ممنون.خسته نباشید.
پس بهتره من مسئله رو باز تر کنم.
پراید معمولی بهتره یا 141 یا 132؟
rd یا cielo مدل پایینش چی هست؟را داره؟قسطی باشه بهتره.
ممنون.خسته نباشید.
پس بهتره من مسئله رو باز تر کنم.
پراید معمولی بهتره یا 141 یا 132؟
rd یا cielo مدل پایینش چی هست؟را داره؟قسطی باشه بهتره.
بین اینها 141 به نظر من بهتره! هر چند الان پراید هیدرولیک با ای بی اس اومده اونم بد نیست!
آر دی و سیلو مدل پایین قسطی نمیتونی بخری! اصولا ماشین کارکرده قسطی نداره مگر اینکه یکی فروشنده باشه بخواد این کار رو بکنه! به نظر من همون تندر E0 از همه بهتره!
132 بهتر نیست؟قیمتش چی؟خوشگل ترم هست.قدرت و امنیت چطور؟فکر کنم 132 بهتر از اینا باشه ها
132؟ خوشگل؟ امنیت؟قدرت؟نقل قول:
132 به معنی متضاد همه اینهاس!باورت میشه تو اولین کسی هستی که من دیدم میگه 132 خوشگله؟
آخه 132 چی داره مگه؟؟؟
بزکه....اصلا جالب نیست!
آخه 132 چی داره مگه؟؟؟
بزکه....اصلا جالب نیست!
نقل قول:
132؟ خوشگل؟ امنیت؟قدرت؟
132 به معنی متضاد همه اینهاس!باورت میشه تو اولین کسی هستی که من دیدم میگه 132 خوشگله؟
منظورم بین اون یکی پرایداس.وگرنه خودم اولا که میدیدمش مثل لنسر زده بودنش تا میدیدمش کلی میخندیدم.141 امنیت و قدرتش از این یکیا بالاتره؟
بهش برسی تو دل برو میشه.نقل قول:
آخه 132 چی داره مگه؟؟؟
بزکه....اصلا جالب نیست!
قیمت اینارو ندارید؟
ببین بذار یه چیزی رو ساده بهت بگم! اصولا جنس ایرانی یا بهتر بگم ساخت سایپا یا اگه بخوایم دقیقتر بگیم دستپخت های مهندسان توانمند کشورمون نه امنیت دارن نه قدرت!نقل قول:
منظورم بین اون یکی پرایداس.وگرنه خودم اولا که میدیدمش مثل لنسر زده بودنش تا میدیدمش کلی میخندیدم.141 امنیت و قدرتش از این یکیا بالاتره؟
کلا تو این رنج تندر مدل پایه از همه بهتر قوی تر و مطمئن تره!
اینم که میگی بهش برسیم به همین راحتی ها نیست! مثل Need For Speed نیست که یه دکمه بزنی یه فلاپ بیاد بره زیر ماشین اگه خوشت نیومد یکی دیگه بندازی!
دوستان من یه پراید مدل 87 با 700 لیتر بنزین و 13000 کارکرد دارم میخوام بفروشمش اگه مایل بودید میتونید پیغام خصوصی بذارید.
(با عرض معذرت از مدیران اگه پستم بر خلاف قوانینه حذفش کنید...)
سلام.
من كارم كامپيوتره و هيچ چيز از ماشين سر در نميارم.
دنبال يه ماشين آمريكايي ميگردم كه خيلي گنده نباشه. دو سه مليون بيشتر نميخوام بخرم خودشو ولي حاضرم رو تيونينگ و اين حرفاش حسابي خرج كنم.
يه ماشين تو مايه هاي اين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورد موستانگ مدل هفتاد ميلادي هستش.
ميخواستم ببينم اصلا همچين مدلي هست تو ايران. و آيا اصلا خوب هستن اينجور ماشينها
با توجه به اينكه نهايتا هفته اي يكبار با ماشين ميرم تا كرج مصرف بنزين و اين حرفاش برام مهم نيست. در واقع يه مدلي ميخوام كه هم متفاوت باشه هم آدم از سوار شدنش احساس خوبي بهش دست بده ( بودجه در حد آزرا و اين حرفا نيست ولي به هيچ عنوان هم قصد خريد ماشينهايي مثل پرايد رو ندارم )
و در ضمن آيا مركز خاصي براي خريد و فروش اين دسته ماشينها در تهران هست يا بايد اينور و اونور بگردي؟
ممنون ميشم اگه يه مشاوره اي بدين بهم