500 چه خبره
کمتر
زیر 500 بالا 400
الان که به صرفه نیست
من باشم ipad میگیرم اگه بخوام 500 پول بدم
Printable View
500 چه خبره
کمتر
زیر 500 بالا 400
الان که به صرفه نیست
من باشم ipad میگیرم اگه بخوام 500 پول بدم
عزیز من که قیمت نمیذارم!:31: گفتم اولش این قیمت هست تا عاقلانه بشه کلی مونده!:41: مثل آیفون4 که هنوز قیمتش احمقانه بالاست!:2:نقل قول:
عذر میخوام! کجای ایران ipad رو 500 میدن؟ اگه سراغ دارید بگید تا سریعا بخریم!!نقل قول:
برای ipod هم که در حال حاضر اشخاص وارد کننده 420 قیمت دادن.
سلام دوستان
آقا من دارم با آیپاد موزیک گوش میدم pause میکنم از موزیک پلیر هم میام بیرون بعد از اینکه دستگاه لاک میشه(خودش auto lock بشه یا خودم لاک کنم) چند دقیقه بعد خود به خود شروع میکنه به پخش موزیک نمیشه کاری کرد سر خود پخش نکنه هرچی هم pause کنم باز چند دقیقه دیگه شروع میشه البته این واسه وقتی هست که هندزفری وصله اگه وصل نباشه مشکلی نیست
آیپاد 3G 3.1.3 جیلبریک شده
سلام دوستان.....من می خوام ویواز پرو بخرم که یهو چشم به یکی از همین تبلیغات فروش فروم همسایه خورد که آیپاد دست دو 260 تومن 3جی 32 گیگ----11 صفحه بازی و برنامه جیل شده و کلی چیز دیگه به فریم ios4 آپدیت کرده می ارزه اینو بخرم بعدان ویواز پرو بخرم؟چون پسره می گه می خواد سریع تر بفروشه-آیا این قیتی که داده منصفانست؟قیمت شما چند می تونه باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترو خدا سریع تر.....البته خودم یه جت لخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظروتونو ترو خدا سریع تر بدین.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چن تومنه دست 2 3جی 32؟
به نظر من که الان 3G خریدن کاملا اشتباهه صبر کن تا سری جدید قیمت هاش بیاد پاییننقل قول:
سلام دوست عزیز کسی 500 نمیده منظورم اینه ادم بخواد 500 پول بده یه 200 یا یکم کمتر میزاره یه ipad میگیرهنقل قول:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
جواب farzan311
چه خبره 260
قیمت نوش 310 بود با اومدن ipod4 قیمتا کمترم میشه
نخر قیمتش بالاس
من خودم 32 خریدم 100 تومن البته طرف نمیتونست کار کنه (جریان داره)
قیمت عادلانش 190 ایناس اگه تمیز باشه
اما همونجور که دوستمونم گفت فعلا نخر کار اشتباهیه
سلام بچه ها من امروز ipod touch 32 gb خریدم
مبارکم باشه :D
بچه ها من میخوام ios4 رو بریزم روش اونم 4.1 میدونم جیل نمیشه واسم مهم نیست
البته باز نظر شما واسم مهم هست
در کل میخواستم کمکم کنید
اگه ورژن 4 و 4.1 فرقی ندارن خوب 4 رو نصب میکنم که جیلبرک بشه
مشخصات دستگاه من
32 گیگ ورژن 3.1.3 (7e18)
من تا الان اینارو گرفتم iPod3G 4.0_8A293 و iPod3G 4.1_8B1173