گروه 12 نفره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه 3 نفر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گروه 12 نفره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه 3 نفر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی...
اگه (مثلا) من آکادمی ساختم؛ بعد می تونم لول مارکت رو پایین بیارم؟ آکادمیه خراب نمیشه؟:31:
درسته ولي ديگه حوصله نكردم اسم همه رو بيارم ضمنا بعضي ها شون فعلا اكتيو نيستن يعني انلاين نيستن به همين خاطر اسمشون رو نياوردم يه اكانت هم هست كه خودم سيترش هستم ولي در كل بايد همه همكاري كنن يه دليل ديگه هم اين بود كه ما سه نفر به كسي كه ميخواهيم حمله كنيم نزديك هستيم و فكر ميكنم 3 نفري هم بشه دخلشو اورد .نقل قول:
بله , میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدرا کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من راجع با گروه باهاش کاردارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه کی ممکنه آن بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی چرا تو رییس گروه نموندی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ورلد رو اشتباه می زنی یا یوزرت رو اشتباه می نویسی:27:نقل قول:
THE HELLBLAZER
اگر هم پسورد یادت رفته بگو برات بفرستم:46:
من فقط رفتم توی اکانتت و خودمو سیتر کردم تا عقب نبفتی:10:
به كسي كه ديروز به ابتين حمله كرد بود رو براي ترسوندنش يه نيزده دار فرستادم طرف فكر ميكنه ميخوام غارتش كنم چند ساعته ديگه نيزه دار ميرسه بهش ولي اين نامه رو بهم داده :
you know its not smart to start a war so soon in the game, that was folish of u.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:d :D :D :d :D :D
خیلی اذیتم کرد ولی بالاخره کلیرش کردم ...خیلی سر سخت بود ..:دی :دی
پوینتش هم 206 بود ...
بهش بگی خودتی...
بگو ما همیشه باهمیم...
متحدیم...
زمان و مکان برامون فرقی نداره...
و هرچی سد راهمون بشه از بین میبریم...
آره به منم كه حمله كرد فقط چوب و اهن برد اونم فقط 65 تا!!!نقل قول:
باورتون ميشه داشتم ميمردم چون زياد داشتم.:31: