سلام دوستان تو آزمون قلم چی 24 مهر ماه باید تو درس های فیزیک و شیمی و ادبیات و دین و زندگی یکی از درسهای دوم و سومو بزنیم یا جفتش ؟
Printable View
سلام دوستان تو آزمون قلم چی 24 مهر ماه باید تو درس های فیزیک و شیمی و ادبیات و دین و زندگی یکی از درسهای دوم و سومو بزنیم یا جفتش ؟
واقعا نمیدونستم از حرفام خوشتون میاد ولی اگه همتون مایل باشید به عنوان یک مشاور و یک مشوق و یک برادر بزرگتر هر روز بهتون سر بزنم و تا جایی بتونم کمک کنمنقل قول:
سلام ، اتفاقا من همون مبحثارو از روی کتاب کلاس رمزینه میخونم ، همه تستاشم راحت میزنم ، آسونه که ! هر جاشو که مشکل داری بگو .نقل قول:
سلام ، صادقانه بگم ، حرف های شما به من یکی که انگیزه داده ، با پیشنهاد موافقم .نقل قول:
سلام ، باید یکیشونو بخونی . به اینا میگن زوج درس .نقل قول:
من روزی بین 8 تا 9 تا 10 ساعت...چون هم سال اولمه هم مدرسه ندارم :( درسی که معلم بده کمتر طول میکشه
دارم همه ی تلاشمو میکن که این ساعات رو به ساعت مفید تبدیل کنم...واقعا کافی نیست...
حساب کنید هم باید جای مدرسه رو پر کنم هم مطالعه ی خونه...
خیلی ممنونم از دوستای خوبی که با پستهای خوبشون بچه ها رو راهنمایی میکنن
همینجا از همتون خداحافظی میکنم و سعی میکنم در هر فرصتی که امکان داشت بیام و به پستهای مفید بچه ها سر بزنم همه که مثل ما مزخرف نمینویسن
دلیلش هم همون فشار درسی و روانی بخاطر شرایط و انتظار خودم برای پذیرفته شدن در برق دانشگاهای سراسری خوب کشور هست و کمی گِلِگی که شاید وارد نباشه
سر میزنم بهتون، خیلی ممنونم دوستای گل:11::11:یک دنیا ممنون:11::11:
چه جالب من تا حالا فکر کرم که خودمم که به جای درس خوندن خودمو تحقیر می کنم......ولی مثل اینکه تنها نیستم:46:نقل قول:
من که فکر کنم امسال ریاضیاتو خیلی سخت میدن . چون پارسال فیزیک اسون بود حالا برعکس........:45:
یه چیزیو صادقانه بگم یه مساله هرسال تو کنکور تکرار میشه اونم اینه که هرکی از جلسه میاد بیرون میگه لعنت بر این شانس ! سخت ترین کنکوری بود که تا به حال دیدم دو سه تا فحش هم به طراح بیچاره میده:31:نقل قول:
سلام بهمن خان خیلی خوبه که برگشتین...نقل قول:
سلام به دوستان و میخواستم بدونم درساتونو میخونین و مشکلی ندارین؟
حتما..خوشحال میشیم..نقل قول:
واقعا نمیدونستم از حرفام خوشتون میاد ولی اگه همتون مایل باشید به عنوان یک مشاور و یک مشوق و یک برادر بزرگتر هر روز بهتون سر بزنم و تا جایی بتونم کمک کنم
اگه ندادن دفترچشون میکنم:27:نقل قول:
سلام ، احتمالا 24 میدن بهت ، به ما 10 مهر دادن ، اگرم ندادن یه ندا بده هر جمعه که آزمون میدیم ، آزمون بعدیش رو برات اسکن کنم .
این حرفو نزنین پستای شما هم خیلی مفیدن....نقل قول:
همینجا از همتون خداحافظی میکنم و سعی میکنم در هر فرصتی که امکان داشت بیام و به پستهای مفید بچه ها سر بزنم همه که مثل ما مزخرف نمینویسن
دلیلش هم همون فشار درسی و روانی بخاطر شرایط و انتظار خودم برای پذیرفته شدن در برق دانشگاهای سراسری خوب کشور هست و کمی گِلِگی که شاید وارد نباشه
اگه پیشمون بمونین خوشحال میشیم...
بچه ها با درس ها جیکار می کنید اومدم یک ذره روحیه بدم برم
معلم ما تو پیش به ما گفت که فکر کنید الان سر کارید اگر درس بخونید شهریه ی ازاد نمی دید و الان اگر حساب کنید توی این یک سال می تونید ماهی پانصد تومن در بیارید
کنکور خیلی راحته هر کی گفته سخته کار نکرده با یک ذره تلاش تک تک سوالای کنکور سر جلسه براتون تکراریه شما هنوزم اگر شروع خوبی نداشتید وقت است ولی یک ذره دیگه خیلی سخت می شه انصافا هر چقدر تلاش کنید می ارزه الان ما ترم اولییم انقدر تو دانشگاه امکانات داریم که نمی دونیم چی کار کنیم و واقعا می دیدم می ارزید که شبا تا دیر وقت بیدار بودم و خوندم پایه درسی رو بذارید کنار اگر هیچی هم بلد نیستید وقت هست که یک رتبه ی خوب بیارید به خدا وقت خیلی زیاده فقط یک ذره تلاش می خواهد و توکل به خدا که به نطر من مهم ترین اصل بود سوالی باشه در خدمتم
موفق باشید
سلام بچه ها.امروز میخوام یه چیزی بذارم که از خنده بمیرین:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کی میاد اینو تنش کنه؟
حتما 2 روز دیگه چادر و مانتوشم میاد
------------------------------------------------------------
یه سوالم دارم.من امسال یه معلم حسابان داریم(احمد علی دارایی) که به گفته خودش تو تهران معلم بوده.همچین یه ذره بالاتر از سطح کتابم درس میده.من میخوام سر کلاسش خیلی فعالتر از اینی باشم که هستم.خب شما میتونین کمکم کنین که از چه کتابی برای سر کلاس پیش خونی کنم.کلاسمون خیلی سطح دانش آموزاش بالاس.این بچه خرخونای نامردهم نمیگن که چیکار میکنن که انقد سر کلاس کولاکن:13:.فقط امیدم به شماست که کمکم کنین:20:
واقعآ که بعضی از انتشارات از هر روشی برای کسب در امد استفاده می کنند.راستی نمی دونم کسی روش میشه با این تی شرت ها بیرون بیاد یا نه:31:نقل قول: