نه این نبود ، اونی که من می گم از همین مدل 72 بود.
یکی هم از این مدل 72 تو پارکینگ بیهقی هست که وضع نسبتاً خوبی داره.
Printable View
نه این نبود ، اونی که من می گم از همین مدل 72 بود.
یکی هم از این مدل 72 تو پارکینگ بیهقی هست که وضع نسبتاً خوبی داره.
سلام.
بچه ها امروز تایر جلو ایمپالا پنچر شد
بردمش پیش آپاراتی تا پنچریش رو بگیره...آپاراتیه یه چیز خیلی جالب گفت که شاخ در آوردم خودش هم تعجب کرده بود....روی لاستیکها سال تولید لاستیک رو مینویسه که مانند یک کد میمونه
حدث بزنید تایر مال چند سال پیشه؟
1975
یعنی 35 سال سن داره که این نشون میده ماشین راه نرفته....دیگه شک ندارم که ایمپالا فوقولاده کم کاره
راستی ایمپالا رو بیمه کردیم معاینه هم گرفتم پس فردا هم میریم شماره گذاری
خیلی جالب بود.واقعا تایر این همه سال زیر ماشین باشه(حتی اگر راه نرفته باشه) باز هم دوام بیاره و کار بده حیرت آوره.مارک تایرها چیه؟مطمئنم آمریکاییه!
وضعیت کامارو به کجا رسید؟
ممنوننقل قول:
یه مدتی من خودم بد جور به سرم زده بود یکی از این(دوج کرونت) بگیرم ؛ یکی بود تو اصفهان که تقریباً مناسب بود و اگه درست یادم باشه قیمتشو 3.5 می گفت.
حالا من متوجه نشدم تو ایران قطعاتش هست و تمیزش چقدره(3.5!!!)؟
علی آقا شما هم یه نظری بدبد...........
حقیقت من زیاد با این مدل دوج آشنایی ندارم.یه ماشین سدان خانوادگی بزرگ آمریکایی که قیافه چندان بدی نداره اما اون هیجان و لذت اسپورتی هم توش نیست..
اگر بر اساس قیمت کلی یه ماشین بخوام نظر بدم 3.5 بد نیست( اگر تمیز باشه) اما دردسرهای لوازم یدکی همیشه تعیین کننده قیمت یه ماشینه.بفرض یه چیزهای مصرفی مثل لنت ترمز یا درب ترموستات و جنت رادیاتور ها و یا لوازم جلوبندی اگر خراب بشه که به این مفتی پیدا نمیشه.توی اهواز سالها پیش یه فروشگاه لوازم جیپ بود که یه مقداری هم لوازم دوج داشت و البته حالا دیگه نیست.تهران شاید بشه چیزهایی پیدا کرد اما واقعا دردسر داره.کلا در مورد ماشینهای خاص باید اول ببینید بازار لوازم و یدکی اون چطوره؟الان یه شورلت خیلی توی بورس هست تا یه مثلا دوج یا پیلموت.
این یه جور خواست و نظر شخصیه .اگر تمایل به داشتنش داری بگیر.و البته از صاحب قبلی آدرس و نشانی تمام مکانیکها و لوازم فروشهایی که در این مورد کار میکنند را بگیری بهتره.
واقعاً ایول دارهنقل قول:
این کد رو به چه صورتی نوشته و کجای لاستیکه؟ رو همه لاستیکا هست؟
کلاً ماشین آمریکایی چیزی به جز دردسر و دوندگی نداره ، البته خب "ما" اعتقاد داریم که ارزش این دردسرها و دوندگی ها رو دارهنقل قول:
من خودم اعتقادم اینه که اگه ماشین آمریکایی بخری ، (هر چه قدر هم سرحال باشه) باید حدود 2-3 میلیون اضافه بر قیمت ماشین ، خرجهای اضافیشو در نظر بگیری و آمادگی خرج کردنشو داشته باشی ...
در مورد اون ماستنگ صفحه قبل ، به نظر بنده ارزش کیلویی آهن قراضه به مقدار وزنش داره و نه بیشتر... همون حدود 200 هزار تومن.
سلام تاريخ توليد لاستيك رو معمولاً به صورت يه عدد چهار رقمي روي لاستيك مي زنند كه دو رقم سمت راست نمايشگر سال ساخت لاستيك و دو رقم سمت چپ نمايشگر هفته چندم ساليه كه لاستيك تو اون تاريخ ساخته شده مثلاً اگه نوشته باشه 1409 يعني تو هفته چهاردهم سال 2009 ساخته شده كه ميشه ماه آوريل2009نقل قول:
احتمالاً روي لاستيك ماشين محمد آقا بايد يه همچين چيزي نوشته شده باشه 1275:46:
سلام.
والا من خودمم شک کردم ولی فردا میرم از لاستیک عکس میگیرم و کدش رو هم میبینم
راستی اون لاستیکه بود که ترکید و عکسش رو گذاشتم اون یکی از تایرها بود که نابود شد
جالب اینجاست که لاستیکها 60-70 درصد آج داره فقط گوشه هاش پوسیده وجالبتراینکه لاستیک تیوپلس بود و الان یه تیوت انداختم روش ولی بازم آپاراته گفت دبگه این لاستیکا بدرد نمیخورن
صاحب قبلی ماشین میگفت این ماشین همش خواب بوده ولی من زیاد باورم نشد ولی حالا فهمیدم راست میگه چند دلیل هم برای ثابت کردن کم کار بود ماشین دارم که بعدا میگم....
مسلما کم راه رفته و بیشتر خوابیده بوده.تایر چیزی نیست که بشه بازسازی و تعمیر و نوسازی کرد( بصورت استاندارد)بنابر این اگر قضیه را اینجور تصور کنیم که این لاستیکها مال خود ماشین بودند پس نشون میده واقعا کم راه رفته.شاید اگر امکان و دسترسی وجود داشت میشد فهمید روزی که این ایمپالا از خط تولید جنرال موتورز خارج شده همین لاستیکها زیرش بوده یا نه.احتمالا حتی شماره سریال لاستیکها را با خود ماشین هم یه جایی ثبت میکردن.این مربوط به مسائل امنیتی و پلیسی و F.B.I آمریکا میشده.بارها توی فیلمها دیم که از روی شماره سریال یه قطعه کوچک یه ماشین تونستند اصل ماشین و صاحبش را پیگیری کنند.مثل یه جریان بمب گذاری توی عربستان که از روی شماره ثبت شده میل لنگ ماشین خود ماشین.صاحبش و خیلی چیزهای دیگه را ردیابی کردند.