها باید فایل unnamed_22 و unnamed_23 رو به unnamed_2006 و unnamed_2007 تبدیل کنید و داخل پوشه dt0f.img بریزید. اینو هم بگم که باید فایل DLC 1.5 رو دانلود کنید نه این( DLC 1.6) چون PES10 EDITOR 2.0 فقط تا ورژن 1.5 تبدیل میکنه و وقتی شما ( DLC 1.6) قرار بدید همه سیو هاتون بهم میریزه.
krauser جان من بهت پیشنهاد میکنم که آدرس پست 9000 تاپیک PES 2010 رو امضات قرار بدی که اگه کسی خواست بره اونجا راحت بره.:31::46:
یه سوال جدید
آیا میتونیم گزارش به زبان های مختلف مثلا ایتالیایی، آلمانی و ... رو از روی Pes 2009 برداشت و ریخت توی 2010 ؟
سوال دوم این که سرعت زیاد بازی حتی با ساپرت کامل کارت گرافیکم و برداشتن تیک داخل ستینگ بازی، درست نشد. من اینجا تو همین تاپیک یه پست دیدم برای رفع این مشکل اما مث که کامل نبود و همینطور یکم پیشرفته بیان شده بود(بالای دیپلم)، به هر حال اگه ممکنه یه کمکی هم راجع به همین امر بکنین.
ممنون
با سلام.نقل قول:
در مورد سوال اول شما باید بگم بله . برای دانلود به این تاپیک مراجعه کنید :
در مورد سوال دومتون شرمند ه ام کاری از دست بنده بر نمیاد .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4669322&postcount=9994
باید صبر کنید تا اساتید شما رو راهنمایی کنند.
موفق باشید.
نقل قول:
خب مشکل دوم که مربوط به سرعت بود حل شد.
اما سوال اولم، من رفتم و یه سری به فایل های پی اس 2009 انداختم، فایلی با ویژگی های گفته شده برای گزارش به زبان های مختلف توش نبود اما زبان های ایتالیایی و آلمانی و اسپانیایی و ... رو داره
احتمال میدم نام فایلش توسط شرکت تکین بازی نما عوض شده باشه از روی حجم میشه فهمید اما یه کاره ریسکی به حساب میاد پس قیدش رو میزنم
و میرم دنبال دانلودش اما انصافا حجمش بالاست :18:
اما خدمت جناب krauser عارضم که با دانلود این پچ لایسنس بدون اون آنلاکر البته!
لباس چهار تیم از بوندسلیگا، لباس کل تیم های لیگ انگلیس بجز منچستر، لباس کل تیم های کلاسیک همشون سفیدن یعنی داخل پوشه gdb این تیم ها هیچ لباسی و جود نداره !!! در حالی که بنده فایل ها رو کامل دانلود کردم .
همینطور نام تیم ها و لوگو ها اصلا درست نشده!!!
پس به من حق بدین که به این پچ نگیم لایسنسر، چون به طور کلی مهمترین بخش ها هنوز درست نشدن
اما از حق هم نگذریم لباس تیم های دیگه مثه آنگولا و زامبیا و ... درست شده که خیلی مهمه!!!
بیشوخی جناب Krauser بنده رو راجع به این مساله راهنمایی بفرمایین.
ممنون
اگه پچ رو درست نصب کنید. تمامی چیزهایی که نوشتم اصلاح میشه. اینم بگم اون پچ با ادیت فایل و dlc 1.05 به طور کامل مچ هست اگه اون پچ رو دانلود کنید و dlc 1.06 رو بگیرید به ادیت فایل جدید نیاز دارید. من ادیت جدید که با dlc 1.06 هم خوانی داره رو ساختم ولی خوب برای استفاده در پچ krauser مناسب نیست چون ناقصه. من خودم الان پچی رو که ساختم رو استفاده می کنم dlc 1.06 رو هم دانلود کردم و از ادیت فایلی که ساختم استفاده می کنم. تنها نقص ادیت فایل متناسب با 1.06 اینه که بوندس لیگا بازیکنانش ترانسفر نشدن و همون بازیکنان خام هست توشون. فیس های داخل پچ هم لینک نشدننقل قول:
تشكر خوب بود
آي مي شود با داور هم در pes 10 جنگ كرد