اما من پیداش نمی کنم فقط در صفحه اصلی انجمن ها موضوع جدید داره که بعد از این که کلیکش کردم گفت فقط برای مدیران مقدوره:41:نقل قول:
اما من پیداش نمی کنم فقط در صفحه اصلی انجمن ها موضوع جدید داره که بعد از این که کلیکش کردم گفت فقط برای مدیران مقدوره:41:نقل قول:
نقل قول:
توی صفحه اصلی انجمن امکان باز کردن تاپیک جدید فقط برای مدیران هست اما توی انجمن های دیگه مثل موسیقی و بازی و فیلم و غیره و غیره این امکان برای همه ی اعضا فعال هست و شما میتونید از طریق همون دکمه موضوع جدید تاپیک جدید ایجاد کنید...
موفق باشید...
فـــــــــــــــــرزاد
متشکرم مشکلم حل شد اما :
پست های من تا چند ساعت پیش که اومدم4 یا 5 تا بود مگه بعد از هر مرتبه خارج شدن پست ها صفر می شن؟ !!!
یه نگاه به پستهای دیگر کاربران بندازین!!!نقل قول:
فکر میکنید در هر بار که وارد سایت شدن چندین هزارتا پست ارسال کردن؟!:46:
احتمالا پست های شما رو پاک کردن...
که در این صورت به احتمال زیاد حتما پیغام خصوصی از طرف روبات سایت (آکوا) برای شما ارسال خواهد شد...
ضمن اینکه باید توجه داشته باشید که در بعضی از انجمن ها مثل همین جا پست ها شمارش نمیشوند همچنین امکان تشکر از پستهای دیگران نیز غیرفعال هست...
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
چه اسم جالبی داری!!!نقل قول:
نوشته شده توسطmontazermandeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست های من تا چند ساعت پیش که اومدم4 یا 5 تا بود مگه بعد از هر مرتبه خارج شدن پست ها صفر می شن؟ !!!
تو کدوم قسمت پست دادی شاید به تراش متقل شده
اغلب تاپیک هایی که زننده ی تاپیک شخص دیگه ای باشه و شما داخل تاپیک پست داده باشی وقتی تاپیک به تراش منتقل بشه پستت هم حذف میشه و اگر فقط پستت حذف شده باشه یه یوزر با نام آکوا شما رو ملاقات میکنه که دیلیت شده پستت دیگه دنبالش نگرد
سلام . من امروز اومدم فروم دیدم آکوا 5 تا پیغام با عنوان Post Un-Approved بهم داده . این معنیش چیه ؟؟؟؟
چون وقتی پست حذف میشد عنوانش post delected بود اما این یه چیز دیگست .
من امروز خواستم بيام با پيغامي دال بر تغييراتي كه توو انجمن داده ميشد مواجه شدم،شايد شما پستها رو توو لحظه آخر اين تغييرات دادين و اونها طي تغييرات پاك شده باشن !
یه جواب قطعی بهم نمی دین؟؟؟؟!
سلامنقل قول:
خوب میتونی با مدیر سایت در ارتباط بزاری ، در ضمن . در زیر صفحه ، تماس با ما . اون رو امتحان کن
شاید فرجی شد . :31:کد:http://forum.p30world.com/sendmessage.php
امروز با پرو*کسی اومده بودم پی سی گیر داد و گفت باید غیر فعال کنید و با Ip حقیقی بیاید :دی
نمیشه کاریش کرد ؟