من از همون اول 2گيگ روش گذاشتم. اصلا سرعت پايين نمياد. هنگ هم نميكنه.نقل قول:
Printable View
من از همون اول 2گيگ روش گذاشتم. اصلا سرعت پايين نمياد. هنگ هم نميكنه.نقل قول:
سلام دوستان من امروز خودم شخصا 5700 رو با w950 که به صداش معروفه مقایسه کردم....
صدای 5700 توی اسپیکر های خود گوشی خیلی خیلی بلند تر هستند...کیفیتش هم خیلی بهتره...باسش هم بیشتره...
اما توی هدفون واقعا و950 بهتر بود...هم کیفیت ..هم بلندی ...هم باس !!!
اما من هدفون و950 رو زدم به 5700 خیلی خوب شد...توپ شد...یعنی یه دونه هدفون واکمن بخری یلی خوب میشه...
خیلی ممنون.نقل قول:
تا گوشی خز بشه من و تو پیر شدیم.یعنی به این زودیها خز بی خز!نقل قول:
بازم, 5700 مولتی مدیا شرمنده نمیشه کیفیت در عین بلئدی صدا از مشخصه های گوشی پنجاه و هفت , دو صفره!نقل قول:
عزیز من بنده از روز اول که گوشیمو گرفتم اکولایزر رو تا اخر بالا بردم و اسمشو گذاشتم مکس وولوم!!!استریو و لودنس همیشه روشن!!صدا تا اخر بالا!!!!فقط اهنگهای بی کیفیت تقویت شده نویز داشتند!!!اهنگهای mp3 با صدا واضح و شفاف به گوش میرسیدن!!!!!در ضمن من مدتیه یه اکولایزر جدید کشف کردم که بلندی صدا رو دو برابر میکنه و صدا تیز تر میشه!!!هر کس این کار رو کرده ترسیده اسپیکرهاش خراب بشن و به خاطر همین دوباره به حالت معمولی برشون گردونده!!!!ولی من الان این اکولایزر جدید رو گذاشتم و فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده!!مگه کشکه که اسپیکر خراب شه؟؟!؟!!!!صدای ان73 قرقر میکنه ولی خراب نمیشه اونوقت 5700 با اون کیفیت خراب بشه!!!!:8::8:تنظیم اکولایزر مورد نظر رو اگه میخواستی برات پیغام خصوص میفرستم!ok????باز هم میگم اون صدای نویز به خاطر خود اهنگه@!!در نرم افزار itune میشه اهنگها رو درست کرد!!!ok>?>>????:19::19::20::11:نقل قول:
اگه خراب نشده پس چرا آهنگ هايي كه قبلا درست ميخوند الآن جرجر ميكنه؟؟؟؟آهنگ كه خراب نشده!!!!!!؟؟؟من شنيدم توي سري اول اين گوشي اين مشكل وجود داره. اصلا سيمبين گوشيت اگه آپديت نكرده باشي چنده؟؟؟مال من 3.27 هست.اگه ميشه تنظيمات اكولايزر رو هم بذار تا همه استفاده كنن. اگرم بنا به دلايلي نميشه برام پيغام خصوصي بفرست... در ضمن من خيلي بعيد ميدونم با تيزي صدا اسپيكرها خراب بشن!!!!..اسپيكر ها معملا با صداهاي بم و خفه خراب ميشن...!!!?<ok :31:نقل قول:
چرا بعضي پستام خود به خود غيب ميشن؟؟؟؟؟؟؟ آخه من كه حرف زشتي نزدم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ببین اگه صدای با کیفیت و لند میخواهی همه ی اکولایزر رو تا اخر ببر بالا!اگه صدا بلند و تیز میخواهی که قر قر کنه باید از سمت چپ اولین اکولایزر رو تا اخر ببری بالا!!دومی رو13 تا ببر بالا و سومی رو 9 تا ببر بالا و 2 تا بعدی رو تا اخر ببر بالا!در حدالامکان استریو رو خاموش کن!در ضمن میتونی اکولازر دومی رو روی 12 یا 11 نیز قرار بدی ولی صدا خیلی تیز تر میشه!!!ok?????
دوباره سلام :8:نقل قول:
كمي جستجو كردم تا اينكه بتونم روي گوشيم Menuي فارسي رو نصب كنم. سرانجام تو تالاري به نام ----------- پست يك نفري (f_a_r_i_d) رو ديدم كه گفته بود گوشيم رو فارسي كردم و... . گوشي اون هم 5700 هستش. ازش پرسيدم و اون بهم گفت كه دو رقم آخر كد كه 36 هستُ به 60 تغيير بدم. همين. گفت كه سرعت عكاسي هم بالا مي ره!؟ ولي كيفيت عكاسي رو تغيير نمي ده!؟ در پايانم توصيه كرد كه اين كار رو نكنم! نمي دونم چرا!؟
پس به جاي دو رقم آخر كد (0515736) كه 36 باشه عدد 60 رو قرار مي ديم تا بتونيم از Menuي فارسي بهره مند بشيم. :46:
كد انگليسي: Nokia 5700 XM, RM-230, 0515736
كد فــارسـي: Nokia 5700 XM, RM-230, 0515760
اگر هم كسي خبرهاي تازه اي داشت بگه تا همه استفاده كنن. :5:
موفق باشيد×1024+2^6 :27:
پنجشنبه، 24 آبان 86
دلیل داشته که گفته این کار رو نکن!!ممکنه بعدا برای فروش گوشی برات مشکلی پیش بیاد!!ویا شاید این کار مثل فلش کردنه!!از دی جی ممل بپرس ببین نظرش چیه!!!
من از روزی که گرفتم گوشیم 5700 فارسی بود من نمیدونم از کجا میخرین توی اکثر سایتها هم میبینم که میخان 5700 رو فارسی کنن اخه مگه فارسی نیست؟من هر چی دیدم فارسی بود شاید شما از نماینگی های مجاز نمیخرین همیشه اگر چیزی میخایین بخرین برین سایتشتوی اونجا نماینگی بدون واسطه نوکیا در ایران که من اکثر شهر هارو اسمشونو دیدم میبینین جالبه که بدونین این نمایندگیها که خود نوکیا معرفی می کنه قیمتاش کاملا مناسب و خوبه !!! حتما از سایتش بگیرینکد:www.nokia.com