-
فصل 2007 -2008 لالیگا در یک نگاه:
موقعیت جغرافیایی تیم های حاضر در این فصل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
-
-
سلام به همگی :
اول اینکه چارلی جوون خیللی ممنون از گزارشت و اینو بگم من چند وقتی هست که اینترنت در اختیار ندارم و الان هم از کافی دارم مینویسم وگرنه حتمآ میومدم ولی خیلی خوب بوده بازی من گلهاش رو دیدم واقعآ به این میگن رئال خیلی خوشم اومد و اینو بگم ایول ایول ایول ایول به لباس خوشگل و جدید رئال خیلی خیلی عالی بود دقیقآ شبیه سال 2000 من که خیلی خوشم اومد از لباس جدید رئال و اینو بگم چارلی بازی رو از کجا دیدی ؟؟؟؟
والا اینو بگم که خدایشش شما از رائول بزرگتر و بینظیر تر بازیکن دیدین وای که چقدر این ستاره داره میدرخشه خدایشش من فوق فوق عاشقشم ................
-
سلام به همه........
خوبی احمد جان.........؟؟؟
منم موافقم لباس دیشب رئال خیلی جالب بود.....درواقع لباس از بنفشی درومده بود....رفته بود سمت مشکی........
راستی منکه گفتم رفتم خونه دوستم.......ماهواره بدرد همین موقع ها میخوره.........!!!:27::27::27:
میگم گل اشنایدرو دیدید؟؟؟؟؟؟تا آخر بازی 50 بار نشونش داد.......اینقدر نشونش داد من فکر می کردم دارم از ایران بازی رو نگاه میکنم و اونا دارن سانسور میکنن....!!!!ولی گل آخر راموس هم خیلی خوشکل بود.......
اینم 5 تا عکس از بازی .....ولی بازم میگم حیف که adsl ندارم وگرنه اون فیلمی که گرفتم رو که تا الان 100 بار دیدمش رو براتون میزاشتم........
-
وای که این لباس جدیدشون عالیه خیلی خوشگله ........
راستی من خودمو کشتم تو هر سایتی گشتم فیلم دیشب رو پیدا نکردم منظور پایان بازی و جام گرفتن رئال .......
چاری ممنون من خوبم شما چطورین دوست عزیز نبودی چند وقتی؟
-
سلام...
مرسی ازگزارشت و عکسا ...
من فک کردم بازی نیست ....
اه......
-
کاسیاس جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم خوبی ؟
راستی نظرت درباره لباس جدید رئال چیه؟
-
ايول به مرام همهي بچّهها....چه لباس محشري....عشق كردم.....هم با طرح كلّيش...هم با فونت حروف و عددهاش....معركه بود...واقعاً معركه بود...