من اصلا دلم سربازی نمیخواد حتما خیلی سخته که پسرا عزا میگیرن اما بدم نمیاد برم تو نظام و اصولی یاد بگیرم
Printable View
من اصلا دلم سربازی نمیخواد حتما خیلی سخته که پسرا عزا میگیرن اما بدم نمیاد برم تو نظام و اصولی یاد بگیرم
امروز گفتم برم یه سری به تاپیک عکسا بزنم ببینم کسی از دخرا عکسشو گذاشته یا نه !
که متاسفانه بعد از دیدن چند صفحه نتونستم بقیه رو نگاه کنم !
اگه گفتین چرا !!!
خوب بگذریم
اومدم ببینم ایا از دختران گلم کسی عکسشو گذاشته یا اصلا دوست داره که بذاره ؟
البته من فکر میکنم کسی عکسشو نذاشته باشه !گذاشته !؟
راستی این قضیه میتینگ چی شد
اصلا کسی از بین خانوما بیرون از اینجا با هم ملاقاتی داشته ؟ایا ؟
winter+girl عزیزنقل قول:
من مجبور شدم آواتارم رو عوض کنم اما خودم هنوز همونم...
شرمنده که اینو میپرسم چون به خاطر ندارم
اواتار شما قبلا چی بوده ؟
سلام به همگیییییییی...
میبینم که بحث سربازی و این حرفاست.
خدا رو شکر که واقعا ما دخترا سربازی نمیریم.:دی
کاش بود ولی اختیارینقل قول:
سلام به همگیییییییی...
میبینم که بحث سربازی و این حرفاست.
خدا رو شکر که واقعا ما دخترا سربازی نمیریم.:دی
شاید...
شاید اگه بود هم خوب بود.
چي كاركنم ديگه همش عادت به فداكاري دارم :27::27::27:نقل قول:
همكارشماميشم ديگه چي كاركنم :27::27:
سلام عزيزم ، تسليت ميگم :11:نقل قول:
امااين پايين كه چيزي نيست برو بالاشايد اونجاباشه ، همكارجونم :27::27::27:نقل قول:
بي خيال بابا من سوسكو تودستم ميگيرم ، ولي من نميخوام رئيس بشم ميخوام تداركات باشمنقل قول:
به زور ميبريمت ، به عنوان پشتيباني :27::27:نقل قول:
توچرا مثل جن ها شدي ، مياي يه سلام ميكني دوباره ميري يه ماه بعد مياي يه سلام ميكني عاطفه :19::27:نقل قول:
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من تاپیک را دنبال کردم کسی از خانوم ها عکس نذاشته است.
به نظره من یاد درست نیست که عکس گذاشته بشه
اینجا دنیایی مجازی هست و ادم ها هم تقریبا پشت یه نقاب مجازی شخصیت خودشون را پنهون کردند.
معلوم نیست که همه چهارچوب های اخلاقی یکسانی داشته باشند
از طرفی ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هنوز هم محدوده و هنوز نگاه و دیدگاهای سطحی نسبت به خانوم ها وجود داره
وقتی با پیشرفت اینترنت و روابط اینترنتی می بینیم که هنوز هم شاهد هستیم که با یه عکس مونتاژ شده برای خانوم ها مشکل ایجاد شده
یا اصلا مونتاژ نه..وقتی می بینم که هنوز هم ادم هایی هستند که حساسیت دارند نسبت به این قضیه و یکی از معیارهاشون برای قضاوت کردن درباره خانوم ها این است
بهتره که عکس گذاشته نشه
از طرفی به نظرم اظهار نظر کردن درباره قیافه یکی از اقایون ،هزار و یک حرف حدیث پشتش در میاد
بهتره این کار هم انجام نشه
سایه جان آواتارم عکس یه دختر پسر بود که داشتن هم رو میبوسیدن آخر عشق بود اگه میدیدی میفهمیدی عشق چیه هوس چیه من اگه گذاشتمش نه واسه بوسه شون که واسه عشق تمیزشون بود
منم خیلی دوست دارم عکس بذارم اما همیشه از دخترا سو استفاده میشه اگه از هر 10 نفر یکی از پسرا مشکل داشته باشه؟؟؟؟ من دوست دارم عکس بذارم اما چی بشه سو استفاده گر ها استفاده کنن خشکه هاشم بگن میخواد خودش و نشون بده؟؟؟ تازه همون نبینن فکر کنن زشتیم بهتره هیچ دلم نمیخواد اینجا هم مثل دنیای واقعی به خاطر زیبایی های صورتم مورد توجه قرار بگیرم حالا نمیگم خیلی خوشگلما اما خوب دلم میخواد اینجا خودم باشم
منم موافقمنقل قول:
ما هم بايد كچل كنيم:20: اگه اينجوري باشه من نميام ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]