مي تونيد از link زير download كنيد .البته براي win 32 بيتي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي تونيد از link زير download كنيد .البته براي win 32 بيتي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی دوستان.
1- میگم چطوری میشه صدای زنگ sms رو در امنیا 2 عوض کرد اگه کسی میدونه خواهش میکنم به طور کامل و مرحله به مرحله توضیح بده.
2- یه pdf Reader خوب واسه این گوشی میخوام که هم به صورت افقی نمایش بده و هم به صورت عمودی ((اگه کسی این برنامه رو داره لطف کنه لینکش رو قرار بده و همینطور خواهش میکنم آخرین ورژنش هم باشه))
3- همینطور یه برنامه واسه مدیریت دریافت و ارسال بلوتوث که تعیین کنی بلوتوث کجا ذخیره بشه((لطفا این رو هم آخرین ورژنش رو قرار بدین))
با سپاس.
رام رسمی پارس مایکروتل برا I8000 با لینک مستقیم که دوست خوبم gharibe63 زحمتشو کشیده
http://upload9.fileflyer.com/view/l13NmAT
اگرم کسی خواست این لینک هم هست ولی نمیدونم مستقیمه یا نه
http://www.multiupload.com/mm96as13qg
نقل قول:
برای اینکار کافیه هر زنگی میخوای تو پوشه ویندوز بریزی بعد از همون قسمت ring sitting انتخابش کنی
با سپاس.
سلامنقل قول:
1- بايد از start>setting>sound and...>notifications از event گزينه sms رو انتخاب كن و زنگ مورد نظرت رو بذار(قبلش توي مموري يه پوشه به اسم my ringtons درست كن بذارش اونجا)
2-اينكه هم به صورت افقي و هم عمودي نشون بده بستگي به رام داره.مي توني از برنامه orientation setting استفاده كن همه جارو بچرخون
3- براي مديريت بلوتوث همم ميتوني از برنامه persian bluetooth استفاده كني!
براي ذخيره فايل هاي بلوتوث هم برو توي منوي سامسونگ تب 4 گزينه bluetooth رو انتخاب كن از اونجا منو رو بزن بعد ms setting تب ftp رو انتخاب كن بعد از اونجا ميتوني ميتوني مسيرشون رو انتخاب كن.
موفق باشي -- ارزو
سلام ازين مسير هم ميشه و بهترهنقل قول:
settings ==> Network settings ==>bluetooth==>Menu
در Device Service
File Transfer اگه روی memory card بود بذارین روی my storage
سلام دوستان رو امنیا2 بازی شاخ مثل بازی های اپل میشه نصب کرد؟
سلام
خیر نمیشه ....
بازی های معمولی رو میشه نصب کرد ....
سلام
دوستان من چند وقت پیش گوشیمو کلیر مموری کردم و همه اطلاعاتم نابود شد ولی بعد از اون گوشیم هنگش زیاد شده!
می تونم 2باره ویندوز بریزم؟
ورژنشم 6.5 هست
نقل قول:
سلام.
شما هم میتونید یکبار دیگه همون ویندوز رو ست کنید رو گوشیتون(هاردریست کنید).هم میتونید ویندوز جدید تر با ورژن متفاوت نصب کنید.:11: