مرسی داداش. گفتم شاید کسی اینجا مورد مشابه برخورد کرده باشه بدونه چجوریاس. از راهنمایی شما هم ممنون.نقل قول:
Printable View
مرسی داداش. گفتم شاید کسی اینجا مورد مشابه برخورد کرده باشه بدونه چجوریاس. از راهنمایی شما هم ممنون.نقل قول:
این مورد امکان معافیت داره ولی مسلما مثل بقیه موارد همه چی دست خود نظام وظیفه و تشخیصشون هست. به نظرم شانسشو امتحان کنه و پرونده پزشکی تشکیل بده دو ماه طول میکشه تا کمیسیون تشکیل شه و نظر نهایی داده شه. چرا من و شما بگیم میشه یا نمیشه. بزاریم پرونده تشکیل بشه و روند طبیعی معافیت پزشکی طی بشه. :)نقل قول:
دوستان اصلا همچین سایتی هست؟؟ سوال خیلی جالبیه احتمالا پرسش خیلی ها باشه
نقل قول:
فک نکنم. چون اصولا واسه استعلامش باید پایگاه نامه ایی بده ببریم واسه حوزه و اونجا پرینتی از مدت زمان فعالی بسیج داده میشه. واسه خودم اینجوری بودنقل قول:
معاف از رزم محسوب می شن و اردو و رژه ندارن...البته باید تایید بشه مشکلشوننقل قول:
تا جای ک من میدونم..برای کسری ایثار گری قبل از اعزام میشه اقدام کرد و بهترم هست...چرا ک تا ثبتش کنی...سوابقش روی برگ سفید میاد...حتمن قبل از اعزام اقدام کن:n16:نقل قول:
اوایل تیرماه خوبه؟نقل قول:
میتونید برید بیمارستانی که مرتبت با نظام وظیفه هست ... و برین جای پزشک خودوتون خصوصی وقت بگیرید و ازش بپرسید....نقل قول:
یا اگه خیلی گیر بودن خصوصی وقت نمیدادن آرس مطبش رو بگیرین ... برید اونجا ازش بپرسید...
مرسی داداشنقل قول:
اره...مدارک مورد نیاز از نظام وظیفه بپرس....برگ سبز و شناسنامه خود و والدین و از این چیزا هست..می دونی چرا اینو میگم؟ چون ثبت سیستم میشه تا زمانی هم ک برگ سفید بیاد واست توی فیلد کسر خدومت ثبت میشه دیگه دردسر نداره...من خیلی اذیت شدم در حین خدمت گرفتمنقل قول: