دوستان من هم جهت اطلاع به شما باید بگم که من تا پایان این ماه هستم یعنی تا 30 آذر . چون دارم میرم بگم که adsl رو قطع کنن
چوم من adsl دارم خیلی معتاد شدم به اینترنت . هر سوالی در زمینه کتاب دارید در خدمتم به خصوص کتابهای ریاضی . به شما هم پیشنهاد میکنم مثل mostafa_360 دور اینترنتو خط بکشین . دیگه به اندازه ی کافی پست اینجا زده شد که چه کتابی مناسبه کدوم درسه . پس زیاد حساسیت به خرج ندید . دوستان همه سعی دارن یه کتابی بگیرن که کامل باشه در صورتی که اصلا اینطور نیست . هیچ کتاب آموزشی کامل نیست . هر کدومشون یه چیزی رو کم دارن . اما همه یک هدف رو دنبال میکنن. که در بین این پستها دیگه خودتون متوجه شدید کدوم مناسبه شماست . من هم در این مدت کوتاهی که بودم با کتابهای خوبی آشنا شدم . از همه دوستان به خاطر پستها ی خوبشون تشکر میکنم. خوبی اینجور تاپیکها باعث میشه که آدم بهترین گزینه رو انتخاب کنه برای خرید کتاب
تا 30 اذر در خدمت دوستان هستم . بعد از اون دیگه نه .
در پناه حق باشید و استوار
دوستان کنکور در واقع یک مسا بقه هست و شاید هم یک جنگ . جنگ با خودتون . جنگ با رقبا اما ...
اگه میخواهید در جنگ پیروز بشید باید خود جنگ باشید
درست تنها هدف مسابقه دادن بردن نیست اما طعم پیروزی هم خیلی شیرینه . به امید این که شما ها این لذت شیرینه پیروزی رو از ته دل بچشید .
در درون انسانها یه نیرویی وجود داره که میتونن کوهها رو جابه جا کنند . به تلاشها ی خودتون ایمان داشته باشید . خدواند هم با مهربانی اشکهای شما رو در شبهای بیداری درس خواندن پاک خواهد کرد .
نگران مشکلاتی که در زمینه فیزیک و ریاضیات و ... دارین نباشید . دانشمندان هم امشکلاتی بزرگتر از این رو دارن.( انیشتن)
دیگه داره میشه مقدمه ( یا موخره ) فرهاد میثمی
موفقیت پیش رفتنه . ادامه دادنه . نه به نقطه پایان رسیدن