اسپليتر رو به كجا وصل كنم؟به مودم كه وصله.نقل قول:
Printable View
اسپليتر رو به كجا وصل كنم؟به مودم كه وصله.نقل قول:
سلام
دوستان یه پیشنهاد دارم سری به تاپیک adsl مخارات تهران بزنید نه خبری از شکایت درباره محدودیت وجود داره نه شکایت از افت سرعت یا قطعی وجود نداره همه چی ارومه همه هم دارن دانلود میکنن.
من در پایان این دوره حتما از شاتل میرم
خداحافظ شاتل خداحافظ فروم شاتل
باهوش سرعت دانلود نگاه کن 32 است حتی از دیال اپ هم کمترهنقل قول:
البته این هندونه ای که دوستمون گفتن ممکنه گرونترین و کال ترین هندونه ای که خریدین در بیاد؛ بنابراین اگر واقعا راه دیگه ای ندارین و هیچ شرکت دیگه ای منطقه شما اینترنت(هندونه!) نمیده سراغ این هندونه فروش برید:31:نقل قول:
روی شبانه شاتل اصلا و ابدا حساب نکنید. من الان 8 ماهه که از ساعت 1 شب تا 8 صبح اصلا صفحه نمی تونم باز کنم چه برسه به دانلود.
در ضمن اگر خواستن اینترنت بگیرین حالا از هر شرکتی حتما اولش فقط یک ماهه بگیرین گول این بخش فروش شرکتها رو نخورین که با تخفیف فکر کنید یک ساله بگیرین خوبه، فکر اینم باشید که هر چقدر قرداد طولانی تر باشه اگر اون شرکت بد دربیاد واقعا اسیر شدین پس اولش حتما یک ماهه بگیرین بعدا اگرخوب بود قراداد یکم طولانی تر بنیدین مثلا سه ماهه.
شاتل کاربرانی که یک شب بتوانند دانلود با سرعت خوب داشته باشند را در شبهای بعد تنبیه می کنند و سرعت شبانه را میآورد در حد دایلآپ و گاهی پایینتر!
خواهش میکنم، یه پیشنهاد دیگه راجع به وایمکس هم تحقیق کنید بعضی جاها وایمکس خوب در اومده البته متاسفانه وایمکس خیلی شانسیه من 1مگ گرفتم ماه اول با 136 ثابت دانلود میکردم ماه بعد اکثر مواقع قطع بود و به زور به40 می رسید! معلوم شد که آنتن شون منطقه ما خرابه و مجبور شدم پس بدم(مبین نت). خلاصه خیلی بستگی به اون BTS که وصل میشین داره بعضی هاشون که خلوت هستن اگر خوش شانس باشین واقعا از نظر سرعت دانلود عالی هستن، شایدآنتن BTS وایمکسی نزدیک شما باشه که شرایط خوبی داشته باشه یا ممکنه شرکتی باشه که وایرلس خوبی بده اطراف شما. خلاصه عجله نکنید هیچ کدوم از شرکتا الان عالی نیستن آدم مجبوره از جایی بگیره که کمتر سرش کلاه بره:31:نقل قول:
به هر حال امیدوارم یه اینترنت خوب گیرتون بیاد.
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
آخه جالبش اینجاست که میگن ترافیک آرت نامحدوده اما اگر زیاد دانلود کنید محدود میشن!نقل قول:
میگن دانلود شبانه اکو رایگانه اما اگر شب دانلود کنید محدود میشین!
لطفا ادب رو رعایت کنید:11:نقل قول:
10 صفحه آخر رو بخون؛ توی اون تایپیک هم جوابت رو دادم، هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.نقل قول:
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا هم راضی نستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدودا 10صفحه اخیر رو بخون.
هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 صفحه آخر رو بخون؛ توی اون تایپیک هم جوابت رو دادم، هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.[/QUOTE]
سلام
قیمت های بالای شاتل >اکو ارت قانون Fair use policy کیفیت نامطلوب خدمات چه در ساعات رایگان و غیره هزینه رانژه 25
من خودم دو سال مشترک شاتل بودم بالا و پایین زیر و روی شاتل دیدیم شاتل قبل از سال 87 خوب بود
در ضمن همه از adsl مخابرات رضی ان
من هم طرفدار کسی هستم که بگه حق با مشتریه
این خط برای برای :10:resident
اول ببین طرف مقابلت اطلاعتش در مورد موضوع مورد بحث چقدره بعد سعی کن قانعش کنی
خدا حافظ
دوستان الان اکو512 سرعت دانلودش توشب چنده؟؟؟ تو تهران
دوستان ساعات رایگان سرویس 128 اکو از 8 صبح دوباره نزول کرد به 7 صبح یا نه ؟! لطفا جواب بدید !
---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:46 AM ----------
ساعات رایگان سرویس اکو 7 صبح شد یا هنوز همون 8 صبحه ؟! جواب بدید دوستان فوریه :31: