sony 40ex400
sony 40ex500
کدوم بهتره؟
sony 40ex400
sony 40ex500
کدوم بهتره؟
خیلی ممنون بابت راهنمایی ...نقل قول:
پس یعنی کم و کسری نسبت به رقیباش نداره دیگه ، نه ؟؟؟
در موقع بازی کردن صفحه مدام عوض میشه ولی مثلا تو بازی های شوتر ممکنه نوار خون و اصلحه چند ساعت روی صفحه صابت بمونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم از این بابت مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
مدل خواصی هست این ؟؟؟نقل قول:
تنها در neopdp هاي پاني كمتر رويت ميشه
درود،
دوستان کسی این مدل از فیلیپس رو تو ایران رویت کرده؟ 32PFL9705H/12
در واقع سوال اصلی اینه که برای کسی که بخواد TV فیلیپس سایز 32 و از نوع ال ای دی بکلایت بخره تنها 2 گزینه رو پیش رو داره... یکی همون سری 9 هزار و یکی دیگه هم سری 5 هزار فیلیپس 32PFL5605H/05
این دومی تو ایران هست قیمتش هم خوبه اما خوب در مقایسه با سری 9 قاعدتا کم میاره...
علی الحساب دوستانی که تجربه استفاده از 32PFL5605H/05 رو دارند خواهش می کنم نقد یا نظرشون رو بگن ما هم استفاده کنیم.
البته ابی عزیز قبلا یه سایت معرفی کرده که نقد کاملی رو نوشته اما به صحبت و نظرهای بیشتری نیاز دارم
سپاسکد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235
-ex500 مشخصات بهتري داره عزيزنقل قول:
sound.vision عزيز دوست خوبم اين مدل هنوز رويت نشده كلا چون قيمت زيادي داره وخصوصيات مربوط به خودش رو مطمئنا دوستان زيادي اينجا اين مدل رو نداردن منظورم سري هاي 9705 هستنقل قول:
دوستان کسی این مدل از فیلیپس رو تو ایران رویت کرده؟ 32PFL9705H/12
-بهترين كار ممكن خوندن تاپيك هاي بسيار مفيد از سايت هاي معتبر مثل avforums واز كاربران ويوزرهايي كه اين سري ها رو دارند هست
كه معمولا نقايص و نقاط قوت رو بازگو ميكنند:
[HTML]http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1200625-philips-2010-8605-9705-3d-ready-led-tv-series.html[/HTML]
-Burn-in of Static Images در واقع همون جا موندگي تصوير زماني كه تصوير ثابتي رو بمدت طولاني روي پلاسما داشته باشيم كه ممكن براي مدت ها باقي بمونهنقل قول:
-والا ممكن براي كسي اتفاق بيوفته وبراي يكي ديگه نه قاعده كلي نداره بستگي به نوع استفاده كاربران داره و يا فعال كردن ويا نكردن Anti-Burn ها مثل screen saver ,ويا pixel orbiter و يا pixel shifter ويا ...دايناميك پنل رو كمتر كردن و..
-در مورد neo pdp ها هم منظورم پلاسماهاي پاناسونيك هست
-با توجه به مصرف زياد شما اگر از نظر اينچ و اندازه مشكلي ندارين توصيه ميشه سراغ v20 پاناسونيك برين
كه خوب نسبت به بقيه برندها در زمينه burn-in موفق تر عمل ميكنه
مرسی عزیز از اینکه اینقدر خوب و زود جواب می دی... در مورد سری 5 هزار یعنی 5605 چطور؟ نظر شما چیه؟نقل قول:
من خودم از نزدیک 5605 سایز 32 رو دیدم بدک نبود...واقعیتش اینه که من می خوام tv رو عوض کنم و یه چیزی بگیرم که قابلیت گیرنده داخلی دیجیتال داخلی داشته باشه و اینکه ال ای دی باشه که مزیت کم مصرف بودن رو هم داشته باشه...(اینکه میز تلویزیونم پر از گیرنده و این جور چیزا شده اصلا خوشم نمیاد مضافا اینکه ال سی دی که الان دارم هم مصرف برقش خیلی بالا هست و هم اینکه فیلم به خصوص فرمت MKV از رو USB پخش نمی کنه)
در کل نه سایز 32 سری 9 هزار رو اینجا پیدا کردم که ببینم قیمتش با بودجه ما جور در میاد یا نه و یا نمی دونم منتظر بمونم که به بازار ایران هم بیاد یا اینکه همین سری 5 هزار رو بگیرم خیال خودم رو راحت کنم چون در کل خیلی از مزیت های سری 9 مثل نت تی وی، وا فای و اینجور چیزا هم به کارم نمیاد فقط بیشتر برام کیفیت صدا و تصویر و اینکه خروجی و ورودی HDMI به اندازه کافی و ال ای دی و در نهایت پخش فیلم به خصوص MKV از روی فلش برای مهمه.
-خوب سري هاي 5 تقريبا ميشه گفت كمي ديگه فكر كردن بهشون منطقي نيست البته از نظر مننقل قول:
-با توجه به نيازهاي شما من چند تا پيشنهاد ميدم :
-samsung c6900
-sony ex710
-lg 5600
-32 اينچ هم دارند و مدل هاي قابل قبولي هستند
-از نظر اجراي فرمتهاهم سامسونگ وال جي موفق تر هستند
- بخصوص سامي كه كانتينر هاي mkv رو هم سري هاي c اجرا ميكنه
-گيرنده ديجيتال هم اين سري ها دارند
1) اگه می تونی علت اینکه می گی دیگه منطق نیست رو بگو (واقعا نظر شما برام اهمیت داره)نقل قول:
2) این مدل از سونی که گفتی رو دیدم مشخصاتش خوبه تنها نگرانیم از edge led بودنش باعث تصاویر هاله دار و ضعف در صدا به خاطر نازکی می شه وگرنه مشخصات کلیش خدایی خوب بود... سایز 32 قیمتش چنده؟ سونی رو نسبت به ال جی و سام ترجیح می دم...
3)این مدل از سام که نوشتی ظاهرا بلوری پلیر هست البته تا اونجا که من سرچ کردم.
-با توجه به وجود سري هاي بالاتر ي مثل 7-8 با بهبود در كنتراست و مشخصات قطعا بهترنقل قول:
-1200-1300 هست قيمت 32ex710 خوب به هرصورت اين مشكل ال اي دي هاي حاشيه اي هست
-به نظرم ن در c6900 بهتر عمل شده در اين مورد
-نه عزيز اون bd-6900 هست اين مدل توي نت خيلي كمياب هست از نظر گوگله كردن :46:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA40C6900VRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
-در مورد سوني نبايد به usb فكر كنيد چون قابليت زيادي نداره جز mpeg 1-2 كه البته ميشه با يك media player جداگونه حلش كرد