پس شما احتمالا" مرکز مخابرات استقلال هستین..من الان دوسال و نیمه که از شاتل سرویس آرت دارم.
سرویس آرت قبلا حجمی بود و واقعا کیفیت خوبی داشت اما از زمانی که نامحدود شد به شدت کیفیتش کم شده. من زمانی که جحمی بود سرویس ارت، 32 گیگ دانلود داشتم و حدود 30 گیگ هم دانلود رایگان، یعنی در ماه خیلی راحت 40 تا 60 گیگ دانلود میکردم (با آرت5)
اما الان که مثلا نامحدود شده دانلودم به 20 گیگ هم نمی رسه! از ساعت 1 شب به بعد هم کاملا دایل آپه بعنی حداکثر سرعتم به 7 یا نهایتا به 10 میرسه. برای دانلود تورنت هم هیچ وقت حتی تورنتهایی که کلی سیدر دارند به اندازه پهنای باندم دانلود نمیشن در صورتیکه روی تورنت انقدر محدودیت اعمال نمیکردند(مثلا شهریور پارسال که هنوز نامحدود نبود سرعت این جور تورنتها با لینک مستقیم فرق چندانی نداشت اما الان از 30 بیشتر نمیشن)
در مجموع سرویس آرت بر خلاف اینکه بنظر میاد که نا محدوده کاملا محدوده هم از نظر سرعت(چون دایل آپ هم نامحدوده!) و هم از طریق اون قانونی که دارن اگه زیاد دانلود کنید محدود میشن.
از نظر پینگ تایم هم برای من حدودا 500 هست که خیلی بالاست.
خلاصه اگر یه سرویسی پیدا کردین که مثلا 30 گیگ ترافیک داشت و کیفیت شبانش هم خوب بود شک نکنید که از سرویس آرت که مثلا نامحدوده خیلی بهتره!
در ضمن بر خلاف گفته شما فکر کنم آسیاتک هم سرویس نامحدود داره