Delete Please !
Delete Please !
اره ولی همون بازی ها رو راحت اجرا میکنه ولی فالکون نباشه باید ایشون هم مطالب اول سایت رو خوندن مطمئنننقل قول:
راستی یه مدتی انلاین نمیشی تو ایکس باکس
اگه کنسول واسه قبل از 2009 هست ، 100% جسپر نیست و به نظرم اگه نگیره بهتره !نقل قول:
حسش نیست آن بشم ! دلیلش رو هم فک کنم گفته بودم ، یعنی باگ های مسخره FIFA 12 انگیزه بازی رو ز من گرفت ! :دی
ایشالله FIFA 13 بیاد شاید بیام !
نقل قول:
قیمتش رو 130 تا 150 صحبت کردم
بردش جسپر نباشه مگه چی میشه؟؟ به جز خطر 3 چراغه شدن مشکل دیگه ای هم داره؟؟ اگه قرار بود3 چراغ بشه میشد این طرف از سال 2006 میگه دارم این کنسول رو
من الان درایو شو عوض کنم تو پردازش بازی ها ی جدید بازم به مشکل بر میخورم به خاطر بردش؟؟
قیمتش فکر کنم Okay باشه نظر شما چیه؟
What the Hell Is Error E 74?
خوبه بیشتر از 130 نده . تو پردازش بازی به مشکل بر نمیخوری ولی ممکنه کنسول زود به زود داغ بشه و در نتیجه ممکنه ارور E74 که اسمش " مرگ کنسول " هست پیش بیاد !نقل قول:
قصد من ترسوندن شما نبود ! ولی باید نسبت به کنسول های Xbox دیگه ، بیشتر حواست باشه ! الان تو همین فروم کسانی هستن که با همون برد Falcon روزانه 12 ساعت بازی میکنن و کنسولشون آخ نمیگه !
اگه حواست باشه مشکلی نداره !
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟نقل قول:
دیسک رو چجوری پچ کنم؟؟؟؟
توی این تاپیک کامل توضیح داده شده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان قيمت 250 گيگ اسليم چنده؟
800 هزار تومان با 10 یا بیست تومن بالا پایین:21:نقل قول:
دوستان عزیزم سلام...پسری هستم خوب با درامدی اندک...:))
اقا یه سوال دارم...من کنسول 250 گیگ الیتمو که دچار ضایعه بن شدگی شده رو میخام بفروشم و انشالله اگه بشه یه صفر کیلومتری بخرم...کنسولم تمیزه...عالی...3 ساله دارمش..چند میگیرن حدودا؟
اگر بخوام کنسول جدید بخرم باید اسلیم بخرم؟یا صبر کنم؟