دست همه ی دوستان درد نکنه. با تلاش بسیار بالاخره تونستم بازی رو بالا بیارم . ولی هر کاری می کنم نه کیبورد رو بازی تاثیر داره نه دسته . اگه می شه راهنماییم کنید که چطور تنظیمات رو درست کنم؟
Printable View
دست همه ی دوستان درد نکنه. با تلاش بسیار بالاخره تونستم بازی رو بالا بیارم . ولی هر کاری می کنم نه کیبورد رو بازی تاثیر داره نه دسته . اگه می شه راهنماییم کنید که چطور تنظیمات رو درست کنم؟
شاید باید به اپشنس بین و شایدم مشکل از بازی!نقل قول:
سلام اینم مشخصات سیستم.
Ram 1 Gb
Graphic: Nvidia Geforce Gs 7600 256mb
Hard:120gb
CPU:PENTIUM 4 INTEL 3GH 800 MHz FSB 2MB L2 CACHE
سلام
من اين بازي generals 2 رو كاملا نصب كردم سيستمم هم بهش ميخوره ولي اخرش كه كرك ميخواد تو CD فايل كرك نيست ميخوام بدونم cd خرابه يا كلا از يه راه ديگه بايد برم؟
دوست عزیز بعد شما به بقیه میگی پست بیهوده نده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با این جواب بدتر این دوستمون رو گمراه کردی !
قابل توجه اون دوستی که میخواد با کیبورد یا دسته بازی کنه :
شما وقتی برنامه رو اجرا کردی توی منو نوشته Configure
اونو بزن بعد نوشته Performance و یا همچین چیزی ( چون الآن برنامه رو ندارم اینطوری میگم )
بعد یک سری تنظیمات کلی میاد .
یک قسمت نوشته First Controller .
زیرش هم نوشته Config
Config رو بزن و بعد میبینی که عکس دسته بازی میاد .
روی هرکدوم از دکمه ها بزن و دکمه ای که خواستی تنظیم کن .
توجه : اگه دسته بازی رو کامل نصب کرده باشی ، میتونی با دسته هم بازی کنی
دوست عزیز اگه CD شما مثل مال من باشه در سی دی یک یا دو یه فولدری هست به اسم Patch .نقل قول:
شما این رو اجرا میکنی و مسیر نصب بازی رو میدی و Unzip رو میزنی و بعد خود بازی کرک میشه .
اگه چنین چیزی وجود نداشت اینجا درخواست بده حمید جان کمکت میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز خسته نباشيد من يك مشكل دارم و اون هم نتونستم اين بازيarmed Assault را اجرا كنم
يعني نصب ميشه ولي بالا نمياد حالا كامل ميگم
مال من نسخه Dvd هستش البته كپي كه از همين سايت خريداري كردم كه سخت هم پشيمونم چون يك كلاه بزرگ گزاشتن سرم حالا بگزريم و بعد اين پكي كه فرستادن مال شركن تكين هستش كه من باز اينجا هم تعجب كردم و اون هم اينكه پك اصلي هست مام ديويديش كپي چون معمولان نسخه بازي هاي تكين همه اصلي است اما اين حتي برچسب شركتي هم نداره حالا بگزريم
آقا ما اين رو نصب مي كنيم روي فايل اجراييش كليك ميكنيم اما بالا نمياد
حالا شايد شما بگيد ايراد از سيستم و يا ويندوز است كه نه اينچنين نيست
سيستم من گرفيكش 6600 جي تي ايكس 256 نويديا است
رم هم 512 ديديار 2 است
و از همه مهمتر سي پي يو 2800 اينتل است
و مشكل هم از ويندوز نيست چون ويندوزم رو هم تازه عوض كردم و الان چند تا بازي نصب شده هم دارم كه دارم بازي ميكنم
راستي داخل خودش هم كرك و سريا داره كه كركش رو نصب كردم اما هيچ فرقي نكرد سريال هم اصلان از من نخواسته اما داخل Dvd هستش
خوب فكر كنم خوب توضيح دادم اگه ميشه كمك كنيد ممنون
و در آخر من خيلي تاسف خوردم اين همه هزينه كردم كه آخرش هم كه ميخواستيم يك نسخه اصل داشته باشيم هم يك كپي گيرمون اومد كه من خيلي جا خوردم
دوست من سیستمت که پایینهنقل قول:
به نظرم مشکل از سیستمته:31:
بیشتر ممکنه گرافیک باشه:13:
در جواب mhnmohsen جان!
ببین اگه سریال نخواد و مشکلی که میگی داشته باشه 3 دلیل داره که 1 فکر کنم باید باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- سی دی خرابه
2- سی دی یا تقلبیه یا اصل نیست یا اصلا بازی نیست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل 3 - وجود ندارد!!
و راه حل:
اگه از اینجا خریدی باید ه اینجا بیایو بگی:
کد:http://shop.p30world.com/support/
دوست عزیز من تاحالا DVD این بازی رو ندیدم .نقل قول:
ولی حالا که گرفتی ممکنه مشکل از ورژن Direct X باشه .
شما لطف کن اون DirectX داخل DVD بازی رو نصب کن .
ببین مشکلت حل میشه .
نه بابا سیستمتش خوبه . مشکل از سیستم نیست .نقل قول:
دوست من سیستمت که پایینه
به نظرم مشکل از سیستمته
بیشتر ممکنه گرافیک باشه
من قبلا این مشکل رو با بازی ScarFace داشتم و اینطوری بود .
یه بار Direct X داخل سیدی رو نصب کردم مشکلش حل شد .
اره ببین توی سیدی بازی دایرکت ایکس نداره تا نصبش کنی احتمال زیاد مشکل از همین دایرکت ایکس باشه.
شایدم سیدی بازی و یا گرافیک بازی مشکل داره.