اپدیت کن به اخرین ورژننقل قول:
Printable View
اپدیت کن به اخرین ورژننقل قول:
سلام
دوستان من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم :n13:
میشه به طور خلاصه تمامی باگ های سیستم پارس آنلاین رو بگید؟ :n27:
ممنون :n06:
اگه روزی گوگل فایبر به ایران بیاد قبلش ایران باید به قانون کپی رایت جهانی بپیونده، در نتیجه نه نرم افزار ، نه بازی، نه فیلم ، نه موسیقی، نه حتی سریال هیچ چیزی قابل دانلود نیست. شما فقط می تونی بعضا از سیستم های استریم ویدیو استفاده کنی تازه بابت اونها هم کلی ماهیانه باید پول بدی دیگه هارد میخوای چیکار ؟نقل قول:
-----------------------------------------------------
دوستان سرعت شبانه 2 مگ با 256 فرق میکنه ؟ من الان 2 مگ دارم شبی 2.5 گیگ حدودا میتونم دریافت کنم اگه با 256 فرقی نداره خوب چه کاریه پول اضافه بدم ؟
حرفت از نظر تئوری درسته. اما واقعیت اینه که همین الآن تو آمریکا هم دزدی مسأله جدیه و بین کاربرای اونجا هم وجود داره. اما کسی پیگیر این نمیشه که کاربر عادی تو خونه یه فیلم غیرقانونی رو دانلود کنه و ببینه. یا یه نرمافزار کرک شده رو دانلود و نصب کنه. کسب درآمد از این سرویساست که برای اونا حساس. یعنی شما نرمافزار کرک شده رو بفروشی یا بذاری تو یه فایلشیرینگ و با دانلود اون نرمافزار یا فیلم غیرقانونی درآمد کسب کنی. تازه تو این موارد هم اون سایتی که شرایط این کار رو فراهم کرده بسته میشه نه اون آپلودر مستقیماً. اصلاً این همه سایت تورنت و p2p چیه پس تو دنیا. خیلیاشون تو اروپان که قوانین کپی رایت توشون وجود دارد.نقل قول:
در مورد اون سؤالت: من هم سرویس 2 مگ محدود دارم. شبانه اما متوسط 7 تا 8 گیگ میتونم دانلود کنم. به شرطی که لینک از سرورهای داخلی باشه. البته چند روزی هست که ظاهراً سرورهای داخلی هم دچار محدودیت میشن. اما مقدار دانلود شما خیلی کمه. شما حداقل باید بتونی 4 تا 4.5 گیگ بگیری وگرنه شرکت داره تخلف میکنه. چون طبق قرارداد سرعت دانلود سرویست 2 مگابیته که باید حداقل تو 95 درصد مواقع این سرعت رو بهت بده از جمله رایگان شبانه. تو 5 ساعت هم باید بتونی با این سرعت حداقل 4 گیگ دانلود کنی.
به نظرم باید از طریق پشتیبانی پیگیر بشی.
منم پارس آنلاینی شدم پینگش عالیه سرعت هم توی روز تا الان که خوب بده باید رایگان شبش رو هم امتحان کنم که امیدوارم اونم خوب باشه.
فقط یه مشکل داره اونم اینه که برای گزارش مصرف حتما باید دیسکانکت کرد. راهی نداره که بدون دیسکانکت ریز مصرف رو نشون بده؟
داداش چه سرعتی رو گرفتی؟نقل قول:
256 گرفتم داداش فعلا که همه چی آرومه فقط باید ببینم شبش چجوریهنقل قول:
ایشالا که خوب باشه،ما هم زودتر قراردادمون تموم بشه از صبا فرار کنیمنقل قول:
راحت خودشون برات رو 9 مگ بستن؟
نقل قول:
من دوتاخط دارم که اون یکیش هنوز آسیاتک تخلیه نکرده این یکی یه کم نویز داره 9 مگ نمیکشه . پارس آنلاین یه قابلیت داره که میشه درخواست تغییر خط داد منم بعد اینکه تخلیه شد میخوام درخواست تغییر خط به اون یکی بدم که وضعش بهتره. آره اگه بگی راحت برات میبندن رو 9 مگ خیالت راحت
دوستان من 512 محدود دارم ، روز ها سرعت عالیه و شب ها سرعت خیلی کمه (در حد 30-40 کیلوبایت) و هر چند ثانیه هم سرعت صفر میشه!!
شما هم مشکل صفر شدن سرعت رو دارید؟ راهی داره درست بشه؟