نقل قول:
مهندس من چیکار کنم رو نگفتین ! :20:
Printable View
نقل قول:
مهندس من چیکار کنم رو نگفتین ! :20:
سلام دوستان
من یک هادر 500 گیگ مکستور دارم دو سه هفته پیش ویندوز ارور داد که ( اگه اشتباه نکنم) بد سکتور های هادر قابل شناسایی نیست و درایو c و d من رو به حالت مخفی دراورد ولی با درایو e هیچ کاری نکرد من با چند تا نرم افزار ریکاوری اطلاعات تونستم وندوز رو درست کنم اما توی درایو c من که حجمش 159 گیگ هست فقط حدود 50 گیگش پره اما ویندوز 7 میگه که 145 گیگ اون پره!!!!!
من با یک نرم افزار بهینه ساز تونستم این مشکل رو درست کنم. یک فن هم برای جلوی کیس نسب کردم تا هادر رو خنک تر کنه!!
حالا سوال من اینه که اصلا مشکل در نخوندن بد سکتور در چیه؟ ایا میتونه دوباره این مشکل ظاهر بشته؟
با سلام وخسته نباشید
یه هارد سیگیت 250 گیگ دارم که سرعتش خیلی پایینه وبعد از فرمت وپارتیشن هم سرعتش پاینه خیلی دیر میاد بالا به عنوان هارد دوم هم سیستم رو کلا فلج میکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون.
با سلام
من یه هارد هیتاچی 500 گیگ اکسترنال به مدت 1 ساله دارم
تا دیروز این هارد تنها مشکلش این بود که فقط با پورتهای یو اس بی خود مادربورد کار میکرد و از جلوی کیس کار نمیکرد و فقط صدای تیک تیک میداد موقع وصل به جلو کیس
امروز یه مشکل خیلی بد پیدا کرده و اونم اینه که بعضی ازفولدرای شاخه اصلی هارد رو به هیچ عنوان باز نمیکنه و تا روی این فولدرا کلیک میکنم گیر میکنم ومجبورمیشم ریستش کنم سیستمو ولی بعضی از فولدرارو به راحتی باز میکنه و مشکلی نداره
بدشانسیم فولدرای مهمممو باز نمیکنه
تو رو خدا کمکم کنید
سلام دوست مننقل قول:
اینکه الان هاردتون بالا نمیاد مسیله دیگری است:
1- اگر هارد روشن میشود و وقتی هارد را در دستتان میگیرید احساس میکنید که موتور میچرخد و هد نیر بنظر جابجا میشود ، اما هارد دیتکت نمیکند میتواند از فرم ویر باشد و هم میتواند از برد هارد باشد و ... که دو دلیل اول پر رنگ تر هستند.
2- اگر هارد اصلا" استارت ندارد و موتور نمیچرخد میتواند از خرابی مدار پاور در برد هارددیسک و یا خرابی در مدیا مثلا" هد باشد البته دلایل بیشتری نیز وجود دارد.
پس اول باید هارد را دیتکت کرد بعد رفت سراغ مراحل باقی.
منتظر شما هستم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
دوباره سوالات شما را مرور کردمنقل قول:
یکم گیج شدم شما در جایی دیتکت هارد را گذاشته اید یک عکس با مدل سریال ... پس هارد شما دیتکت دارد !!!!!
لطفا" اگر هارد درون ویندوز میاید تصویر Disk managment را درج کنید.
سلام دوست مننقل قول:
مشکل در نخواندن بد سکتور؟
خوب بدسکتور سکتور خراب است و نخواندنش هم عادی لطفا" پیغام را کامل درج کنید.
دوست عزیز خدا را شکر شما مشکل هاردتان را حل کرده اید ولی عموما" این وصله پینه کردن ها در دراز مدت ایجاد مشکل میکند به مظر من خالا اگر تمام اطلاعاتتان را استخراج کرده اید روی یک هارد سالم دیگر بریزید و این هارددیسک را از ابتدا پارتیشن بندی و فرمت نمایید.
هارد 250سامسونگ، درضمن گارانتی هم ندارهنقل قول:
ببخشید یک سوال دیگه برام پیش اومد! الان حداکثر دمایی که یک هادر میتونه تحمل کنه چقدره و الان هارد من دماش بین 35 تا 39 هست یعنی خوبه یا بد؟نقل قول:
بازم ممنون!!!:11:
سلام دوست مننقل قول:
برای هر هارددیسکی متفاوت است مثلا" برای تقریبا" نه همه هارددیسک های سیگیت دمای کاری 0-60 است . باید به سایت مادر آنها مراجعه کنید و یا از فروشنده بپرسید. دمای هارددیسک شما کاملا" عادی است .
البته دقت کنید که دمای بیرون هاددیسک با دمای داخل آن خیلی متفاوت است.
???????????نقل قول: